Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
maria85 trzymam kciuki!! Do wczoraj też miałam obawy żeby moja Córeczka nie zamieniła się w Chłopca
Na szczęście nie zamieniła się
W ogóle jak byłam w szpitalu parę dni temu to lekarz zrobił mi usg i mała ważyła 1.5kg a jak wczoraj robiłam (na tym samym sprzecie) to już waży 1.64 kg. Masakra jak to szybko rośnie!!! Zuch dziewczynka!!
Powodzenia na wizytach!
Dzięki dziewczyny za rabaty,na pewno któryś wykorzystamMoni15382, maria85 lubią tę wiadomość
Pati -
Wiśnia Wiśnia tego co sie.orientuje to grupa na FB już jest założona ale tylko niewiele osób może dodawać do znajomych
Trzeba poczekać aż ktos z założycieli grupy mający uprawnienia do dodawania do tu pokaze:)
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujace
Co do u ramek ramek txm to podpytalam bratowa i.mówi że różnie z tymi ubrankami. Ze ladnie wygladaja ale część fajna a czesc po 1 praniu nadaje sie do wyrzucenia. Mówię co.mi zostało przekazane
Kaja a jaki rabat jest w claudi?? Bo.akurat w h&m mam kilka rzeczy opatrzonychproszę o info:)
Miłego dnia;-*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 10:09
-
Patrycjusz dziękuję za słowa otuchy, ja też idę z myślą że nic się nie zmieniło ,byłam ' ostani raz na usg 10tygodni temu i w Angli już nie robią więcej usg więc wybrałam się do polskiego lekarza mam tyle pytań
Moni15382, Patrycjusz lubią tę wiadomość
-
Maria - powodzenia na wizycie, na pewno nic małej nie wyrośnie:)
Patrycjusz - teraz to już będzie tendencja wzrostowa:)ja miałam ostatnio między jednym a drugim usg - dwa tygodnie różnicy - 0,5 kg
Dzisiaj też idę na wizytę do mojego lekarza, nie wiem czy zobaczę malutką bo w końcu tydzień temu miałam usg, na pewno lekarz sprawdzi szyjkę, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze, chociaż jakoś tak czuje się ostatnio dużo bardziej optymistycznie nastawiona, spokojna jestem:)
też będę wdzięczna na informację o rabacie w hm - piękne tam rzeczy mają, ale rabacik by się przydał bo ceny zabójcze,chociaż już nie raz się przekonałam że jakość jest super:) i takie ciuszki też łatwo sprzedać jako używane:)
co do txm to mam u siebie stacjonarny sklep i niestety jeśli chodzi o ciuchy kupiłam kiedyś synkowi i właśnie z tej jakości zadowolona nie byłam bo po praniu nie są już takie ładne, co nie znaczy że jest to normą, może źle trafiłam, ale np pieluszki czy inne akcesoria, czemu nie jak są w fajnej cenie można spróbować
miłego dnia wszystkim))Patrycjusz lubi tę wiadomość
Nasza córeczka -
Witajcie dziewczyny
bardzo długo mnie nie było a teraz wpadam tak na szybko życzyć Wam Wesołych Świąt Wielkanocnych
Czasami was podczytuję żeby być na bieżąco ale pojawiło się tyle nowych dziewczyn że coraz mniej się umiem połapać co gdzie kiedy a i wiele z Was pewnie mnie już nie kojarzy
U nas remont trwa. Teraz trochę przygotowań do świąt, podwórkiem też trzeba się zająć. Po świętach biorę się za pranie bo czasu coraz mniej.
Powiem wam że czym mniej tu zaglądam tym mam więcej czasu hehe
Co do grupy na fb z tego co wiem była zakładana dawno temu i jest tajna. Należą do niej dziewczyny które już tu się nie udzielają lub bardzo rzadko więc nikt linka nie wstawi.
Załóżcie sobie nową i będziecie tam w gronie które znacie i jesteście na bieżąco
Nie przesadzajcie z porządkami i nie przejedźcie się na święta hehePozdrawiam
Wesołych :-*
smerfetkaa, Zimri lubią tę wiadomość
-
Pati_89 pamiętamy pamiętamy ale remont Cie pochłonął
Dziękujemy za życzenia ;* jak juz Ci wszystko pięknie zakwitnie na podwórku to czekamy na jakieś foto
Ja dziś odbieram wynik z biocenozy ciekawa jestem co za świństwa zamieszkują u mnie i co powie lekarka... Także gdzieś za godzinę się zbieramy do wyjazdu.Syn Filip 28 czerwiec -
Pati pewnie że cię pamietamy, jak idzie remont? u nas tez się dużo dzieje ostatnio, i wpadam tak z doskoku na forum.
W poniedziałek byłam na treningu i mogę cwiczyć maks.do konca 8 miesiąca a 9y juz same spacery, teraz nawet ten 8-y mam sie nie forsowac, schodzę już z obciązenia 4-6kg, w sumie tyle co niemowlak.
Pochłaniają mnie przygotowania, jeszcze tyle zostało.
Co do fotelika bierzemy pebble plus zapinane na pasy. Baze i tak pozniej trzeba wymieniac na inną, wiec sobie to darujemy.
Ostatnio kolezanka mi doradziła abym nie kupowała laktatora elektrycznego, bo moze byc taka sytuacja ze moze mi sie nie przydac, wiec w sumie moge go teraz tylko wybrac, a jak bedzie potrzeba to go zamówie. Taka podpowiedz dla tych co się wahają.
Wogóle będę miała zorganizowane brzuszkowe jakos za miesiac, z czego bardzo się cieszę.
U mnie reszta po staremu, clexane pomaga na nogi, sikam jak kot w nocy, wycieczki nocne do kibelka non stop.
Pozdrawiam i zycze samych dobrych wiesciRepose lubi tę wiadomość
-
Pati_89 pamiętamy mimo że ja wcześniej się rzadziej udzielalam i czytałam forum:-) i dziękujemy za życzenia
również dla ciebie wesołych i spokojnych Świąt
Agabtm trzymam kciuki za dobre wieści.
Helen ja też narazie nie kupuje laktatora elektrycznego bo może się nie przydać. Koleżanka ma mi pożyczyć ręczny wiec jak już będzie taka potrzeba to kupimy elektryczny.
U nas przez kilka nocy jest spokój z częstymi spacerami na siusiu ale przykrecilam termostat na kaloryferze (bo jest mi cały czas gorąco) i chyba dzięki temu przesypiam większość nocyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 13:15
-
Odebrałam wyniki konsultowalamz moja lekarka wszystko wporzadku ale to nie rozwiązuje problemu dlaczego łapie tak często infekcje... Badanie wyszło ok wiec może taka moja natura
teraz czekam do 1 kwietnia aby sprawdzić poziom mych wód
brzuszkowe super nazwa
to to samo co baby shower?? jak to u Was wygląda ja idę do koleżanki w kwietniu pierwszy raz na taką imprezę
Syn Filip 28 czerwiec -
Ja się jeszcze osobiscie nie spotkalam z taką impreza ale czemu nie:)
Pati pewnie że pamietamy:) a co.do fb to faktycznie sporo osób już się tu nie udziela.
Co do laktatora to ja kupiłam elektryczny i jak się nie przyda to sprzedam. Ale.wolę mieć. Może się nie przydać przydać może być tak ze od poczatku będzie wręcz konieczny;) nie ma reguly