WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • Kasssia Przyjaciółka

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SShape wrote:
    Nie dają mi spokoju te jajka;) czemu jajecznica nie a na miękko tak?

Nie mam pojęcia

qb3ce6ydqb83v7ev.png

klz9e6yd2ch8vuav.png
  • beatas Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorjana, straszny bajzel mają w tym szpitalu! masakra.. muszę trochę edytować mój post, bo pisałam o tym, żeby Cię szybko wypuścili, a tu przy końcu nadrabiania taka niespodzianka:P cieszę się, że jesteście w domku! zostaw lepiej to ogarnianie, bo się przemęczysz!

ja dziś byłam u dentysty.. morfologia mi wyszła słabo i dodatkowo zaczął boleć ząb, więc to raczej od niego to pogorszenie wyników.. mój dentysta mnie nie przyjął (dopiero na czerwiec wolny termin), więc musiałam szukać innego.. i tylko jedna babka się zgodziła mnie przyjąć "na już"... wierciła w zębie BEZ znieczulenia.. aż się rozpłakałam na fotelu! no ale w sumie teraz nie boli..

Dorjana lubi tę wiadomość

w57vpc0zwhxsxpfc.png
  • Agabtm Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorjana cudowna wiadomość ale Ty nie szaleje za bardzo co byś nie musiała tam.wracac lepiej męża do roboty zagnaj o ile chcą mieć kobietę w domu!! ;) martwię się żebyś się nie przemęczyla bo to powoduje skracanie szyjki także uważaj.
    Dziś piękna pogoda byłam na 2,5 godzinnym spacerku Jeja jak przyjemnie słonko w twarz grzalo ;) a Wy co tam porabiacie.
    Beatas zmieniłaś zdjęcie jaki śliczny brzuszek ;)
    Helen zazdroszczę wyjazdu!!! Ja bym musiała cała Polskę przejechać aby zobaczyć ten cudowny widok. Kocham morze.
    Super ze impreza brzuszkowa się udała :):)

beatas, Dorjana lubią tę wiadomość

Syn Filip 28 czerwiec ;);)
  • beatas Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agabtm, mam wreszcie swój brzuszek, więc można go pokazać:D

w57vpc0zwhxsxpfc.png
  • Agabtm Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noooo beatas wreszcie hahaha ;);) mój juz tez coraz to większy :):) mieliśmy jechać po wózek w środę ale jedziemy jutro i powiedziałam sobie, że nie Wyjdziemy ze sklepu bez wózka choćby nie wiem co ;);)

beatas, dais lubią tę wiadomość

• SShape Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zazdroszczę tej energii:) Ja już wchodzę chyba w fazę zmęczenia na końcówce ciąży. A jeszcze niedawno miałam tyle werwy;)
    Dodatkowo boję się żeby nie przyspieszyć porodu, bo czeka mnie cc.
    Zastanawiam się jak ja zdołam posprzątać całe mieszkanie po remoncie (o ile ten remont się w końcu skończy;)).
    Jutro mam wizytę. Ciekawe jak moja szyjka się trzyma.

klz9cwa198k5jqr7.png
  • smerfetkaa Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niestety też mam coraz mniej energi :-( jak się zabardzo przeforsuje i jestem dlugo na nogach to odrazu puchna :-( dziś zabrałam się za prasowanie żeby mieć już z głowy.

Wogole dziś mam okropny dzień mąż rozwalił samochód kolejne niepotrzebne wydatki :-( ze stresu mam cały czas twardy brzuch i nie umiem się uspokoić. Pewnie nie będę mogła spać spokojnie w nocy.

Spokojnej nocy kochane :-*

SZYMON <3 <3 <3 <3 ur. 17.06.2016
    f2w3x1hpzzfy4izs.png
  • Moni15382 Ekspertka

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jakoś z sił opadłam:( od wczoraj boli mnie przy kości ogonowej i promieniuje na biodro i nogę, obudziłam się cała obolała...i cały dzień chodzę jak paralityk...zabierałam się do zrobienia czegoś sensownego ale nic nie zrobiłam..nawet gotować mi się nie chciało

wczoraj poprałam nowe pieluszki tetrowe i flanelowe, teraz się zastanawiam czy je prasować??

oprócz tego przyszły mi kolejne zakupy - termometr wreszcie porządny będę miała, tantum rosę kupiłam do szpitala i rano odwiedziłam rossmana, zrobiłam zakupy w promocji:) i zrobiłam zakupy w tesco, online, jutro przywiozą, pampersy mają w promocji za niecałe 50zł 100szt, dwójeczki, myślę że to dobra cena?? bo nie porównywałam z innymi..

f2wlx1hp5he3saaa.png

Nasza córeczka km5szbmh4y78x3jb.png
  • Andzia SM Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dziś gości mieliśmy a późnym popoludniem spotkanie z ratownikiem medycznym w ramach zajęć ze szkoły rodzenia:) super sprawa, informacje przyjęte oby się niegdy nie przydały. Ale trochę spokojniej jak wiedzę się odswiezylo:)
    Ja w przyslym tygodniu pojadę pojadę Mężem na zakupy, także proszek kupię i wezmę się za pranie. Ja pieluchy tez będę prasowac. Nawet mi pomyslalabym żeby tego nie robić :) Nie wiem :-)

Co do pampersow to My w rossmanie kupiliśmy wczoraj ale w Tesco.widziałem promocje ze 80 lub 88 sz za niecałe 42 zl :)

Idę spać może uda się szybko zasnąć :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2016, 23:40

l22nzbmhf5ftteff.png
  • mamawojtka Ekspertka

Wysłany: 30 kwietnia 2016, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj troche leniwie przez przypadek uslyszalam ze tesciowej nie pasuje ze w poniedzialek wtorek i srode nie gotowalam bo a to lekarz a to obiad z niedzieli a po za tym maly jest duzy ma malo miejsca i wszystko mnie boli a jak dluzej postoje to lydki mnie bola wiec wczoraj tez nie gotowalam ja se poradzilam bo zawsze cos tam sobie wciagne i sie najem albo tata mi obiad przywozi a dzis moj w pracy wiec nam zejdzie troche ze sprzataniem bo te w tej chwili dla mnie gorsze prace on robil. Czyli scielal lozko bo jest ciezkie do zlozenia i mi nie daje tego robic zamiatal i myk podloge bo to trzeba ciagle na kolanach a mi ciezko w tej pozycji bo pozniej nie moge sie podniesc ja tylko wycieralam kurze i skladalam ubrania. Wczoraj u tesciow byli goscie mnie bolal brzuch bo maly sie rozpychal plecy i lydka i glowa no i oczywiscie co dzieci przyszly do mnie darly sie w niebo glosy a mama nawet nie zwrocila uwagi

Moje szczęście od 10 lipca jest już z nami :-)

• Andzia SM Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2016, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamawojtka co za kobieta z tej Twoje teściowej :/ ja bym do niemprzejmowala i nie robiła na siłę rzeczy najważniejsze jest Twoje dziecko a bo zdanie teściowej...

Miłego dnia :-*

l22nzbmhf5ftteff.png
  • Agabtm Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2016, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shape powodzenia na wizycie ;)
    Mamawojtka co za teściowa napusc męża na nią.
    Ja spałam kilka godzin zaledwie dzisiaj nie umiałam znaleźć pozycji ciągle się wiercilam.
    Tak ja też będę wszystko prasować jak wkoncu kupimy komodę ;)
    Mnie naszczescie jeszcze nie spotkało puchniecie nóg ale współczuję to uczucie napewno jest nieprzyjemne.

• nesone Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie w 33tyg, w piekna sloneczna pogode ale niestety ze zlym humorem :(

Dzis wizytuje a taka mnie sytuacja spotkala ze jestem zmuszona zmienic lekarza prowadzacego z ktorego bylam zadowolona. Dzis jyz mam wizyte niespodziewanie u nowej lekarki, jestem zla na cala sytuacje..

bl9cuay3h7qefzok.png
  • Agabtm Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfetka ciężko jest się nie denerwować ale samochód rzecz nabyta naprawi się szkoda Twoich nerwów,wiem napewno trochę Was to będzie kosztować ale ważne, że nikomu się nic nie stało. Współczuję zbędnych wydatków i nerwów

• Agabtm Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2016, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nesone wrote:
    Witam sie w 33tyg, w piekna sloneczna pogode ale niestety ze zlym humorem :(

Dzis wizytuje a taka mnie sytuacja spotkala ze jestem zmuszona zmienic lekarza prowadzacego z ktorego bylam zadowolona. Dzis jyz mam wizyte niespodziewanie u nowej lekarki, jestem zla na cala sytuacje..
    Jak to co się stało??

• mamawojtka Ekspertka

Wysłany: 30 kwietnia 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia Sm i Agabtm wszystko bylo dobrze jak gotowalam a jak w tym tygodniu juz przestalam to juz zle w nosie to mam bo jak przyszlam tu to mi w dupe chcialy wejsc wszystko za mnie robily i gdyby mogly to by nawet sikaly za mnie co mnie irytowalo bo nic mnie nie bolalo bylam w 100 % sprawna to nawet nie moglam sama prania wstawic do pralki a teraz kiedy juz wiekszosc czynnosci sprawia mi problem i wiecej leze bo wszystko mi dokucza to nikt nie pomoze i nie wyreczy a jak sie maly urodzi to sie beda zesrac chcialy zeby go bawic a ja wtedy powiem ze jak bylam w ciazy to sobie radzilam to teraz tez sobie poradze na szczescie na poczatku moj bedzie w domu i to on mi bedzie pomagal :-)
    My nie jestesmy po slubie ale napuszczac go nie musze bo sam odcina pepowine bo jest jeden i dwie dziewczyny a teraz juz nie mowi gdzie wychodzi nie tlumaczy sie bo tak to moja mama duzo nam kupila dla malego bo wszystko mam praktycznie od niej i od babci sama kupilam dwie pary bodziakow rekawiczki i ja jeden pajacyk i moj jak byl w delegacji tez kupil jeden no ale wracaja do rzeczy kupionych przez moja rodzine co przywiozlam do domu to jak mialam wiecej rzeczy ze w torbe kobieca sie to nie zmiescilo siedzieli w pokoju dopoki nie wyjelam kiedys do 12 w nocy siedzialam i czekalam az wyjda zebym mogla isc rozpakowac torby z rzeczami dla malego i polozyc sie spac a jak cos malego przywozilam to moj zaraz lecial i pokazywal a ja czegos takiego nie lubie

Moje szczęście od 10 lipca jest już z nami :-)

• Paula222 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) U nas dziś pogoda jako taka , niby słonko co jakiś czas wygląda ale sporo chmur jest... Jakieś plany na majowy weekend? U nas niestety pracowicie, nawet niedzielę będziemy wozić już część swoich rzeczy na swoje ..przeprowadzka w toku :(

neosine a dla czego musisz zmienić??

mamawojtka olać zdanie teściowej, masakra u nas jest tak że się nie gotuje , to nie, to się je co innego. Masakra ...

beatas lubi tę wiadomość

17u920mmyeh0q9ke.png17u93e5ek73kbhcz.png[/url]
    n59yj44j0i2qlz9m.png

2 x pozamaciczna :(
    2 x HSG
  • jane Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też skończony 32tc i zaczynamy 33 :) Nie będę się powtarzać jak ten czas leci ;)

Pogoda za oknem piękna, więc zapraszam nad morze :) Ja nie mam specjalnych planów na weekend, spotkanie z siostrą, kawka z koleżanką i tyle. Siedzę sama jeszcze dwa tygodnie :( Mam dziś zamiar poprosić siostrę, żeby przyjechała do szpitala gdybym zaczęła wcześniej rodzić, bo u nas jest tak, że jak nie rodzisz z osobą towarzyszącą, to musisz być na sali dwuosobowej, która jest przejściowa i przewija się przez nią sporo ludzi. Chodzi o to, żeby położne cały czas miały rodzącą na oku, ale dla mnie to masakra, więc chciałabym tego uniknąć.

kochana córeczka 16.06.2016 :)
  • Andzia SM Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2016, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jane ja bym z chęcią skorzystała z zaproszenia :) marzy mi się pobyt nad morzem :) Spacerek po piasku <3

l22nzbmhf5ftteff.png
  • mmarzenak Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2016, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tesciowe to zlo;) i lepiej nie miec z nimi nic doczynienia;)

U nas ladna pogoda a mi sie nic nie chce,a trzeba cosik ogarnac w domku..

Dorjana, SShape, mloda1995 lubią tę wiadomość

lprkuay3dehqwb0g.png
‹‹ 1094 1095 1096 1097 1098 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: