Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKourtney wrote:Podczytalam troche starsze kolezanki z forum ktore sa aktualnie przed porodami albo pisza o wyprawce.
Wyobrazacie sobie ze u nas za kilkanascie tygodni tez bedziemy pisac o wozkach,fotelikach,ubrankach? mi sie to wydaje takie odlegle i zbyt piekne . mam nadzieje ze wszystkie tu doczekamy tych chwil az do porodu :*
Jestem ciagle podekscytowana dzisiejszym dniem i nie chce mi sie spacWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 23:05
domiś1005 lubi tę wiadomość
-
Kourtney wrote:Podczytalam troche starsze kolezanki z forum ktore sa aktualnie przed porodami albo pisza o wyprawce.
Wyobrazacie sobie ze u nas za kilkanascie tygodni tez bedziemy pisac o wozkach,fotelikach,ubrankach? mi sie to wydaje takie odlegle i zbyt piekne . mam nadzieje ze wszystkie tu doczekamy tych chwil az do porodu :*
Jestem ciagle podekscytowana dzisiejszym dniem i nie chce mi sie spac
Widzisz to tak jak ja
Od momentu kiedy dowiedziałam się, że się udało ciągle jestem podekscytowana i nie mogę normalnie zasnąć Też wydaje mi się ze te 9 miesięcy to długa droga, ale szybko nam zleci i będziemy się chwalić zakupamiDominika10_05 -
Kourtney wrote:Podczytalam troche starsze kolezanki z forum ktore sa aktualnie przed porodami albo pisza o wyprawce.
Jestem ciagle podekscytowana dzisiejszym dniem i nie chce mi sie spac
Ja juz to przeżywałam dziewczynami i bardzo miło wspominam kupowanie wyprawki! Zastanawianie sie miesiacami jaki wózek wybrać, ile ciuszków kupic, jakie butelki laktator i inne pierdoly. ohhh to były czasy hihi teraz już prawie wszystko mam... tylko myślę czy kupić podwójny wózek i sprzedać ten livki, czy młoda juz mając dwa latka będzie chodzić na nóżkach wszędzie? Nie wiem! no i łóżko trzeba będzie kupić dla starszej bo dzidzia bedzie miała lozeczko po siostrze. oczyma wyobraźni widze tez piękny turkusowo szary pokoik dla chłopca (hihi byłoby cudownie)Kourtney, Kawokado lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie śpię juz od 5.00 najpierw ból brzucha ktoś zawsze próbuje rozszyfrować czy to skurcze czy po prostu jelita a chwile później nudności ale te to były masakryczne czekałam tylko na moment gdy będę musiała lecieć do toalety a mąż oczywiście zadowolony
krysiak, Kawokado lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam z pracy
Pogodnegodnia Wam życzęKourtney, krysiak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kourtney wrote:Jaka masz prace?
Pracuje w MGOPSie jestem pracownikiem socjalnym -
MerlinMo wrote:Pracuje w MGOPSie jestem pracownikiem socjalnym
Będziesz nam wszystkim becikowe przyznawać
Witajcie
Ja poranne mdłości mam głównie wieczorami.
Wczoraj apogeum.
Zrobiłam omleta, wzięłam kęs i jak mi zaczął "puchnąć i rosnąć" w buzi, to myślałam, że nie przełknę
Udało się, ale tylko na chwile, bo zaraz klop i baj baj gryzku omleta :0
A potem taka ochota na chipsy, że myślałam, że padnę bez nich, ale jak widać przeżyłam i oto jestem w pracy
Paula22 - tak się cieszę, że wszystko jest tak jak być powinno
Trzymam też kciuki za dzisiejsze KropkiRedhotka, Kawokado lubią tę wiadomość
Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny ją też już dawno nie spię obudziło mnie parcie na pęcherz i głód więc poszlam siku, wypilam szklankę ciepłego mleka i czekam aż mąż zrobi śniadanko;-) dzisiaj zaczęłam 8 tydzień ale to leci...martwi mnie jedynie brak mdłości skoro większość z Was już je ma..
-
nick nieaktualnyHejka Dziewczyny,
synek w szkole. ja zjadłam śniadanie.
Eidth pisze, że martwi ją brak mdłości. A mnie zaś dopadły schizy, że gin widział jedynie na usg pęcherzyk ciążowy. To był 4t4d więc wcześnie - wiem. Ale jednak...
Jak nie urok to sraczka. I tak będzie przez 9 miesięcy. I jak tu nie zwariować...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 08:54
Kawokado lubi tę wiadomość
-
Ja cały czas jestem w grupie na fb z dziewczynami, które poznałam na belly - październikowe mamusie 2014 bardzo się zzylysmy. Parę z nich też się stara o dziecko odnośnie wyprawki, pamiętam jak to przezywalam ale jednak przy drugim dziecku jakoś jest się bardziej doświadczonym, co się przyda, a co nie. Zwłaszcza w temacie ciuszkow
Clara, Paula222, Kawokado lubią tę wiadomość
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
nick nieaktualnyMorwa boże przeżyłaś trudne chwile w życiu zasługujesz na drugie szczęście i wierzę że tym razem będzie dobrze i urodzisz zdrowe maleństwo :*
Redhotka witamy i gratulujemy
Wstałam chyba za szybko... Poszłam zrobić małej mleko i raptem zrobiło mi się duszno, zaczęło mnie mdlić, wystraszyłam sie bo jestem sama w domu, wyszłam na balkon, zjadłam skórkę od chleba i jest ok...
My tak samo lekarz stwierdził że skoro nie ma plamień, ciąża rozwija się ok to nie ma przeciwwskazań
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 09:04
Clara, Kourtney, Redhotka, Kawokado lubią tę wiadomość