Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
mmarzenak wrote:dziewczyny mam pytanie, czy trzeba wyprac nowe przescieradelko i posciel do lozeczka? czy prac tylko ubranka,bo nie wiem
Ja - jak kupię - to na pewno wypiorę. Póki co to piorę powoli ubranka, kocyki. Muszę też wyprać rożek, mam nadzieję, że nic się z nim nie stanie, bo jest usztywniany z odrobiną warstwy kokosowej. Wszystko co mam dla małego będę prała w niskiej temperaturze w delikatnym płynie (mam bobini i jest fajny, mało pachnie, bo lovely jak dla mnie ma zbyt intensywny zapach, więc zostanie na późniejsze miesiące). -
Mmarzenak ja też czekam na słońce żeby to tak fajnie wyschlo na powietrzu slonku
Mi młody tak fika w nocy, do 3 nie spie chodzę po domu wczoraj to już myślałam, że oglupieje. W dzień jest bardziej spokojny może mu to jeszcze przejdzie i zmieni się na odwrót.
Syn Filip 28 czerwiec -
Uff padam na twarz. Spakowałam pół mieszkania dziś,bo jutro zaczyna sie u mnie remont łazienki i wc. W ostatniej chwili wynajeliśmy po znajomości mieszkanie na 2 tyg. Dziwnie sie czuje w nowym miejscu,ale to i tak lepsze niż mieszkanie w gruzie i pyle;)
Helen lubi tę wiadomość
-
Karola1988 wrote:Alincia, u mnie też nogi i ręce "starsze". Ale tak sobie myślę, że chyba lepiej że coś za duże niż za małe, dlatego trochę ta główka mnie martwi...
Wiec to chyba miesci sie w normach bo mi lekarka nic nie zwracala uwagi ze cos moze nyc nie tak.
Na tym etapie chyba poszczegolne czesci ciala dziecka moga sie w roznym tempie tozwijac i chyba nie nalezy sie tym martwic o ile odchylenia nie sa duze. -
maria85 ja też... juz chce mieć córeczkę w ramionach a nie w brzuszku. Męczy mnie ten twardy brzuch. Co wrócę ze szpitala to tydzień i znowu mi twardnieje. Jutro idę na wizytę i podejrzewam ze znowu mnie skieruje. Juz płakać mi się chce z tego wszytskiego.Pati