Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kawokado wrote:Na pewno ja byłam w 6t1d i serduszko było trzymam kciuki za cierpliwość!
Dziękuje Wam dziewczyny, że zostałam tu tak ciepło przyjęta.
Nie chce swoimi myślami/podejrzeniami zamartwiać swojego ukochanego, ani nikogo innego.. A tu mogę się troszkę wygadać i w dodatku kilka miłych słów przeczytać.
Annielove, Helen, Kourtney, Kawokado, sedinum82, krysiak lubią tę wiadomość
Dominika10_05 -
nick nieaktualnydomiś1005 wrote:Dziękuje Wam dziewczyny, że zostałam tu tak ciepło przyjęta.
Nie chce swoimi myślami/podejrzeniami zamartwiać swojego ukochanego, ani nikogo innego.. A tu mogę się troszkę wygadać i w dodatku kilka miłych słów przeczytać.
Od tego tu jesteśmy żeby się wspieraćdomiś1005, Abra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHelen wrote:pytanie, a kiedy nalezy założyć kartę ciąży?
i dlaczego nie można mieć u każdego lekarza osobnej?
A czy teraz ten lekarz z nfz nie nakrzyczy na mnke? Ze pojde do innego lekaeza a tyle badan za darmo zrobilam? Nie bedzie mnie scigal nfz? -
nick nieaktualnyAnnielove wrote:Niech ten na NFZ nie zakłada ci karty ciąży, powiedz, że będziesz chodzić sporadycznie, bo masz już prowadzącego lekarza
-
Helen wrote:spokojnie poczekaj do wizyty,ja bym to nawet sciemniła na sorze ze brzuch cię boli, aby cię przyjeli i zobaczyli co z dzieciątkiem, niż się martwić tyle dni?
masz taką możliwość?
Mam taka możliwość, ale czy jest sens.. Nie chciałabym wywołać wilka z lasu
Dominika10_05 -
nick nieaktualny
-
Właśnie się mnie szef zapytać czemu tyle jem ponieważ jestem bardzo szczupła powiedziałam że muszę przytyć nie dziwie się mu bo mnie widział już z trzecim bananem dobrze że toalety sa koło magazynu bo mogę iść siusiu bez podejrzeń
sedinum82, Dorjana lubią tę wiadomość
-
Kawokado wrote:Domiś ja bym bety nie robiła tylko czekała na wizytę ale jestem generalnie przeciwniczką bety, bo uważam, że powoduje tylko niepotrzebny stres
sedinum82, domiś1005 lubią tę wiadomość
-
Kourtney wrote:A ja mam pytanie. Chce prowadzic ciaze u tego prywatnego gina i chce sobie tam wykupic pakiet ciazowy. Dwoch kart ciazy nie moge moec i na nfz bede musiala zrezygnowac ? Tylko co teraz? Jak juz zrobilam za darmo te badania ktore mi z nfz zlecil lekarz? Co mam zrobic?
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5b737d750741.jpg
Dziewczyny Bubek ma prawie 13 mm. Wychodzi ze jestem w 7t3d ciąży. Serduszko bije 154 razy / min czyli bardzo dobrze. Wszystko jest dobrze i... Słyszałam serduszko. Prawie się poplakalam. To najpiękniejszy dźwięk pod słońcem. Mam brać witaminę D i magnez. Jestem mega szczęśliwa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 18:08
Annielove, Kourtney, Kawokado, Helen, sedinum82, krysiak, Nelus, madziak2202, Morwa, Zołzi, mmarzenak, Abra, Redhotka, Pepepa lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5b737d750741.jpg
Dziewczyny Bubek ma prawie 13 mm. Wychodzi ze jestem w 7t3d ciąży. Serduszko bije 150 razy / min czyli bardzo dobrze. Wszystko jest dobrze i... Słyszałam serduszko. Prawie się poplakalam. To najpiękniejszy dźwięk pod słońcem. Mam brać witaminę D i magnez. Jestem mega szczęśliwa.Wiaterek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny