Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dokładnie tak ja mam od początku leukocyty podwyższone
także zależy o ile są podniesione bo jak trochę to nic takiego ale jak mega wysokie warto zrobić wtedy Crp dodatkowo i mamy pewność czy jest stan zapalny.
kamenkaa lubi tę wiadomość
Syn Filip 28 czerwiec -
Smerfetka gratuluje udanej wizyty
My juz tez po malutka wazy 1700 gram ja jestem zamknieta na cztery spusty szyjka ok .
I UWAGA data planowanego cesarskiego ciecia na 27 maj ^^Dorjana, smerfetkaa, beatas, evus, mmarzenak, jane, Patrycjusz, dais, Agabtm, Andzia SM, Helen lubią tę wiadomość
-
Dorjana ja daty miesiaczki nie pamietalam wiec termin porodu z usg na 10 czerwca
Ginekolog jest znajomym tesciowej i to on bedzie robil cesarke wiec dostosowal sie do daty jej pasujacej
Napewno bedzie dobrze z waga u was .. moja dzidzia to kruszynka jak na 32 tydzienWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 16:11
Helen lubi tę wiadomość
-
Czesc Dziewczyny,gratuluje udanych wizyt i dobrych wieści.
Czy któraś z Was zna i może się podzielić sprawdzonymi sposobami na bolace migdały?Wstałam rano z takim bólem,że nic przełknąć nie mogę. Z góry dziękuję za pomoc:)Repose, smerfetkaa lubią tę wiadomość
-
Repose, już na maj?! Jak to strasznie brzmi:D ciekawe na kiedy mi wyznaczą..
Mmarzenak, zależy o ile masz podniesione, bo norma w ciąży jest większa, ale ja mam np bardzo dużo i gin zlecił crp.. Tylko dwa dni po morfologii miałam zapalenie gardła i oskrzeli, więc możliwe, ze już sie wtedy coś zaczynało i stąd złe wyniki.. Muszę teraz odczekać i pod koniec kwietnia zrobić crp i morfologie:) -
Agabtm wrote:Mmarzenak i jak po badaniach?
Munequita ja miałam takie stany ropne i zapalne ogromne w 10-11 tyg ciąży spuchlam tak ze nie potrafiłam chodzić a każdy krok powodował okropny ból.... Najgorsze jest to., że musieli mi to naciac bez znieczulenia i wyczyścić bo ciąża była za młoda jeszcze żeby cokolwiek podać na znieczuleniu. Teraz raz na jakiś czas zrobi mi się raz na jakiś czas coś zrobi małego ale to zaraz smaruje bactrobanem i maścią ichtiolowa i schodzi. Jak sobie przypomnę ten ból jak mi to nacinali w szpitalu to słabo mi się robi i to jeszcze w kilku miejscach.
Moli usg polowkowe??? Wtf?
Agata współczuje Ci tego przeżycia, wiem jak to okropnie boli a Ty jeszcze na żywca! Jesteś bardzo dzielna!!!
Blanka -
melduje sie i ja po wizycie. z Malym wszystko ok- podgladamy sie 22,04. u mnie od dolu tez ok- zamknieta na 4 spusty
ale niestety mam bardzo niskie cisnienie i tachykardie i musze miec konsultacje u kardiologatakze zobaczymy
gratuluje udanych wizyt!
Smerfetka- sliczne ciuszkiRepose, smerfetkaa, jane, beatas lubią tę wiadomość
-
Dorajana tak radziła jedną z dziewczyn z forum. Ogólnie też szukałam wszędzie coś o niskiej wadze((bo moja kruszyna jest niewiele powyżej 10 centyla) aż wczoraj spotkalam znajoma,która też miała podobne zmartwienie a dziecko uradzila prawie 4 kg i musiała mieć CC bo takie duże.Także podnisla mnie na duchu.
Repose lubi tę wiadomość
-
Marzenak nie martw sie jeszcze ja podtuczysz
Evus najwazniejsze ze zamknieta ^^^
Dorjana zapytam moze da rade :p no bo dla niej to koniecznie musial byc piatekakurat jak bd miala cc to bedzie 38tc plus 1 dzien.
Nie wiem jak z nabialem bo wydaje mi sie ze sporo pochlaniam
Beatas 45 dni mi zostalo faktycznie maj brzmi strasznie :p
Kasssiu a w ktorym tygodniu jestes?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 18:50
evus lubi tę wiadomość