Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale się działo przez weekend. Życzę wszystkim tym które są są szpitalu by jakoś szybko minęło, żebyście były informowane o wszystkim a nie taki brak informacji i dodatkowy stres.
Gratuluję Nowym Mamusiom. W pozytywnym tego słowa znaczeniu zazdroszczę ze macie dzieci już ze sobą no i ze już po porodzie:)
Mmarzenak super że Lili już z Toba:-*
Ciekawe czy Mamusie które już urodziły beda miały czas wchodzić na belle. Może do.końca czerwca jeszcze trochę Nas będzie aż każda urodzi i sie pochwali:)
My już w domu;) W Zakopanym pogoda do udała. Zuzia dała pospacerowac. A to jednak cały weekend na nogach. Wiadomo trasy w miarę proste, nie długie, dużo przerw ale warto bylo:) raz człowiek się dotlenil, polapal promieni słonecznych. I dla Malzestwa takie wyjazdy z dala.od wszystkiego sa potrzebne:) no i następnym weekendowy wyjazd już z Zuzia w trojke:-)
A teraz lecę spać bo już ledwo na oczy patrzęmunequita, Helen, Iwa2016, nesone, mmarzenak lubią tę wiadomość
-
Mmarzenak hohoho ale wystrzeliłas
Gratulacje!!!! Jak dychniesz wszystko koniecznie nam opisz
Andziasm super, że wyjazd się udał
Noooo konczcie juz koniecznie te remonty bo jak widać wszystko się może zdarzyć ja właśnie skończyłam pakować torbę brakuje mi tylko żelu pod prysznic ewentualnie kosmetyki ale to mąż przywiezie mi już na wyjście. Aaaa i tej podomkiAndzia SM, mmarzenak lubią tę wiadomość
Syn Filip 28 czerwiec -
Gratulacje dla świeżo upieczonych mam! Iwa, miałam napisać to samo co Ty
Jak tak dalej pójdzie to do czerwca nas niewiele zostanie. A do mojego terminu został jeszcze cały miesiąc!
Dzisiaj spało mi się cudownie. Poszłam spać wcześnie, udało mi się szybko zasnąć i obudziłam się ok. 6 wypoczeta jak nigdy. Do tego pięknie świeci słoneczko. Trzeba zaopatrzyć się w jakieś szorty, bo ten tydzień zapowiada się wyjątkowo gorący. Niedawno wróciłam z badania krwi, wizytuję w środę. A dzisiaj ostatnie zajęcia w szkole rodzenia- wycieczka po szpitaluMiłego dzionka!
Helen lubi tę wiadomość
-
Helen wrote:Kaja no to jakas masakra urodzic w 43tygodniu ciąży, przecież brzuch to musiała mieć ogromny.
Kaja do pełnego 40tygodnia to jeszcze tydzien mi został, no ale zobaczymy co się będzie działo na dniach.
Mój tez jest wielki, ze az szok, jutro sobie strzele fotę, na pamiątkę.
No własnie czekam z porodem az wszystko skoncza w pokoiku, póki co tapeta przyklejona, namęczyli się od rana nad tym, teraz podłoga, ale piwo mają i gadają od godziny, potem składanie mebli, wiec rodzić mi jeszcze nie wolno.
Ale jak mówiła nic jej nie było małej też ona nawet skurczy nie miała a szyjka wyoko i zamknięta przy cc mówili że mogła chodzić i chodzić w tej ciąży! !!
Helen lubi tę wiadomość
-
trzymam kciuki za wyniki badań i usg i za wyjście ze szpitala
Ja wizytę mam jutro.
Wczoraj poczytałam o refundowanych szczepionkach na pneumokoki i dzis zadzwoniłam do naszej przychodni czy jakiegoś programu nie szykują i po wakacjach będzietakże może załapiemy się, nawet jakby na jedną to i tak 200zł zostaje w kieszeni
zadzwońcie do swoicha nóż coś mają w planach
-
Ale dziś piękna pogoda
Agabtm obyś miała rację ! Bo nie chce znów przechodzić kilkunastu masażów szyjki, dwóch prób oxy, wymuszaniu porodu
Kaja ja rodziłam w 42 tyg wiem co to znaczy brrr....
Mamarzenak GRATULACJE !!!
Dorajna mocno zaciskam kciukImmarzenak lubi tę wiadomość
-
Gratulacje nowym mamusiom
Ja sie pojawiam na raty bo wieczorami w swieta i weekendy nie mam czasu na internety
niby jeszcze miesiac przede mna ale koncowka ciazy zaczyna robic sie straszna.
Robie sie osalym leniem nie mam na nic sily bola mnie plecy ciagnie mnie brzuch a w kroczu czuje raz jakby ktos mnie tam rozciagal a potem sciskal nie mam wgl apetytu jak pomysle o jedzeniu zbiera mnie na wymioty ale takie soczystego arbuza albo brzoskwinie to bym zjadla nie mowie ze niemmarzenak lubi tę wiadomość
Moje szczęście od 10 lipca jest już z nami