X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • Andzia SM Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i mi dodałam ze Nasz Skarbek waży już trochę ponad 700 gram :)

Helen, madziak2202, evus, beatas, smerfetkaa lubią tę wiadomość

l22nzbmhf5ftteff.png
  • madziak2202 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helen wrote:
    Słuchajcie laski co do wózków, czy brałyście pod uwagę Mutsy? podoba mi się Mutsy Igo Pure...na necie są rózne opinie.

ja mam jedną znajomą, która kupiła mutsy i sprzedała bo jej nie służył dobrze i kupiła x-landera.
    kurcze, tak wychwalam ten wózek, żeby sobie ktoś nie pomyślał, że jestem tu po to aby go promować!!! :P
    ale zaznaczam! my mieszkamy na wsi, mamy tu gorsze tereny do jazdy, a w trakcie spaceru do sklepu pokonujemy ze cztery rodzaje chodników i wyłamane krawężniki :P do tego drogi tzw. szlaka i żwir :P

dqpri09kir2ck4nc.png
  • evus Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helen- moja kuzynka miala Mutsy i bardzo narzekala na spacerowke :( nie wiem dokladnie o co chodzilo, ale jakos szybko sie pozbyla tego wozka

6qw2egz26qa1sdxe.png
    dqpr2n0a1z7kn1y4.png
  • evus Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co do usg- moja ginka nie jest fanka i uwaza, ze nalezy robic tylko w razie potrzeby. no coz.. ufam jej i dzielnie czekam na koniec kwietnia :)

6qw2egz26qa1sdxe.png
    dqpr2n0a1z7kn1y4.png
  • madziak2202 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny a jak to jest z bucikami dla niemowlęcia? w ogóle się nie orientuje - czy to maleństwo powinno mieć w wózku jakieś lekkie buciki czy tylko skarpetki?
    oglądam sobie na allegro i są przesłodkie egzemplarze, ale nawet nie wiem jaki rozmiar będzie odpowiedni

dqpri09kir2ck4nc.png
  • madziak2202 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam ochotę pochwalić się mebelkami z pokoiku Kubusia, ale boje się że jakiś troll wykorzysta później to zdjęcie. i tak już spora część mojego m pokazałam...
    może trzeba będzie nakładać na fote jakiś wodny znak "że to należy do mnie".
    hm... pobawię się w paintcie

Helen lubi tę wiadomość

dqpri09kir2ck4nc.png
  • maria85 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do bucikow to ja mam bo są przeslodkie ale dla niemowlęcia zbędne, lepiej fajne skarpetki które wyglądają np jak buciki ja mam z conversa

kjmnkrhmj1juxiss.png
  • maria85 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście moje zdanie nie musisz się z nim zgodzić ☺

kjmnkrhmj1juxiss.png
  • maria85 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczynki witam się w 30tygodniu

madziak2202, mmarzenak, Helen, smerfetkaa, evus, Repose lubią tę wiadomość

kjmnkrhmj1juxiss.png
  • maria85 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wizytujacym udanych wizyt

kjmnkrhmj1juxiss.png
  • mmarzenak Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rowniez witam sie w 30 tygodniu,ale ten czas szybko leci:)

smerfetkaa, evus, Repose, madziak2202, Dorjana lubią tę wiadomość

lprkuay3dehqwb0g.png
  • jane Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku dziewczyny, już 30 tydzień! Super, że macie już tak niedługo do porodu :)
    Ja dziś celebruję leniwy poranek, tzn. kręcę się po chałupie i nie wiem co ze sobą zrobić :P Muszę się jakoś zorganizować i przyzwyczaić do wolnego.
    Co do mutsy to szwagierka ma evo, jeżdżą nim od września, więc na razie tylko gondola w użyciu, ale nie jest niestety zadowolona. Narzeka na płytką budkę i gondolę. Ostatnio mi mówiła, że patrzy z zazdrością na sąsiadkę która ma riko nano - no ale riko to naprawdę wielka gablota ;)

smerfetkaa lubi tę wiadomość

kochana córeczka 16.06.2016 :)
  • Pazur_ Przyjaciółka

Wysłany: 16 marca 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w tak piekny i sloneczny dzien, az chce sie zyc ;-)

smerfetkaa lubi tę wiadomość

iv096iye6kaq8l5v.png
  • Moni15382 Ekspertka

Wysłany: 16 marca 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. Mam nadzieję że to piękne słoneczko przyniesie mi dzisiaj szczęście i serduszko mojej kruszynki okaże się zdrowe. Trzymajcie kciuki, wizyta 13:20

mmarzenak, Paula222, smerfetkaa, Andzia SM, Joana33, Pazur_, evus, Kaja, Repose, dais lubią tę wiadomość

f2wlx1hp5he3saaa.png

Nasza córeczka km5szbmh4y78x3jb.png
  • Paula222 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w 28 tyg tym samym III trymestrze :D

Co do bucików, dla mnie nie ma sensu zakładać takiemu bobo bucików chociaż nie raz są słodkie i piękne. Dopiero jak zaczyna raczkowanie / więcej się rusza to takie skarpety z całą gumową podeszwą :) U nas się sprawdziły.

Z resztą rodzimy na samo lato pamiętam synka rodziłam na koniec maja i bywało tak że na spacery jedyne w co był ubrany to pieluszka i body na ramiączka :D Ciekawe jak teraz będzie :)

Kciuki za WSZYSTKIE wizyty !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 10:54

smerfetkaa, Repose, moli5 lubią tę wiadomość

17u920mmyeh0q9ke.png17u93e5ek73kbhcz.png[/url]
    n59yj44j0i2qlz9m.png

2 x pozamaciczna :(
    2 x HSG
  • Helen Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, witam sie we wtorkowy słoneczny piękny dzień :)
    Jane ja własnie nie chcę jakieś wielkiej landary :/ zresztą nie chcę aby dużo miejsca zajmowała, za to spacerówka jest większa niż w quinnie i nie ma tego letniego daszka, a w sumie bedziemy uzytkowac spacerowkę jak już sie zrobi chłodno i deszczowo. Wiem ze są opinie, ze spacerówka jest mała, ja ją widziałam na zywo i wg mnie jest większa niż w quinnym, a takiej wielkiej też nie chce, po prostu mi się nie podobają a po drugie stelaż sie nie zmieści do auta, przy tych wiekszych. Dla mnie wielka jest stokke, to dopiero landara.
    Jane a jakbys zapytała się o amortyzatory szwagierki? Budke niby poprawili na ten rok...ale jak dla mnie tez nie musi byc wielka. Głownie chodzi mi o to jak się ją prowadzi i czy brali te pompowane koła i czy własnie amortyzuje?
    maria85 to teraz już mamy z górki :)
    Moni trzymam kciuki za wizytę :)

smerfetkaa, Repose lubią tę wiadomość

feegu6l.png
  • maria85 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni trzymam kciuki za twoje maleństwo
    Tak Helen z górki już nie mogę się doczekać kiedy ją zobaczę

Helen lubi tę wiadomość

kjmnkrhmj1juxiss.png
  • smerfetkaa Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy w piękny słoneczny dzień :-)

Trzymamy kciuki za wizyty :-)

My dopiero w piątek mamy wizytę pewnie bez usg ale chociaż serduszka posłucham :-)

wczoraj zrobiłam badania morfologia wporzadku ale w moczu wyszedł cukier :-/ mam nadzieje że to przez to że na wieczór podjadlam trochę słodkiego bo w domu mierze glukometrem i jest cukier ok.

Miłego dnia i wykorzystajcie słoneczny dzień na spacery :-)

Helen, Repose lubią tę wiadomość

SZYMON <3 <3 <3 <3 ur. 17.06.2016
    f2w3x1hpzzfy4izs.png
  • maria85 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    f4f417e4e6a90d84med.jpg

evus, mmarzenak, smerfetkaa, Repose, Helen, dais, Moni15382, Joana33 lubią tę wiadomość

kjmnkrhmj1juxiss.png
  • maria85 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to chyba juz mam bzika na punkcie tych ciuszkow juz kupuję na 6~9miesiecy ♡♡♡♡♡

Helen lubi tę wiadomość

kjmnkrhmj1juxiss.png
‹‹ 1002 1003 1004 1005 1006 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ