Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
mamawojtka wrote:Gratulacje nowym mamusiom
Ja sie pojawiam na raty bo wieczorami w swieta i weekendy nie mam czasu na internety
niby jeszcze miesiac przede mna ale koncowka ciazy zaczyna robic sie straszna.
Robie sie osalym leniem nie mam na nic sily bola mnie plecy ciagnie mnie brzuch a w kroczu czuje raz jakby ktos mnie tam rozciagal a potem sciskal nie mam wgl apetytu jak pomysle o jedzeniu zbiera mnie na wymioty ale takie soczystego arbuza albo brzoskwinie to bym zjadla nie mowie ze nie.
-
Alincia mysle ze lepiej kupic specjalne body dla kobiet po ciazy, zeby rownomiernie sciskalo ale nie za bardzo. Czytalam ze dziewczyny polecaly pas poporodowy Babyono albo Pani Teresa. Najwazniejsze zebys dopytala sie po porodzie poloznej, bo mi zalecala po CC nosic przynajmniej kilka godzin dziennie taki specjalny gorset pooperacyjny, ale mnie strasznie to bolalo, wiec nie dawalam rady.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2016, 14:17
Alincia lubi tę wiadomość
-
Witamy w 38 tyg.
U nas piękna pogoda i zalączyło mi się sprzątanie od rana ale już opadam z sił.
Gratuluję nowym mamusiom coraz więcej majowek
My jutro wizytujemy mam USG i KTG. Trochę się stresuje trzymajcie kciuki.
Miłego dnia :-*mmarzenak, Kaja lubią tę wiadomość
-
Iwa, niezły ten Twój brzuszek
A ile twoje dzieciątko waży?
Alincia, chyba pas poporodowy lepszy. Ale myślisz, że w takie upały będziesz chciała się katować dodatkową warstwą pod ubraniem?
Dorjana, super, że jesteście w domku choć na kilka dni
Ja już po "wycieczce" po szpitalu, w którym chcę rodzić. Nie wiem czy mnie ta wizyta bardziej uspokoiła czy przeraziła...może jak przyjdzie co do czego, to będę w takich emocjach, że ten szpital nie zrobi na mnie żadnego wrażenia. Póki co zdałam sobie sprawę, że to już tuż tuż i niedługo będę okupować jedną z tych sal, które dzisiaj oglądałamOby się udało trafić na pojedynczą żebym mogła rodzić z mężem.
Iwa2016 lubi tę wiadomość