Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFakt, tyle czekania na ten cud, że mimo iż człowiek nie chce jeszcze planować czy wychodzić myślami na zaś, albo bardziej "wie, że nie powinien", ale jak tu się nie cieszyć tak w pełni...Kourtney wrote:Podczytalam troche starsze kolezanki z forum ktore sa aktualnie przed porodami albo pisza o wyprawce.
Wyobrazacie sobie ze u nas za kilkanascie tygodni tez bedziemy pisac o wozkach,fotelikach,ubrankach?
mi sie to wydaje takie odlegle i zbyt piekne . mam nadzieje ze wszystkie tu doczekamy tych chwil az do porodu :*
Jestem ciagle podekscytowana dzisiejszym dniem i nie chce mi sie spac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 23:05
domiś1005 lubi tę wiadomość
-
Kourtney wrote:Podczytalam troche starsze kolezanki z forum ktore sa aktualnie przed porodami albo pisza o wyprawce.
Wyobrazacie sobie ze u nas za kilkanascie tygodni tez bedziemy pisac o wozkach,fotelikach,ubrankach?
mi sie to wydaje takie odlegle i zbyt piekne . mam nadzieje ze wszystkie tu doczekamy tych chwil az do porodu :*
Widzisz to tak jak ja
Od momentu kiedy dowiedziałam się, że się udało ciągle jestem podekscytowana i nie mogę normalnie zasnąć
Też wydaje mi się ze te 9 miesięcy to długa droga, ale szybko nam zleci i będziemy się chwalić zakupami
Dominika10_05 -
Kourtney wrote:Podczytalam troche starsze kolezanki z forum ktore sa aktualnie przed porodami albo pisza o wyprawce.
Ja juz to przeżywałam dziewczynami i bardzo miło wspominam kupowanie wyprawki! Zastanawianie sie miesiacami jaki wózek wybrać, ile ciuszków kupic, jakie butelki laktator i inne pierdoly. ohhh to były czasy hihi teraz już prawie wszystko mam... tylko myślę czy kupić podwójny wózek i sprzedać ten livki, czy młoda juz mając dwa latka będzie chodzić na nóżkach wszędzie? Nie wiem! no i łóżko trzeba będzie kupić dla starszej bo dzidzia bedzie miała lozeczko po siostrze. oczyma wyobraźni widze tez piękny turkusowo szary pokoik dla chłopca (hihi byłoby cudownie)
Kourtney, Kawokado lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie śpię juz od 5.00 najpierw ból brzucha ktoś zawsze próbuje rozszyfrować czy to skurcze czy po prostu jelita a chwile później nudności ale te to były masakryczne czekałam tylko na moment gdy będę musiała lecieć do toalety
a mąż oczywiście zadowolony
krysiak, Kawokado lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Witam z pracy

Pogodnegodnia Wam życzę
Kourtney, krysiak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kourtney wrote:Jaka masz prace?
Pracuje w MGOPSie jestem pracownikiem socjalnym -
MerlinMo wrote:Pracuje w MGOPSie jestem pracownikiem socjalnym
Będziesz nam wszystkim becikowe przyznawać
Witajcie
Ja poranne mdłości mam głównie wieczorami.
Wczoraj apogeum.
Zrobiłam omleta, wzięłam kęs i jak mi zaczął "puchnąć i rosnąć" w buzi, to myślałam, że nie przełknę
Udało się, ale tylko na chwile, bo zaraz klop i baj baj gryzku omleta :0
A potem taka ochota na chipsy, że myślałam, że padnę bez nich, ale jak widać przeżyłam i oto jestem w pracy
Paula22 - tak się cieszę, że wszystko jest tak jak być powinno
Trzymam też kciuki za dzisiejsze Kropki
Redhotka, Kawokado lubią tę wiadomość
Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny ją też już dawno nie spię
obudziło mnie parcie na pęcherz i głód więc poszlam siku, wypilam szklankę ciepłego mleka i czekam aż mąż zrobi śniadanko;-) dzisiaj zaczęłam 8 tydzień ale to leci...martwi mnie jedynie brak mdłości skoro większość z Was już je ma..

-
nick nieaktualnyHejka Dziewczyny,
synek w szkole. ja zjadłam śniadanie.
Eidth pisze, że martwi ją brak mdłości. A mnie zaś dopadły schizy, że gin widział jedynie na usg pęcherzyk ciążowy. To był 4t4d więc wcześnie - wiem. Ale jednak...
Jak nie urok to sraczka. I tak będzie przez 9 miesięcy. I jak tu nie zwariować...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 08:54
Kawokado lubi tę wiadomość
-
Ja cały czas jestem w grupie na fb z dziewczynami, które poznałam na belly - październikowe mamusie 2014
bardzo się zzylysmy. Parę z nich też się stara o dziecko
odnośnie wyprawki, pamiętam jak to przezywalam
ale jednak przy drugim dziecku jakoś jest się bardziej doświadczonym, co się przyda, a co nie. Zwłaszcza w temacie ciuszkow
Clara, Paula222, Kawokado lubią tę wiadomość
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...

-
nick nieaktualnyMorwa boże przeżyłaś trudne chwile w życiu
zasługujesz na drugie szczęście i wierzę że tym razem będzie dobrze i urodzisz zdrowe maleństwo :*
Redhotka witamy i gratulujemy
Wstałam chyba za szybko... Poszłam zrobić małej mleko i raptem zrobiło mi się duszno, zaczęło mnie mdlić, wystraszyłam sie bo jestem sama w domu, wyszłam na balkon, zjadłam skórkę od chleba i jest ok...
My tak samo
lekarz stwierdził że skoro nie ma plamień, ciąża rozwija się ok to nie ma przeciwwskazań
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 09:04
Clara, Kourtney, Redhotka, Kawokado lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/url]