Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej!
Kaja trzymam kciuki!
Jestem po badaniach i nie wiem czy sie cieszyc czy bac. Synek wazy 3700 i ciekawe czy dam rade urodzic, trochę sie obawiam. Rozwarcie mam na 0,5 cm , ale jak to lekarz powiedzial , tak moze byc dlugo i nic sie nie dziac, ja jednak licze na szybsze rozwiazanie:)Iwa2016, mmarzenak, nesone, Andzia SM, Karola1988 lubią tę wiadomość
-
Mam nadzieje ze Kaja tuli juz swojego bobaska:)
A nasza Lilka wczoraj dawala czadu i miala kolke. Cala rodzina postawiona na nogi. A dzis aniolek (odpukac).
Mi dzis sciagali szwy. Nawet tego nie poczulam:)Helen, Andzia SM, beatas lubią tę wiadomość
-
Kaja trzymam kciuki
Hania spory juz jest twój synek
Ja już dziś nie wyrabiam w tym upale trochę popadalo i dalej smaży
Od dwóch dni zaczęły mi się jakieś dziwne bóle tak jak na miesiaczke. Ale chciałabym chociaż jeszcze tydzień żeby Szymek posiedzial w brzuszku
Dziś mamy rocznicę ślubu a mój kochany mąż w pracy
Hania222 lubi tę wiadomość
-
Mamuśki 3380 52cm Kajetan cc 14:20
munequita, Olafasola, Magda81, Anna26, nesone, madziak2202, Hania222, smerfetkaa, Karola1988, słońce82, Helen, Andzia SM, Moni15382, Dorjana, jane, Iwa2016, moli5, mmarzenak, iluzja, beatas, evus, dais, mamawojtka lubią tę wiadomość
-
moli5 wrote:Cinnilla ja mam w planach rodzić na Madalińskiego.
O to jak urodzisz dasz mi znac. Jestem ciekawa czy cos sie zmienilo tam przez dwa lata. Czy jest nawal z porodami, czy nie problemu z tymi pokojami, w ktorych moze spac osoba towarzyszacamoli5 lubi tę wiadomość
-
Kaja gratuluję i życzę dużo zdrowia synkowi oraz Tobie ☺
Dziewczyny widzę, że większość z Was ma w planach cc, ja niestety też będę miała poród przez cc, strasznie się boję, pierwsze dziecko urodziłam siłami natury i są to moje niezapomniane chwile ☺
Czy, któraś z Was będzie rodziła w Poznaniu na Polnej? -
A wiec tak, cieżko m pisać z komórki ale może mi nie skasuje wiadomości. O 2ej w nocy z pierwszym skurczem ale takim mocnym odszedł mi czop, właśnie podbarwiony. Aż takie plum było w toalecie , a ze ja trochę szalona to miałam taki patyczek do mieszania farb to sobie to zobaczyłam. No i oczywiście wchodzę na neta ze jak podbarwiony to poród w ciagu 24h. To ja na to , idę sie kłaść bo jeszcze nie zasnęłam a drugiej nocki nie chce zawalić, trzeba mieć siły.
Dorjana, Andzia SM, kamenkaa lubią tę wiadomość
-
Hania duży synuś..zawsze jest ryzyko błędu wiec może troszkę mniej będzie ważył.i dasz rade sn:)
PlNu porodu ja nie robię. 17 mam spotkanie z położna to porozmawiam z nią ale plany jako tako no planuje.robic:)
Kaja gratuluje dużo zdrówka dla Ciebie i Synka:) i sil:-* nie sądziłam zapisując się na tym forum ze będę tak przeżywać inne porodu i w ogóle ze tak się zzyje z Wami ze codziennie muszę wejść poczytać i z jakim oczekiwaniem czekam na info od Was.
Gratuluję udanych wizyt:)
Magda może się zacznie do czwartku jeszcze 3 dni:)
Ja planuje SN;) mam nadzieję ze mi się uda i że dam radę