Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
merida17 wrote:Oj, tam okropne Pewnie, że tak, ale jakie Kochane
Ja się tam nastawiłam, że będzie boleć i każdego dnia wmawiam sobie, że lubię ból a co tam, może pomoże
Myślę, że poród to każda indywidulanie. Jedynie, czego się boję, że oni będą chcieli mnie wysyłać do domu, że zbyt wcześnie (to to norma), a ja mam 80 km do szpitala, ale wymyśliłam sobie, że najwyżej będę biegać po ich nowym szpitalu, ale nie wyjdę z budynku bez dziecka
Wiem, że mogą być komplikacje, ale tego nawet nie wpuszczam do mojej głowy i tyle
Jak rodziła się moja najmłodsza chrześnica, to kumpela czekała dość długo w domu (drugi poród i 4 minuty do szpitala w kapciach, to sobie mogła pozwolić) i jak weszła w szpitalu pod prysznic, to już nie wyszła, bo główka ją zblokowała i pielęgniarki od razu na porodówkę i cała jej wizyta w szpitalu do porodu to 35 minut i tego nam życzę
u mojej mamy pierwszy poród z bólami ponad 20 godzin ;/
ale za to drugi ze mną obejrzała aby bajkę z siostra i nie spieszyła się... a już o 21 byłam na świecie chlup i po sprawie...merida17, Tygrysek lubią tę wiadomość
-
diamonds wrote:http://allegro.pl/kurtka-polar-dla-mamy-i-dziecka-dla-chusciaka-l-i4675873729.html
Widziałyście?
to mi się podoba. Ostatnio widziałam kobietkę w takiej bluzie, no podobnej, ale chodzi o styl i jestem zachwycona
Nie lubię wózków, a taki sposób pójścia po małą do i z przedszkola bardzo mi się podoba. muszę poszukać czegoś w sklepach stacjonarnych, żeby przymierzyć.
Tylko to na kwiecień a może ciepły marzec.diamonds lubi tę wiadomość
-
też bym napisała do Mikusia, czemu nie
akurat przewijak to też chcę taki żeby położyć go na łóżeczko tylko usztywniany bo jednak schylania się będzie i to dość dość :<
Meridko akurat ja już mam wózek wybrany i nie rezygnuje z niego
aby czekam i później zamówię może w styczniu będą przeceny?merida17, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
ale naskrobalyscie przez dzien:)
co do masci to koleznka mowila ze najlpesza na odparzenia byla masc bepanthen.
a tak to ja czytalam opinie na srokao tych wsyztskich kosmetykow dla dzieci i ja zakupie baby dream z rossmana- oliwke i krem, zoabczcie sobie - tanie a bardzo prosty i dobry sklad.
pupe w domu bede przemywac gazikami z woda przegotowana- bo podobno to lepiej niz chusteczkami- chusteczki na wyjscie i wyjazdy.
a sudocremu nei mozna codziennie- mowili na Warsztatach- bo bardzo wysusza no i generalnie to jest dla doroslych na odlezyny i odparzenia wiec mysle ze moze i za silne dla malych bobasow- podobno az za bardzo wysusza.
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Rybeńka wrote:Mizzelko a co do piersi to ja jestem przerażona haha, ja miałam zawsze C lub D w zależności jaki się stanik trafił. A teraz to już mam problem coś kupić. Zwłaszcza, że mam pod biustem 75, a zazwyczaj te co są od E w górę to są też szersze pod biustem. No i potem trzeba szukać w jakiś drogich sklepach, a też nie zawsze umiem znaleźć.
Rybeńka słuchaj, byłam dziś oglądać biustonosze. W Stemarze są chociaż drogie, najtańsze za 53 zł. Ale są. Jednak wracając do Fokusa weszłam do starego Merkurego, tam od damiani w górę jak idziesz po lewej. Na parterze są ciuchy dla przyszłych mam i tam są tej samej firmy co w Stemarze, tylko o 30 zł tańsze! Z 95 na 67(nie wiem dlaczego aż tyle), fajne i mają nawet do H-I miski, więc jest wybór. Idź mierz.
Ja mam dużo pod biustem, ale u mnie problem jest inny, chciałam cały zwykły bawełniany z fiszbiną i nie mieli na mnie
Przed ciążą C, a dziś mierzyłam nawet F, ale firma firmie nie równa i myślę, że realnie E. Przerażające.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 19:36
Rybeńka lubi tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
O dzięki Tygrysku :-* w ogóle zapomniałam, że tam jest taki sklep z odzieżą dla mam na pewno jak będę w Rybniku to się przejdę po tych sklepach dzięki wielkie Kochana widze ze tez masz problem ze stanikiem. Oj to jest masakra z tymi piersiami heheOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
tak
MIzzelko wczoraj znalalzam na stronie hm ze jak tam podasz maila ( zapisz sie do newtsellera) to dostajesz 25% na jeden produkt w hm
i tak patrze ze na tej kurtce byloby 57 zl!
chyba w nast tyg pojade i zakupie!diamonds lubi tę wiadomość
-
ehh żebym jeszcze miała blisko ten hm... a mam najbliższy o ponad 70 km i niestety.. nie wiem czy tam jest dział dla kobiet w ciąży, lipa jak cholera
jak przez neta nie kupie to mogę się cmoknąć ;/
ale dzięki, zapisze się, czemu nie może jakimś cudem sie uda -
nick nieaktualnyNo i były dziewczyny i się zmyły
Moje dziecko zaprowadzone do przedszkola, a po mamy iść do kina na Pinokia
zobaczymy jak jej się spodoba- bo to chyba bajko- fabuła. Ale zawsze można wyjść wcześniej
Mizzelko dobrze że już wybrany wózek to ten Tutek cośtam ???
Kobiety a Wy już macie na oku jakieś wózki? teraz jak patrzę dokoła większość jeździ bebetto luca najczęściej w kolorach szarych. ale jak na razie widziałam same gondole. Spacerówek jeszcze nie widziałam a do sklepu nie chodziłam. Mam niby po małej wózek, ale nie wiem czy nie kupię nowego.
Z tym że zastanawiam się nad jakąś lekką spacerówką, ale amortyzowaną, z koszem na zakupy, najlepiej z hamulcem w rączce, koniecznie blokadą kół przednich
tylko też muszę przemyśleć- Agatka w maju przesiadła się do spacerówki- tu wyszłoby że w sierpniu- wrześniu najwcześniej. Przydałby się kombinezon do takiego wózka, ochraniacz, no i kółka które da się blokować żeby nie szalały w śniegu- no i żeby dały radę po nim jechać.
Chyba jeszcze nie wyprodukowali takiego wózka -
to mozesz kupic i przez neta- tez bedzie kupon tylko dokladnie pomierzyc.
no to troche daleko masz, myslalam ze blizej.
na allegro czasem maja tez, ostatnio byla za 199 zl nowa i zawsze taka mozna odeslac. tylko to chyba byla jakas wiesza, trzeba sprawdzac
porpostu parka ciazowa hm i wyskakuje
-
I ja witam się z rana Kobietki
My się zdecydowaliśmy na wózek camarelo sevila 3 w 1 ale fotelik cybex aton 3 zamiast tego "wózkowego" bo jest atestowany. No i w jak wzięliśmy z wózkiem to wychodzi on taniej. Bo np. Za sam foteli ok 700 zł a jak z wózkiem to wychodzi on ok 300zł.
Co do spacerówki to ja niestety nie pomogę, bo sama miałam problem przy wyborze wózka.
Miłego dnia DziewczynyOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
diamonds wrote:No i były dziewczyny i się zmyły
Moje dziecko zaprowadzone do przedszkola, a po mamy iść do kina na Pinokia
zobaczymy jak jej się spodoba- bo to chyba bajko- fabuła. Ale zawsze można wyjść wcześniej
Mizzelko dobrze że już wybrany wózek to ten Tutek cośtam ???
Kobiety a Wy już macie na oku jakieś wózki? teraz jak patrzę dokoła większość jeździ bebetto luca najczęściej w kolorach szarych. ale jak na razie widziałam same gondole. Spacerówek jeszcze nie widziałam a do sklepu nie chodziłam. Mam niby po małej wózek, ale nie wiem czy nie kupię nowego.
Z tym że zastanawiam się nad jakąś lekką spacerówką, ale amortyzowaną, z koszem na zakupy, najlepiej z hamulcem w rączce, koniecznie blokadą kół przednich
tylko też muszę przemyśleć- Agatka w maju przesiadła się do spacerówki- tu wyszłoby że w sierpniu- wrześniu najwcześniej. Przydałby się kombinezon do takiego wózka, ochraniacz, no i kółka które da się blokować żeby nie szalały w śniegu- no i żeby dały radę po nim jechać.
Chyba jeszcze nie wyprodukowali takiego wózka
mam tutek tambero:)
http://allegro.pl/tutek-2014-wozek-tambero-wielofunkcyjny-2w1-3w1-i4705793053.html
suuuuuuuuper jest i ma dobre opinie..
a chodzi ci o to żeby zablkować kółka skrętne? -
słoneczna 85 wrote:to mozesz kupic i przez neta- tez bedzie kupon tylko dokladnie pomierzyc.
no to troche daleko masz, myslalam ze blizej.
na allegro czasem maja tez, ostatnio byla za 199 zl nowa i zawsze taka mozna odeslac. tylko to chyba byla jakas wiesza, trzeba sprawdzac
porpostu parka ciazowa hm i wyskakuje