X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    Podczytalam troche starsze kolezanki z forum ktore sa aktualnie przed porodami albo pisza o wyprawce.
    Wyobrazacie sobie ze u nas za kilkanascie tygodni tez bedziemy pisac o wozkach,fotelikach,ubrankach? :D mi sie to wydaje takie odlegle i zbyt piekne . mam nadzieje ze wszystkie tu doczekamy tych chwil az do porodu :*

Jestem ciagle podekscytowana dzisiejszym dniem i nie chce mi sie spac
    Fakt, tyle czekania na ten cud, że mimo iż człowiek nie chce jeszcze planować czy wychodzić myślami na zaś, albo bardziej "wie, że nie powinien", ale jak tu się nie cieszyć tak w pełni... ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 23:05

domiś1005 lubi tę wiadomość

• domiś1005 Znajoma

Wysłany: 15 października 2015, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    Podczytalam troche starsze kolezanki z forum ktore sa aktualnie przed porodami albo pisza o wyprawce.
    Wyobrazacie sobie ze u nas za kilkanascie tygodni tez bedziemy pisac o wozkach,fotelikach,ubrankach? :D mi sie to wydaje takie odlegle i zbyt piekne . mam nadzieje ze wszystkie tu doczekamy tych chwil az do porodu :*

Widzisz to tak jak ja :)
    Od momentu kiedy dowiedziałam się, że się udało ciągle jestem podekscytowana i nie mogę normalnie zasnąć :) Też wydaje mi się ze te 9 miesięcy to długa droga, ale szybko nam zleci i będziemy się chwalić zakupami :)

Dominika10_05
  • Paula222 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney ja już byłam w takiej grupie ( nadal jestem w zamkniętej) uwierz że szybko zleci :D

domiś1005, Redhotka lubią tę wiadomość

17u920mmyeh0q9ke.png17u93e5ek73kbhcz.png[/url]
    n59yj44j0i2qlz9m.png

2 x pozamaciczna :(
    2 x HSG
  • Nelus Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 06:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:

Ja juz to przeżywałam dziewczynami i bardzo miło wspominam kupowanie wyprawki! Zastanawianie sie miesiacami jaki wózek wybrać, ile ciuszków kupic, jakie butelki laktator i inne pierdoly. ohhh to były czasy hihi teraz już prawie wszystko mam... tylko myślę czy kupić podwójny wózek i sprzedać ten livki, czy młoda juz mając dwa latka będzie chodzić na nóżkach wszędzie? Nie wiem! no i łóżko trzeba będzie kupić dla starszej bo dzidzia bedzie miała lozeczko po siostrze. oczyma wyobraźni widze tez piękny turkusowo szary pokoik dla chłopca (hihi byłoby cudownie)

Kourtney, Kawokado lubią tę wiadomość

201703012752.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka. A ja juz nie spie :) Milego dnia i tezymam mocno kciuki za wizytujące :)

krysiak lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia! ;-)

• Pati_89 Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie śpię juz od 5.00 najpierw ból brzucha ktoś zawsze próbuje rozszyfrować czy to skurcze czy po prostu jelita a chwile później nudności ale te to były masakryczne czekałam tylko na moment gdy będę musiała lecieć do toalety :/ a mąż oczywiście zadowolony :D

krysiak, Kawokado lubią tę wiadomość

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jem jakies 'super pyszne' sucharki na sniadanie. Mdli mnje tez caly czas

• MerlinMo Ekspertka

Wysłany: 16 października 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z pracy :)
    Pogodnegodnia Wam życzę ;)

Kourtney, krysiak lubią tę wiadomość

26603ba0de8c61b097ec08d568691b55.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MerlinMo wrote:
    Witam z pracy :)
    Pogodnegodnia Wam życzę ;)
    Jaka masz prace?

• MerlinMo Ekspertka

Wysłany: 16 października 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    Jaka masz prace?

Pracuje w MGOPSie jestem pracownikiem socjalnym

26603ba0de8c61b097ec08d568691b55.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Abra Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MerlinMo wrote:
    Pracuje w MGOPSie jestem pracownikiem socjalnym

Będziesz nam wszystkim becikowe przyznawać :P

Witajcie :)

Ja poranne mdłości mam głównie wieczorami.
    Wczoraj apogeum.
    Zrobiłam omleta, wzięłam kęs i jak mi zaczął "puchnąć i rosnąć" w buzi, to myślałam, że nie przełknę :/
    Udało się, ale tylko na chwile, bo zaraz klop i baj baj gryzku omleta :0

A potem taka ochota na chipsy, że myślałam, że padnę bez nich, ale jak widać przeżyłam i oto jestem w pracy :D

Paula22 - tak się cieszę, że wszystko jest tak jak być powinno :)

Trzymam też kciuki za dzisiejsze Kropki :D

Redhotka, Kawokado lubią tę wiadomość

Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
    Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
    Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkie chyba spia jeszcze albo w pracy ;)

Helen lubi tę wiadomość

• sedinum82 Przyjaciółka

Wysłany: 16 października 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taka pogoda to nic tylko spac :)

Miłego dnia dziewczyny!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 08:47

Helen lubi tę wiadomość

20.10.2015 - 7tc. [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney ja nie śpię :P

• eidth Ekspertka

Wysłany: 16 października 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ją też już dawno nie spię :-) obudziło mnie parcie na pęcherz i głód więc poszlam siku, wypilam szklankę ciepłego mleka i czekam aż mąż zrobi śniadanko;-) dzisiaj zaczęłam 8 tydzień ale to leci...martwi mnie jedynie brak mdłości skoro większość z Was już je ma..

f2w343r8930pqaay.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka Dziewczyny,

synek w szkole. ja zjadłam śniadanie.
    Eidth pisze, że martwi ją brak mdłości. A mnie zaś dopadły schizy, że gin widział jedynie na usg pęcherzyk ciążowy. To był 4t4d więc wcześnie - wiem. Ale jednak...

Jak nie urok to sraczka. I tak będzie przez 9 miesięcy. I jak tu nie zwariować...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 08:54

Kawokado lubi tę wiadomość

• eidth Ekspertka

Wysłany: 16 października 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Clara u mnie zarodek zobaczylam dopiero w 6t2d więc spokojnie :-)

Clara lubi tę wiadomość

f2w343r8930pqaay.png
  • DeLaCruz Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja cały czas jestem w grupie na fb z dziewczynami, które poznałam na belly - październikowe mamusie 2014 :) bardzo się zzylysmy. Parę z nich też się stara o dziecko :) odnośnie wyprawki, pamiętam jak to przezywalam :) ale jednak przy drugim dziecku jakoś jest się bardziej doświadczonym, co się przyda, a co nie. Zwłaszcza w temacie ciuszkow :P

Clara, Paula222, Kawokado lubią tę wiadomość

💙 2014
    ❤️ 2016
    Czekamy na dziewczynkę...
    h44eqqmzxg1yqp12.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa boże przeżyłaś trudne chwile w życiu :( zasługujesz na drugie szczęście i wierzę że tym razem będzie dobrze i urodzisz zdrowe maleństwo :*

Redhotka witamy i gratulujemy :)

Wstałam chyba za szybko... Poszłam zrobić małej mleko i raptem zrobiło mi się duszno, zaczęło mnie mdlić, wystraszyłam sie bo jestem sama w domu, wyszłam na balkon, zjadłam skórkę od chleba i jest ok...

My tak samo <3 lekarz stwierdził że skoro nie ma plamień, ciąża rozwija się ok to nie ma przeciwwskazań

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 09:04

Clara, Kourtney, Redhotka, Kawokado lubią tę wiadomość

‹‹ 112 113 114 115 116 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ