Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ma_rka wrote:moli5 mnie też ostatnio boli spojenie łonowe. Tak jakby w pachwinie. Ale tylko z jednej strony
Jak leżę ok, jak chodzę boli albo jak się przewracam.
Ja też o to pytałam bo boli jak ciul a gin spr wszystko ok no ja się czuję jakby w burdelu pracowałagin się śmiał! !! Głupio mi było pisać ,ale widzę że nie jestem sama z takimi bólami
-
czesc! ja dzis na 18 pierwsza wizyta w szkole rodzenia
a jutro na 16 wizyta u lekarza
super ciuszki.
powodzenia na wizytach
ps ja na obiadek robie tarte ze szpinakiem, jakas zmeczona jestem, a szpinak ma podobno duzo zelazasmerfetkaa, Repose, Moni15382, Andzia SM, Helen lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Ja mam jakiś spadek formy. Mimo wyjazdowego weekendu mam kryzys i mnie wszystko wkurza. Dobrze, że dzisiaj słońce świeci to mi może przejdzie. Kurier właśnie przywiózł wózek, ale jest w kartonach a męża dziś nie ma i sama się z tym nie będę szarpać.
Mam zaproszenie na urodziny szefowej na 16:30, ale nie wiem czy jechać z takim humorem. Z drugiej strony jestem na L4 praktycznie od początku więc miło, że jeszcze o mnie pamiętają
Gratuluję udanych wizyt i zakupów.
smerfetkaa, Helen lubią tę wiadomość
-
Gratuluje dobrych wynikow krzywej
, udanych zakupow i sloneczka. U nas dzis pochmurnie i brakuje mi skupienia. Juz niebawem do domu zajmowac sie synkiem i przeziebionym mezem. Na obiad mialam lososia i warzywa, ale zapomnialam wziac do pracy przekasek i juz umieram z glodu
Co do tabelki, fajnie by bylo ja na nowo zrobic i uzupelnic tylko o osobe, ktore sie udzielaja a nie jakies flakoniki. Szkoda tylko, ze nie mamy dostepu do pierwszego postaa z pierwszych dwoch stron nikt juz sie nie udziela. Dobrze ze excel mozemy kompletnie zmienic, gorzej z datami porodow. Moze Helen, ktora ma posta na 3 stronie moglaby dopisac nowa tablele z porodami i nickami, imionami tam, tak aby nie dalo sie tego latwo usunac? Pasuje Ci taka opcja? Dziewczyny uzupelnijmy na nowo excel, ok?
Evus powodzeniaJa mam wizyte dopiero 5 kwietnia a maluszka nie widzialam juz od 20 stycznia
evus, smerfetkaa lubią tę wiadomość
-
Łiiii, ale to słoneczko mnie pozytywnie nastraja
aż się chce robić wiosenne porządki
A po wizycie wszystko super, nie muszę już leżeć i luteinę też odstawiamyPani doktor stwierdziła, że moja szyjka była dziś najlepsza ze wszystkich jej pacjentek przede mną
Hmm, to był chyba komplement
USG mi niestety nie zrobiła, ale posłuchałyśmy serducha, które biło jak dzwon
Tak się cieszę, że u mojej Niuni wszystko w porządku!
Dziewczynki, wysyłam słoneczne buziaczkievus, Moni15382, beatas, Andzia SM, dais, Repose, smerfetkaa lubią tę wiadomość
Aleksandra, 27.06.2016, 10:51, 54cm, 3600g
2017-7tc💔 -
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 16 marca 2016, 21:25
Repose lubi tę wiadomość
09.2015 - 1 ICSI
06.2016 -Mój Cud ❤
2017 - 2 ICSI - powrót po rodzeństwo-nieudany
2018 - 3 ICSI -
Ja również odebrałam wyniki badań z krzywej i są w normie Zgodnie z normami przyjętymi na kartce z laboratorium
także mogę jeść dalej słodycze hihihi
Teraz musze powtórzyć jeszcze tokso i zrobić morfologie i mocz na wizytę.
Ciesze się z udanych wizyt dzisiejszychbeatas, evus, moli5, smerfetkaa lubią tę wiadomość
Syn Filip 28 czerwiec -
nick nieaktualny
-
Ja też jutro mam wizytę na 15:15
już się doczekać nie mogę
Ja dziś trochę posprzątałam, do pracy trochę koleżance rzeczy porobiłam bo w sumie została z całą grupą sama i wszytsko na jej glowie więc pomogę
A teraz odpoczynekevus, smerfetkaa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny i chyba mamy kolejną sytuacje gdzie ktos próbuje zakłócić nasz spokój. Myślę że najlepszym sposobem będzie nie reagować na takie kłótnie...
Wam też twardnieje brzuch? Bo ja mam tak od wczoraj i trochę się martwię. Wizytę mam w środę wiec nie chce aż tak panikować. Mała się rusza wiec myślę że to tylko skurcze. Byłam w szkole rodzenia i położna powiedziała ze tak może być. Zbytnio nie pomogła...Napiszcie jak jest u was?
Pati -
dais wrote:Gratuluje dobrych wynikow krzywej
, udanych zakupow i sloneczka. U nas dzis pochmurnie i brakuje mi skupienia. Juz niebawem do domu zajmowac sie synkiem i przeziebionym mezem. Na obiad mialam lososia i warzywa, ale zapomnialam wziac do pracy przekasek i juz umieram z glodu
Co do tabelki, fajnie by bylo ja na nowo zrobic i uzupelnic tylko o osobe, ktore sie udzielaja a nie jakies flakoniki. Szkoda tylko, ze nie mamy dostepu do pierwszego postaa z pierwszych dwoch stron nikt juz sie nie udziela. Dobrze ze excel mozemy kompletnie zmienic, gorzej z datami porodow. Moze Helen, ktora ma posta na 3 stronie moglaby dopisac nowa tablele z porodami i nickami, imionami tam, tak aby nie dalo sie tego latwo usunac? Pasuje Ci taka opcja? Dziewczyny uzupelnijmy na nowo excel, ok?
Evus powodzeniaJa mam wizyte dopiero 5 kwietnia a maluszka nie widzialam juz od 20 stycznia
dajcie znac co ma byc w tej tabelce i jak zrobić kolorki, ok?
Patrycjusz ja juz od tygodnia czuję po 1skurczu dziennie, dzisiaj jeszcze nie miałam.
czasami tez sie napina, prawdopodobnie to sa te skurcze, tak mi tłumaczyła lekarz na ostatniej wizycie.
wdrodzeposzczescie92 nie przejmuj się.mmarzenak, evus, Repose, smerfetkaa lubią tę wiadomość