Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Helen wrote:Słuchajcie laski co do wózków, czy brałyście pod uwagę Mutsy? podoba mi się Mutsy Igo Pure...na necie są rózne opinie.
ja mam jedną znajomą, która kupiła mutsy i sprzedała bo jej nie służył dobrze i kupiła x-landera.
kurcze, tak wychwalam ten wózek, żeby sobie ktoś nie pomyślał, że jestem tu po to aby go promować!!!
ale zaznaczam! my mieszkamy na wsi, mamy tu gorsze tereny do jazdy, a w trakcie spaceru do sklepu pokonujemy ze cztery rodzaje chodników i wyłamane krawężnikido tego drogi tzw. szlaka i żwir
-
dziewczyny a jak to jest z bucikami dla niemowlęcia? w ogóle się nie orientuje - czy to maleństwo powinno mieć w wózku jakieś lekkie buciki czy tylko skarpetki?
oglądam sobie na allegro i są przesłodkie egzemplarze, ale nawet nie wiem jaki rozmiar będzie odpowiedni -
mam ochotę pochwalić się mebelkami z pokoiku Kubusia, ale boje się że jakiś troll wykorzysta później to zdjęcie. i tak już spora część mojego m pokazałam...
może trzeba będzie nakładać na fote jakiś wodny znak "że to należy do mnie".
hm... pobawię się w paintcieHelen lubi tę wiadomość
-
Jejku dziewczyny, już 30 tydzień! Super, że macie już tak niedługo do porodu
Ja dziś celebruję leniwy poranek, tzn. kręcę się po chałupie i nie wiem co ze sobą zrobićMuszę się jakoś zorganizować i przyzwyczaić do wolnego.
Co do mutsy to szwagierka ma evo, jeżdżą nim od września, więc na razie tylko gondola w użyciu, ale nie jest niestety zadowolona. Narzeka na płytką budkę i gondolę. Ostatnio mi mówiła, że patrzy z zazdrością na sąsiadkę która ma riko nano - no ale riko to naprawdę wielka gablotasmerfetkaa lubi tę wiadomość
kochana córeczka 16.06.2016 -
Dzień dobry. Mam nadzieję że to piękne słoneczko przyniesie mi dzisiaj szczęście i serduszko mojej kruszynki okaże się zdrowe. Trzymajcie kciuki, wizyta 13:20
mmarzenak, Paula222, smerfetkaa, Andzia SM, Joana33, Pazur_, evus, Kaja, Repose, dais lubią tę wiadomość
Nasza córeczka -
Witam w 28 tyg tym samym III trymestrze
Co do bucików, dla mnie nie ma sensu zakładać takiemu bobo bucików chociaż nie raz są słodkie i piękne. Dopiero jak zaczyna raczkowanie / więcej się rusza to takie skarpety z całą gumową podeszwąU nas się sprawdziły.
Z resztą rodzimy na samo lato pamiętam synka rodziłam na koniec maja i bywało tak że na spacery jedyne w co był ubrany to pieluszka i body na ramiączkaCiekawe jak teraz będzie
Kciuki za WSZYSTKIE wizyty !Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 10:54
smerfetkaa, Repose, moli5 lubią tę wiadomość
-
Cześć, witam sie we wtorkowy słoneczny piękny dzień
Jane ja własnie nie chcę jakieś wielkiej landaryzresztą nie chcę aby dużo miejsca zajmowała, za to spacerówka jest większa niż w quinnie i nie ma tego letniego daszka, a w sumie bedziemy uzytkowac spacerowkę jak już sie zrobi chłodno i deszczowo. Wiem ze są opinie, ze spacerówka jest mała, ja ją widziałam na zywo i wg mnie jest większa niż w quinnym, a takiej wielkiej też nie chce, po prostu mi się nie podobają a po drugie stelaż sie nie zmieści do auta, przy tych wiekszych. Dla mnie wielka jest stokke, to dopiero landara.
Jane a jakbys zapytała się o amortyzatory szwagierki? Budke niby poprawili na ten rok...ale jak dla mnie tez nie musi byc wielka. Głownie chodzi mi o to jak się ją prowadzi i czy brali te pompowane koła i czy własnie amortyzuje?
maria85 to teraz już mamy z górki
Moni trzymam kciuki za wizytę
smerfetkaa, Repose lubią tę wiadomość
-
Witamy w piękny słoneczny dzień
Trzymamy kciuki za wizyty
My dopiero w piątek mamy wizytę pewnie bez usg ale chociaż serduszka posłucham
wczoraj zrobiłam badania morfologia wporzadku ale w moczu wyszedł cukiermam nadzieje że to przez to że na wieczór podjadlam trochę słodkiego bo w domu mierze glukometrem i jest cukier ok.
Miłego dnia i wykorzystajcie słoneczny dzień na spaceryHelen, Repose lubią tę wiadomość