Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Woow Kaja suuper!
Oby oxy podziałało!
Trzymam kciuki za szybki poród!
Z jednej strony Ci zazdroszę!!
Oj dziewczyny ja się czuję rewelacyjnie! Przez ostatnie 2 mc narzekałam na spojenie , na kręgosłup , na zgagę a teraz wszystko ustąpiło jak ręką odjął.
Nawet nie mam żadnych skurczy przepowiadających-nic!
Nawet namówiłam męża aby mi pomógł "wypędzać maluszka z brzuszka" ale to też nie działa
Kilka dni temu chyba odszedł mi czop śluzowy -ale w sumie to nie jestem pewna
Do terminu jeszcze 11 dni -raczej wcześniej nie urodzę.
Dzisiaj na szczęście wizytuję więc mam nadzieję,że może chociaż szyjka się skraca.
życzę Wam miłego dnia i trzymam kciuki za wszystkie wizyty!
beatas lubi tę wiadomość
-
Dziś też sporo osób wizytuje. Trzymam kciuki za wizyty i czekam na wieści jak tam u Was:)
Kaja oby szybko oksy zadziałała.ja mam jeszcze 1
.5 tygodnia do ciąży donoszonej. Do terminu miesiąc.ciekawe kiedy Nasza Córeczka zechce przyjść na światbeatas lubi tę wiadomość
-
Powodzenia dla wizytujacych
Kaja no no no ładnie powodzenia moja szwagierka dostała kilka razy oxy pp jednej nic i dopiero urodziła następnego dnia także oby Ci się rozkrecilo.
Dorjana jeszcze jest kilka dziewczyn na czerwiec mój mąż jak słucha j a k codziennie mu mowie, ze któraś rodzi to jest przerażony hohohoSyn Filip 28 czerwiec -
Kaja, powodzenia! Trzymam kciuki! Kolejna na porodówce o 5 rano (tak jak Helen ). Chyba raczej mało porodów rozpoczyna się w środku dnia tak w ogóle?
Mnie w ciągu ostatnich dni jak wstaję rano, to bolą kości bioder, te bóle "miesiączkowe" to już standard od jakiegoś tygodnia i wydaje mi się, że przybierają na sile. Już nie mogę doczekać się środy kiedy mam wizytę i dowiem się jak tam sytuacja się rozwijaAgabtm lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Nie było mnie tu z połowę ciazy...
Ale dziś postanowiłam zajrzeć co u Was. Gratulacje dla wszystkich mam które juz poród mają za sobą i trzymam mocno kciuki za te które jeszcze zostały. Termin mam na 28 czerwca wiec trochę z Wami jeszcze posiedzę chociaż też już bym chciała mieć za sobą . Chciałam spytać co się z stało z administratorką grupy ? Bo widzę ze lista nir uzupełniona i nie ma już konta...
Aha i mam pytanko: jaki termin bierzecie pod uwagę? Ten który wychodzi z miesiączki czy ten z usg? Bo u mnie to 5 dni różnicy między jednym a drugimWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 10:11
kamenkaa lubi tę wiadomość
-
Helen gratulacje !!!
Repose kciuki za mleczarnię ! Niech produkuje duuużo mleczka !
Kaja a to niespodzianka ! Zazdroszczę Kciuki! To u Ciebie akcja na całego
Ja wczoraj podjechałam na ktg, martwiłam się o Jasia ale wyszło dobrze więc spokojnie póki co :)Mam tylko nadzieję, że lada dzień i u mnie się zacznie, bo cały czas z tyłu głowy siedzi mi to wywoływanie
Jutro mój synek ma 2 urodzinki Szykuje się mini imprezka grillowa
Helen, Hania222 lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Hey wieczorem !!!!!!
Wy juz imie wybrane a u nas jeszcze nawet temat uciekł dawno !!!!
Spakowana nie do konca bo brakuje mi dosc dużo bo podpaski ,smoczek ,butelka, pampersy,itp ehhh te upały wykanczaja ale one mnie sie podobaja !!!! Gorzej z cisnieniem bo raz to pada a raz slonce ehhhh byle do 6 czerwca do wizyty !!!! -
Karolina_karolina wrote:Hej dziewczyny
Nie było mnie tu z połowę ciazy...
Ale dziś postanowiłam zajrzeć co u Was. Gratulacje dla wszystkich mam które juz poród mają za sobą i trzymam mocno kciuki za te które jeszcze zostały. Termin mam na 28 czerwca wiec trochę z Wami jeszcze posiedzę chociaż też już bym chciała mieć za sobą . Chciałam spytać co się z stało z administratorką grupy ? Bo widzę ze lista nir uzupełniona i nie ma już konta...
Aha i mam pytanko: jaki termin bierzecie pod uwagę? Ten który wychodzi z miesiączki czy ten z usg? Bo u mnie to 5 dni różnicy między jednym a drugim