Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
SShape to super że wszystko wporzadku. Wow już 1,5 kg
właśnie do mnie dotarło że naszym maluchom zostało juz niewiele czasu do przyjścia na świat i teraz zaczną bardzo szybko przybierać na wadze. Hehe a my razem z nimi
bo u mnie już 8 kg na plusie
-
Agabtm u mnie poziom wód powyżej 15 % ale nie przekracza 20, gin mówiła że ma nadzieję że do kolejnej wizyty (31 marca kontrola) nie wzrośnie, tak czy inaczej jestem dobrej myśli! a za Twoje wody trzymam kciuki żeby się nie podnosiły!
Agabtm lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny muszę się z wami podzielić informacja no więc udało mi się zapisać na jutro do gina co przed świętami jest tu bardzo trudno ale było jeszcze wolne miejsce na 12 ,tak bardzo się cieszę że zobaczę moją Kruszynke
Repose, dais, Moni15382, Andzia SM, Helen lubią tę wiadomość
-
Jestem w obecnie u teściów więc nie mam możliwości być na bieżąco, ale z tego co czytam miałyście udane wizyty
gratuluję!
A dziewczyny, które mają jakieś komplikacje: nie martwcie się, naprawdę. Wiele z nas na różnych etapach przeżywało trudności i jakoś pokończyło się wszystko dobrze. Wierzę, że i Waszym przypadku tak będzie. Głowa do góry
Mi zwolnienie dobrze robi, bo czuję się świetnie. Nic mnie mnie boli, wysypiam się, nawet dietę jakoś znoszę (choć czasem robię sobie dyspensę).
Dodatkowo dowiedziałam się, że szwagierka jest w 12tyg ciąży, więc będziemy miały dzieciaczki z jednego roku. Super że nam się rodzina powiększa, u teściów będą już 3 wnuki w odstępie kilku miesięcyAle będzie gwar na spotkaniach rodzinnych!
smerfetkaa, Repose, Moni15382, Helen, evus lubią tę wiadomość
kochana córeczka 16.06.2016 -
Dziewczyny chciałam Wam napisać, że dziś jest promocja 23% na wszystko na stronie txm.24.pl Już raz zamawiałam ubranka dla małego z tego sklepu internetowego i byłam zadowolona. Teraz zamówiłam oprócz kilku ubranek szary rożek, kocyk. Ogólnie opłaca się w tej promocji. A jakość ubranek dla maluszków dobra - przynajmniej te pajacyki, które mam.
-
Tak to prawda. Ja tez ost zamowilam komplecik body z polspiochami w zebre i duzo lepiej sie prezentuje niz na zdjeciach. I jakosc super. Takie body z misiem na jesien tez tam kupilam to tez zadowolona jestem. A sobie wzielam koszule nocna - ladna i takze fajna czysta bawelna
-
Nie wiem czy to mądre, ale właśnie zmieniłam lekarza prowadzącego. Mój dotychczasowy nie pracuje w klinice, w której mam rodzić. Poszłam dzisiaj na wizytę do lekarza z tej kliniki, a on od razu mnie "przygarnął" umówił wizytę za tydzień (bo kończy mi się akurat l4) i ogólnie wziął sprawy w swoje ręce. Trochę głupio wyszło w stosunku do poprzednika, szczególnie, że w systemie zobaczy zmianę, ale chyba najważniejsze czuć się bezpiecznie w szpitalu później?
Wiem, że lekarz prowadzący nie zawsze jest na dyżurze itp. , ale przynajmniej zna procedury danego miejsca i wie jak pokierować, żeby było dobrze.
Tym samy kończę maraton wizyt lekarskich na ten tydzień
-
SShape wrote:Nie wiem czy to mądre, ale właśnie zmieniłam lekarza prowadzącego. Mój dotychczasowy nie pracuje w klinice, w której mam rodzić. Poszłam dzisiaj na wizytę do lekarza z tej kliniki, a on od razu mnie "przygarnął" umówił wizytę za tydzień (bo kończy mi się akurat l4) i ogólnie wziął sprawy w swoje ręce. Trochę głupio wyszło w stosunku do poprzednika, szczególnie, że w systemie zobaczy zmianę, ale chyba najważniejsze czuć się bezpiecznie w szpitalu później?
Wiem, że lekarz prowadzący nie zawsze jest na dyżurze itp. , ale przynajmniej zna procedury danego miejsca i wie jak pokierować, żeby było dobrze.
Tym samy kończę maraton wizyt lekarskich na ten tydzień
Podczas przyjęcia do szpitala, do porodu oni zawsze interesują się kto jest lekarzem prowadzącym. Nie wiem jakie to ma znaczenie, ale mi się to zdarzyło 2 razy. Mimo, iż lekarza akurat nie było to i tak miałam wrażenie, że inaczej na mnie patrzą wiedząc, że lekarz jest od nich.SShape lubi tę wiadomość
-
Sshape - bardzo się cieszę że wszystko dobrze:) usg u takiej lekarki to naprawdę mega przeżycie:) i pocieszyłaś mnie że nie tylko moja niunia taka duża;))
pewnie już pisałaś ale mi umknęło, gdzie będziesz rodzić?
a co do lekarza to fakt, niby możesz rodzić gdzie chcesz, ale fakt że twój lekarz pracuje w wybranym przez pacjentkę szpitalu jest ważny, wiele takich opinii słyszałam:) i na własnej skórze też zaobserwowałam:)SShape lubi tę wiadomość
Nasza córeczka -
Joana33 wrote:Dziewczyny chciałam Wam napisać, że dziś jest promocja 23% na wszystko na stronie txm.24.pl Już raz zamawiałam ubranka dla małego z tego sklepu internetowego i byłam zadowolona. Teraz zamówiłam oprócz kilku ubranek szary rożek, kocyk. Ogólnie opłaca się w tej promocji. A jakość ubranek dla maluszków dobra - przynajmniej te pajacyki, które mam.
-
smerfetkaa wrote:Joana33 a orientujesz się czy często są takie promocje u nich na stronie? Czasami zaglądam do sklepu stacjonarnego ale na stronę internetową nie wchodziłam.
Parę dni temu była promocja 50% na każdą drugą sztukę odzieży dziecięcej. A dziś super, bo 23% na wszystko. Nie wiem co ile są promocję, ale dość często w porównaniu z innymi sklepami internetowymi. Dodatkowo zapisując się do newslletera dostałam -10zł na zakupy powyżej 100złsmerfetkaa lubi tę wiadomość