Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzisiaj o godzinie 13.08 na świat przyszedł mój Kubuś. Waży 1960 gram i jest piękny!
Zabrali go na oddział neonatologiczny i podłączyli pod aparature aby wspomóc oddychanie.
Nie mogę się doczekać kiedy mnie do niego wpuszcza. Teraz 2 h muszę leżeć na sali poporodowej. Mam odpoczywać ale oie mogę. Chce już tam biec do niego!Repose, mmarzenak, munequita, miluszka, fairy_tale, Mili_Vanilli, Misia15, beatas, mamaNika, nesone, Andzia SM, smerfetkaa, Magda81, chomiczka, Karolina_karolina, Hania222, ma_rka, kirys, cudak, Patrycjusz, Paula222, evus, Moni15382, wisnia11, dais, Zimri lubią tę wiadomość
-
madziak2202 wrote:Dzisiaj o godzinie 13.08 na świat przyszedł mój Kubuś. Waży 1960 gram i jest piękny!
Zabrali go na oddział neonatologiczny i podłączyli pod aparature aby wspomóc oddychanie.
Nie mogę się doczekać kiedy mnie do niego wpuszcza. Teraz 2 h muszę leżeć na sali poporodowej. Mam odpoczywać ale oie mogę. Chce już tam biec do niego!
Nasz pierwszy dzidzius u czerwcowek:)madziak2202 lubi tę wiadomość
-
madziak2202 wrote:Dzisiaj o godzinie 13.08 na świat przyszedł mój Kubuś. Waży 1960 gram i jest piękny!
Nie mogę się doczekać kiedy mnie do niego wpuszcza. Teraz 2 h muszę leżeć na sali poporodowej. Mam odpoczywać ale oie mogę. Chce już tam biec do niego!madziak2202 lubi tę wiadomość
-
Joanna33 mnie tez boli podnrzusze, takie bole miesiaczkowe, ale na brzuch nie ida. Dzisiaj musialam wziasc nospe z rana aby wyrobic.
Gin kazala odppczywac...wiec lez kochana i odpoczywaj ile wlezie.
Kurcze musze zedytowac tabele i dopisac termin porodu rzeczywisty z planowanego
Z okazji madziakaJoana33 lubi tę wiadomość
-
Gratulacje Madziak ^^
Ja tez tak niesmialo sie do prosby Dorjany dolaczam mozemy zobaczyc dzidziusia? Proszeee ^^ tak na 5 minutek chociaz wstaw a my sobie zobaczymy..
Nesone gratuluje udanej wizyty
kurcze chcialam nadrobic wszystkie posty a tak mnie Madziaka wiadomosc zaskoczyla ze nie moge sie skupic ^^Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 15:43
madziak2202 lubi tę wiadomość
-
Nie mogę się doczekać kiedy mnie do niego wpuszcza. Teraz 2 h muszę leżeć na sali poporodowej. Mam odpoczywać ale oie mogę. Chce już tam biec do niego!
Gratulacje! Dużo zdrówka dla Wasmadziak2202 lubi tę wiadomość
-
Madziak GRATULACJE! życzę dużo zdrowia dla synka! A Tobie gratuluję zostania mamą! ❤
Misia15
Naszą Księżniczka - Oliwka -
Madziak, ale mnie zszokowałaś tą wiadomością! Teraz musisz sie z nami dzielić informacjami na temat macierzyństwa, bo będziemy zielone! Mnóstwo całusków dla Kubusia! Ma piękną wagę - będzie silny facet z niego! Gratuluję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 16:32