Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wszystkie się weekndują
Też myślę, że nam to szybko zleci, zwłaszcza tak od świąt do świąt to jakoś tak szybciej leci
Też myślę, że z tym numerem to dobry pomysł
Ja wczoraj przejrzałam ciuszki jakie mam i w sumie to mam jeszcze niezłe braki jeśli chodzi o ciuszki na pierwsze 3 miesiące życia. No i mój Mąż niespodziewanie zaproponował, że pojedziemy dziś do sklepu i dokupimy to co brakuje. Heh ostatnio mnie zaskakuje.
Także ja też uciekam się zbierać. Miłego weekendu Wam życzę :*Tygrysek, diamonds, mizzelka lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnyTygrysek wrote:Cześć dziewczyny!
Ja mam dziś lenia, a tyle do zrobienia że szok.
m. dziś na szkoleniu do 18 a ja tak nie lubię weekendów bez niego.
Zaraz Wszystkich Świętych... potem już będą Mikołaje w sklepach, bombki, i Boże Narodzenie jak znalazł. Z BN idzie w parze Sylwester (swoją drogą macie jakieś plany??). Po nowym roku będziemy dopingować Meridę, nacieszymy się jej maleństwem i trzeba będzie się zbierać już na porodówkę! Cudownie!
Jak tak czytałam te Listopadówki, to powiem Wam, że mamy szansę tak jak one być razem do końca. Czuje od Was dobre fluidy i cieszę się że WAS mam!
Już mojemu m. mówiłam, że dostanie nr do którejś z Was i na bieżąco będziecie :P:P
Dobrze, że jesteście!
Tygrysku, wszystkie relacje z porodówki na bieżąco będą ja tak myślę zresztą to musi być jednak takie ekscytujące, jakie to emocje, poważnie Wasze wsparcie w takich chwilach BEZCENNE i to się tyczy każdej z nas w czasie tych ważnych dla nas chwil, aczkolwiek troszkę bolesnych ha!
Dobrze, że forum będę mieć w tel, to między skurczami będę czytać :)ha! A jak trafię, w któryś wcześniejszy termin to mogę być przekazywaczem informacji z Twojego porodu, w końcu ja już będę, oj będziemy w domku
-
nick nieaktualnyTygrysek wrote:Tak patrzę na tą listę...
Merida, przeoczyłam imię Twojej córki? Co tam masz w rękawie??
W ogóle to dziewczynki królują :P
Ależ ja się nie mogę jej doczekać moje.
Skarbie nie przeoczyłaś u nas był z tym wielki problem od samego początku i zmieniało się, jak te daty porodu
W końcu mąż postanowił, że po 6 latach walki o nasz CUD (to musiał być silny i zdecydowany plemnik i ogrom szczęścia) należą się jej dwa silne imiona (diabli wzięło całą naszą dedukcję pol- ang ha!) i jak nic nam się nie zmieni to zostaje Zoya (Zoey) Veronica (czyli życie i zwycięstwo).
A do brzucha i tak mówią wszyscy Fasola (a my Zojka Fasolka) Wszyscy happy i to najważniejszediamonds, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTygrysek wrote:Jest tu jeszcze ktoś??
Tygrysku, ja do końca przyszłego tygodnia jestem cały czas leżę, jak mi nakazano niewiele robię, skoro mam tak spędzać czas czytam książki/net/tv i 3h dozwolonego ruchu :)i czekam na efekt na następnej wizycie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTygrysek wrote:Merida, nie wiem czy się zdradzę czy nie, ale Weronika to piękne imię i nigdy mnie nie zawiodło.
Dzięki! Ja w sumie nie znam blisko ani jednej Weroniki, więc Cię zaufam
Veronica była od początku, szukaliśmy drugiego i jak mąż usłyszał, że Zoja to już innego nie chciał wiem, że nie jest bardzo popularne w Pl (tutaj zupełnie inaczej), ale zwisa mi to On ma Zoję, ja mam córkę -
nick nieaktualnyTygrysek wrote:Obieramy jabłka na zapiekane jabłka z ryżem. Ktoś preferuje?
Jejku, jak ja tego dawno nie jadałam! W podstawówce się tym zajadałam, jak głupia! Wczoraj miałam budyń! I czuję, że zaraz zrobię ten cholerny ryż jejku Tygrysku będziemy razem przybierać i zrzucać te kg ha! grunt, że teraz jest pysznie -
nick nieaktualnyTygrysek wrote:Mi też się Zoja podoba My mamy bardzo polskie nazwisko, że nie chce robić siary córce żeby imię nie pasowało w ogóle do nazwiska. Chociaż pewnie kiedyś je zmieni.
Kochana, ja tam nie zmieniłam nazwiska mam tylko swoje także nie bądź taka pewna
Córka będzie po tatusiu także imiona dopasowane pod nazwisko tatyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 15:39
-
nick nieaktualnyTygrysek wrote:Kochana po ryżu i to zapiekany Ci nic nie będzie, a mała potrzebuje witamin
I nic! idę obierać jabłka niebawem wrócę bo gdzie ja mogę iść chwilowo Tygrysku robisz mi smaka ostatnioWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 15:39
-
A ja w piekarniku mam ciasto kokosowe, na kuchence gotuję się zupka gulaszowa, ostatnie pucowanie mieszkania, bo jutro z rana przyjeżdżają moi rodzice w odwiedziny
Ale właśnie usiadłam z hebratką i mam chwilę relaksu
I jeszcze blok czekoladowy słonecznej zrobięWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 18:16
merida17, Tygrysek, słoneczna 85, diamonds, mizzelka lubią tę wiadomość