Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kawokado wrote:Na pewno
ja byłam w 6t1d i serduszko było
trzymam kciuki za cierpliwość! 
Dziękuje Wam dziewczyny, że zostałam tu tak ciepło przyjęta.
Nie chce swoimi myślami/podejrzeniami zamartwiać swojego ukochanego, ani nikogo innego.. A tu mogę się troszkę wygadać i w dodatku kilka miłych słów przeczytać.
nick nieaktualny, Helen, nick nieaktualny, Kawokado, sedinum82, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Dominika10_05 -
nick nieaktualnydomiś1005 wrote:Dziękuje Wam dziewczyny, że zostałam tu tak ciepło przyjęta.
Nie chce swoimi myślami/podejrzeniami zamartwiać swojego ukochanego, ani nikogo innego.. A tu mogę się troszkę wygadać i w dodatku kilka miłych słów przeczytać.

Od tego tu jesteśmy żeby się wspierać
domiś1005, Abra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPodpisuje sie pod pytaniem.Helen wrote:pytanie, a kiedy nalezy założyć kartę ciąży?
i dlaczego nie można mieć u każdego lekarza osobnej?
A czy teraz ten lekarz z nfz nie nakrzyczy na mnke? Ze pojde do innego lekaeza a tyle badan za darmo zrobilam? Nie bedzie mnie scigal nfz?
-
nick nieaktualnyMozna tak? Ide do niego 21 z wynikami badan. Mowil ze na nastepnej wizycie zalozy karte ciazy. Teraz sje stresuje ze mnie okrzyczyAnnielove wrote:Niech ten na NFZ nie zakłada ci karty ciąży, powiedz, że będziesz chodzić sporadycznie, bo masz już prowadzącego lekarza
-
Helen wrote:spokojnie poczekaj do wizyty,ja bym to nawet sciemniła na sorze ze brzuch cię boli, aby cię przyjeli i zobaczyli co z dzieciątkiem, niż się martwić tyle dni?
masz taką możliwość?
Mam taka możliwość, ale czy jest sens.. Nie chciałabym wywołać wilka z lasu
Dominika10_05 -
nick nieaktualny
-
Właśnie się mnie szef zapytać czemu tyle jem
ponieważ jestem bardzo szczupła powiedziałam że muszę przytyć
nie dziwie się mu bo mnie widział już z trzecim bananem
dobrze że toalety sa koło magazynu bo mogę iść siusiu bez podejrzeń
sedinum82, Dorjana lubią tę wiadomość

-
Ja robiłam dwie i tyle. Nie mam zamiaru się stresować betą bo co ma być to będzieKawokado wrote:Domiś ja bym bety nie robiła tylko czekała na wizytę
ale jestem generalnie przeciwniczką bety, bo uważam, że powoduje tylko niepotrzebny stres
sedinum82, domiś1005 lubią tę wiadomość

-
Nie wiem właśnie jak to działa. Ale znajoma mojej mamy chodziła prywatnie do ginekologa a potem do internisty po recepty na leki i badania. Dowiem się jutro szczegółów jak się rodzice dowiedzą o wnuczkuKourtney wrote:A ja mam pytanie. Chce prowadzic ciaze u tego prywatnego gina i chce sobie tam wykupic pakiet ciazowy. Dwoch kart ciazy nie moge moec i na nfz bede musiala zrezygnowac ? Tylko co teraz? Jak juz zrobilam za darmo te badania ktore mi z nfz zlecil lekarz? Co mam zrobic?

-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5b737d750741.jpg
Dziewczyny Bubek ma prawie 13 mm. Wychodzi ze jestem w 7t3d ciąży. Serduszko bije 154 razy / min czyli bardzo dobrze. Wszystko jest dobrze i... Słyszałam serduszko. Prawie się poplakalam. To najpiękniejszy dźwięk pod słońcem. Mam brać witaminę D i magnez. Jestem mega szczęśliwa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 18:08
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Kawokado, Helen, sedinum82, nick nieaktualny, Nelus, madziak2202, Morwa, Zołzi, mmarzenak, Abra, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
KupiWiaterek wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5b737d750741.jpg
Dziewczyny Bubek ma prawie 13 mm. Wychodzi ze jestem w 7t3d ciąży. Serduszko bije 150 razy / min czyli bardzo dobrze. Wszystko jest dobrze i... Słyszałam serduszko. Prawie się poplakalam. To najpiękniejszy dźwięk pod słońcem. Mam brać witaminę D i magnez. Jestem mega szczęśliwa.
gratulacje
Wiaterek lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny