WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ma_rka wrote:
    moli5 mnie też ostatnio boli spojenie łonowe. Tak jakby w pachwinie. Ale tylko z jednej strony :/ Jak leżę ok, jak chodzę boli albo jak się przewracam.

Ja też o to pytałam bo boli jak ciul a gin spr wszystko ok no ja się czuję jakby w burdelu pracowała ;-) gin się śmiał! !! Głupio mi było pisać ,ale widzę że nie jestem sama z takimi bólami :-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rosół z kury wiejskiej :-) mój syn uwielbia !!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfetka super ze zakupy udane i fajne ciuszki !!!!

smerfetkaa lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• evus Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc! ja dzis na 18 pierwsza wizyta w szkole rodzenia :) a jutro na 16 wizyta u lekarza :)

super ciuszki.
    powodzenia na wizytach :)

ps ja na obiadek robie tarte ze szpinakiem, jakas zmeczona jestem, a szpinak ma podobno duzo zelaza :)

smerfetkaa, Repose, Moni15382, Andzia SM, Helen lubią tę wiadomość

6qw2egz26qa1sdxe.png
    dqpr2n0a1z7kn1y4.png
  • evus Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, a co robimy z tabelka po nieszczesnym trollu? znaczy fajnie by bylo jakos uzupelniac dane, kiedy porodu beda i w ogole. da sie cos z tym zrobic? bo ja sie nie znam na tym wszystkim ;)

6qw2egz26qa1sdxe.png
    dqpr2n0a1z7kn1y4.png
  • SShape Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś

Hej dziewczyny. Ja mam jakiś spadek formy. Mimo wyjazdowego weekendu mam kryzys i mnie wszystko wkurza. Dobrze, że dzisiaj słońce świeci to mi może przejdzie. Kurier właśnie przywiózł wózek, ale jest w kartonach a męża dziś nie ma i sama się z tym nie będę szarpać.
    Mam zaproszenie na urodziny szefowej na 16:30, ale nie wiem czy jechać z takim humorem. Z drugiej strony jestem na L4 praktycznie od początku więc miło, że jeszcze o mnie pamiętają;)

Gratuluję udanych wizyt i zakupów.

smerfetkaa, Helen lubią tę wiadomość

klz9cwa198k5jqr7.png
  • dais Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje dobrych wynikow krzywej :) , udanych zakupow i sloneczka. U nas dzis pochmurnie i brakuje mi skupienia. Juz niebawem do domu zajmowac sie synkiem i przeziebionym mezem. Na obiad mialam lososia i warzywa, ale zapomnialam wziac do pracy przekasek i juz umieram z glodu :/
    Co do tabelki, fajnie by bylo ja na nowo zrobic i uzupelnic tylko o osobe, ktore sie udzielaja a nie jakies flakoniki. Szkoda tylko, ze nie mamy dostepu do pierwszego posta :/ a z pierwszych dwoch stron nikt juz sie nie udziela. Dobrze ze excel mozemy kompletnie zmienic, gorzej z datami porodow. Moze Helen, ktora ma posta na 3 stronie moglaby dopisac nowa tablele z porodami i nickami, imionami tam, tak aby nie dalo sie tego latwo usunac? Pasuje Ci taka opcja? Dziewczyny uzupelnijmy na nowo excel, ok?
    Evus powodzenia :D Ja mam wizyte dopiero 5 kwietnia a maluszka nie widzialam juz od 20 stycznia :/

evus, smerfetkaa lubią tę wiadomość

3jgx9jcgxyxh5h7c.png
    8p3o6iyel4i7v3gl.png
    9f7jj44jbtngkz09.png

• kasju Ekspertka

Wysłany: 14 marca 2016, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łiiii, ale to słoneczko mnie pozytywnie nastraja :D aż się chce robić wiosenne porządki ;D
    A po wizycie wszystko super, nie muszę już leżeć i luteinę też odstawiamy :) Pani doktor stwierdziła, że moja szyjka była dziś najlepsza ze wszystkich jej pacjentek przede mną ;D Hmm, to był chyba komplement ;D
    USG mi niestety nie zrobiła, ale posłuchałyśmy serducha, które biło jak dzwon :)
    Tak się cieszę, że u mojej Niuni wszystko w porządku! :)

Dziewczynki, wysyłam słoneczne buziaczki :)

evus, Moni15382, beatas, Andzia SM, dais, Repose, smerfetkaa lubią tę wiadomość

Aleksandra, 27.06.2016, 10:51, 54cm, 3600g
    km5sdf9hih21tb5p.png
    oar8csqvf7a9bp1t.png
    2017-7tc💔
  • kasju Ekspertka

Wysłany: 14 marca 2016, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfetko, dorwałaś naprawdę śliczne ubranka :) Superowe, aż mi przyszla ochota na wizytę w lumpku :D

smerfetkaa lubi tę wiadomość

Aleksandra, 27.06.2016, 10:51, 54cm, 3600g
    km5sdf9hih21tb5p.png
    oar8csqvf7a9bp1t.png
    2017-7tc💔
  • maria85 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ebed94056c3d6ca3med.jpg

Moni15382, mmarzenak, Repose, Andzia SM, Pazur_, evus, Helen, Zimri, smerfetkaa lubią tę wiadomość

kjmnkrhmj1juxiss.png
  • maria85 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Auto moje z lumpka

kjmnkrhmj1juxiss.png
  • mmarzenak Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maria sliczne:)Musze jakoms ekstra kiecke kupic mojej corci bo w sierpniu idziemy na wesele.

lprkuay3dehqwb0g.png
  • Pola7 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 16 marca 2016, 21:25

Repose lubi tę wiadomość

09.2015 - 1 ICSI :-)
    06.2016 -Mój Cud ❤

2017 - 2 ICSI - powrót po rodzeństwo-nieudany
    2018 - 3 ICSI
  • mmarzenak Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś

a co tym razem chodzi? w czym sie pogubila?

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 16 marca 2016, 21:26

lprkuay3dehqwb0g.png
  • beatas Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmarzenak, my tez mwmy w sierpniu wesele siostry męża;) planuje małej kupić kiecke na chrzest i od razu na wesele:)

Nie zalamujcie znowu z tymi trollami..

w57vpc0zwhxsxpfc.png
  • Agabtm Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również odebrałam wyniki badań z krzywej i są w normie Zgodnie z normami przyjętymi na kartce z laboratorium ;);) także mogę jeść dalej słodycze hihihi ;);)
    Teraz musze powtórzyć jeszcze tokso i zrobić morfologie i mocz na wizytę.
    Ciesze się z udanych wizyt dzisiejszych ;)

beatas, evus, moli5, smerfetkaa lubią tę wiadomość

Syn Filip 28 czerwiec ;);)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 16 marca 2016, 21:26

• Andzia SM Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jutro mam wizytę na 15:15 :) już się doczekać nie mogę :)

Ja dziś trochę posprzątałam, do pracy trochę koleżance rzeczy porobiłam bo w sumie została z całą grupą sama i wszytsko na jej glowie więc pomogę :)

A teraz odpoczynek :)

evus, smerfetkaa lubią tę wiadomość

l22nzbmhf5ftteff.png
  • Patrycjusz Przyjaciółka

Wysłany: 14 marca 2016, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny i chyba mamy kolejną sytuacje gdzie ktos próbuje zakłócić nasz spokój. Myślę że najlepszym sposobem będzie nie reagować na takie kłótnie... ;)

Wam też twardnieje brzuch? Bo ja mam tak od wczoraj i trochę się martwię. Wizytę mam w środę wiec nie chce aż tak panikować. Mała się rusza wiec myślę że to tylko skurcze. Byłam w szkole rodzenia i położna powiedziała ze tak może być. Zbytnio nie pomogła... :/ Napiszcie jak jest u was?

Pati
  • Helen Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dais wrote:
    Gratuluje dobrych wynikow krzywej :) , udanych zakupow i sloneczka. U nas dzis pochmurnie i brakuje mi skupienia. Juz niebawem do domu zajmowac sie synkiem i przeziebionym mezem. Na obiad mialam lososia i warzywa, ale zapomnialam wziac do pracy przekasek i juz umieram z glodu :/
    Co do tabelki, fajnie by bylo ja na nowo zrobic i uzupelnic tylko o osobe, ktore sie udzielaja a nie jakies flakoniki. Szkoda tylko, ze nie mamy dostepu do pierwszego posta :/ a z pierwszych dwoch stron nikt juz sie nie udziela. Dobrze ze excel mozemy kompletnie zmienic, gorzej z datami porodow. Moze Helen, ktora ma posta na 3 stronie moglaby dopisac nowa tablele z porodami i nickami, imionami tam, tak aby nie dalo sie tego latwo usunac? Pasuje Ci taka opcja? Dziewczyny uzupelnijmy na nowo excel, ok?
    Evus powodzenia :D Ja mam wizyte dopiero 5 kwietnia a maluszka nie widzialam juz od 20 stycznia :/
    ok wyedytuje posta :) dajcie znac co ma byc w tej tabelce i jak zrobić kolorki, ok?

Patrycjusz ja juz od tygodnia czuję po 1skurczu dziennie, dzisiaj jeszcze nie miałam.
    czasami tez sie napina, prawdopodobnie to sa te skurcze, tak mi tłumaczyła lekarz na ostatniej wizycie.
    wdrodzeposzczescie92 nie przejmuj się.

mmarzenak, evus, Repose, smerfetkaa lubią tę wiadomość

feegu6l.png
‹‹ 999 1000 1001 1002 1003 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ