Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczynki:) ja już od godziny w pracy siedzę i nad niczym nie mogę się skupić jestem dziś taka roztargniona, że szok hehe. A rano jak otworzyłam lodówkę i poczułam te różne zapachy to szybko uciekłam do kibelka zwymiotować... te mdłości to masakra!!
krysiak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, tez pozdrawiam z pracy. Wiaterek, Kourtney, Helen piękne zdjęcia wczoraj powstawiałyście. Czekam jeszcze 1,5 tyg. na wizytę, ale za to wczorajsza beta 939,6, dla przypomnienia pierwsza 402,5, więc cieszę się i czekam już spokojniej
Paula222 cieszę się że wszystko dobrze, wierzę, że u Morwy też tak będzie i trzymam mocno kciuki.
No i witam nowe dziewczyny, Redhotka jesteś rocznik '83? Ja '82, fajnie zobaczyć kogoś w zbliżonym wiekuKourtney, sedinum82, krysiak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kourtney wrote:Super. Gratulacje! Na kiedy termin?
A co sie stalo ze l4 juz do konca? Gin ci tak wypisal ze na calt czas ciazy? Mi dzisiaj wypisal na miesiac bo mam silne mdlosci
Termin mam na 08.06. L4 mam na półtora miesiąca ale generalnie zostanę na nim do końca z 2 powodów: 1. poronienie a po 2.choruję przewlekle i mam dużo chorób współtowarzyszących, biorę dużo leków m.in sterydy także z góry jestem ciąża patologiczną. Wg. niektórych lekarzy w ogóle nie powinna zachodzić w ciążę ale jestem dobrej myslidomiś1005 lubi tę wiadomość
Aniołek 02.02.2015 [*]
-
Cześć dziewczyny, pozwoliłam sobie do Was pisać ponieważ możliwe, że przejde na Waszą fioletową stronę mocy
Potrzebuje jednak pomocy. Zrobiłam wczoraj 2 testy i na obu była druga kreseczka, blada ale widoczna gołym okiem bez żadnych kombinacji. Poleciałam od razu na bete a ona wyniosła zaledwie 4. I teraz nie wiem zupełnie co jest grane, wiem że muszę ją powtórzyć za 48 godzin ale do tego czasu chyba zwariuje. Może któraś z Was miałą podobnie?MikMik -
Kawa z mlekiem wrote:Termin mam na 08.06. L4 mam na półtora miesiąca ale generalnie zostanę na nim do końca z 2 powodów: 1. poronienie a po 2.choruję przewlekle i mam dużo chorób współtowarzyszących, biorę dużo leków m.in sterydy także z góry jestem ciąża patologiczną. Wg. niektórych lekarzy w ogóle nie powinna zachodzić w ciążę ale jestem dobrej mysli
-
MikMik wrote:Cześć dziewczyny, pozwoliłam sobie do Was pisać ponieważ możliwe, że przejde na Waszą fioletową stronę mocy
Potrzebuje jednak pomocy. Zrobiłam wczoraj 2 testy i na obu była druga kreseczka, blada ale widoczna gołym okiem bez żadnych kombinacji. Poleciałam od razu na bete a ona wyniosła zaledwie 4. I teraz nie wiem zupełnie co jest grane, wiem że muszę ją powtórzyć za 48 godzin ale do tego czasu chyba zwariuje. Może któraś z Was miałą podobnie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA tak poza tym to ja swiezo po wizycie. Serduszko jest, troche jestem jednak rozczarowana bo w przeciwienstwie do Was nie wiem jak szybko bije... Lekarz chyba nie uznal bym musiala wiedziec Kropek ma 0,62cm, ciaza mlodsza niz ostatnio zakladlismy, 6t4d (tak pisze na zdjeciu usg) natomiast w Muttepass lekarz wpisal 7t4d wiec nie wiem dlaczego ta rozbieznosc....
Kourtney, przykro mi bardzo, ze tak Ci zajecie wymyslam, ale czy moglabys termin porodu zmienic z 30.maja na 5.czerwcasedinum82, Wiaterek, mmarzenak, Dorjana, Kawokado, Kourtney lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMikMik wrote:Cześć dziewczyny, pozwoliłam sobie do Was pisać ponieważ możliwe, że przejde na Waszą fioletową stronę mocy
Potrzebuje jednak pomocy. Zrobiłam wczoraj 2 testy i na obu była druga kreseczka, blada ale widoczna gołym okiem bez żadnych kombinacji. Poleciałam od razu na bete a ona wyniosła zaledwie 4. I teraz nie wiem zupełnie co jest grane, wiem że muszę ją powtórzyć za 48 godzin ale do tego czasu chyba zwariuje. Może któraś z Was miałą podobnie?Redhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPepepa wrote:No i witam nowe dziewczyny, Redhotka jesteś rocznik '83? Ja '82, fajnie zobaczyć kogoś w zbliżonym wieku
Ja dziś popołudniu robię 2-gą betę - pierwsza ze środy to 31,3. Mało, w porównaniu do niektórych, ale w normie. Ważne by przyrost był odpowiedni! -
Boże dziewczyny mimo że ja na l4 i w domu to nie nadążam was czytać! Wszystkim Wam bardzo gratuluje, trzymam kciuki szczególnie za dziewczyny "po przejściach" jesteście dla mnie bohaterkami
Dziewczyny które wrzuciły swoje kilkunastomilimetrowe fasolki- kiedy rodzicie?
Ja mam termin na poczatku czerwca (08.06) a to zaledwie 4 mm tak niedawno było.Kourtney lubi tę wiadomość
Aniołek 02.02.2015 [*]
-
nick nieaktualnyKourtney, pytalas wczoraj jak informjemy rodzicow. Moja tesciowa ma niedlugo urodziny, planuje zrobic jej kartke, na jakas kolorowa kartke nakleje zdjecie usg a z drugiej strony napisze, ze to prezent dla Przyszlej Babci i Dziadzia do rozpakowania za 7 miesiecy. Wloze tak by tekst byl widoczny gdy otworzy koperte a zdjecie z drugiej strony
MerlinMo, Kourtney lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
krysiak wrote:Moja pierwsza beta wynosila 5,1, powtorz po 48h, u mnie wtedy byla juz ponad 160.
Kawokado lubi tę wiadomość