Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Andzia, ja nawet nie wiedziałam, że taka aplikacja jest
Helen, słyszałam już od kilku mamusiek, że nie sposób przegapić skurcze, a wód podobno mam dużo, więc jak chlusną na raz to chyba odróżnię to od popuszczania moczu Chociaż mojej koleżance początkowo odeszło tylko część wód... i od tej pory minęło sporo godzin zanim cokolwiek zaczęło się dziać.
Marka, co do predyspozycji macicy i dzieci rodzących się z podobną wagą, to u mojej mamy nie sprawdziło się to zupełnie. Moja starsza siostra ważyła niespełna 3 kg, a ja ponad 4.
-
hej moje Drogie. Moze czesc z Was mnie jeszcze pamieta, chcialam tylko poinformowac, ze wyszedl mi dzis test pozytywnie. Na nic sie nie nastawiam, zobaczymy, co bedzie.
Gratuluje Mamusiom i trzymam kciuki za niedlugie rozwiazanie
Pozdrawiam cieplo.madziak2202, Andzia SM, mmarzenak, dais, Pazur_, Kaja, Hania222, Paula222, nesone, Helen, mloda1995 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny przepraszam ze dopiero teraz piszę ale nie mam czasu na nic ,
31/05/2016 o 6:10 przyszła na świat moja córeczka Zoja z wagą 3150 ,poród siłami natury ,porod bardzo szybki
Miałam od dwóch dni bóle co 10min ale czasem były a czasem znikały od 30/06 o 22 skurcze już nie znikały bolało co równe 10min i stopniowo co 8 o 2w nocy co 6 min o 3 w nocy co 4min i pojechaliśmy z mężem do szpitala pani położna powiedziała że nie widzi po mnie jakbym miała zaraz urodzić zapytałam to co mam krzyczeć panikować ja do takich nie należę,wiec sprawdziła rozwarcie miałam na 4,5 palca powiedziała idziemy na porodowke była 4 rano odeszły mi wody i czekałam na rozwarcie przy skurczach wdychalam gas dużo mi pomógł i o 5:30rozwarcie na 9palcow zaczynamy pomału rodzić ,nie będę ściemniać bolało ale da się wytrzymać mając wsparcie od męża bardzo dużo mi pomogło nikogo nie słyszałam tylko jego głos ,od boli partych 10 min i urodziłam Zojke:-) a o 18 wieczorem byliśmy już w domu
Życzę wszystkim mamusia dużo radości z pociech a dla rodzących szybkiego poroduOlafasola, munequita, jane, Karola1988, Hania222, Iwa2016, Andzia SM, Pazur_, iluzja, nesone, SShape, moli5, Helen, Moni15382, TheForfie lubią tę wiadomość
-
Gratulacje dla nowych mamusi Zazdroszcze ze macie juz maluchy przy sobie a nie w brzuszkach
Bloodflower oczywiscie ze pamietam i trzymam moooocno kciuki abys za te ok 9 miesiecy tulila malenstwoWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2016, 19:38
bloodflower lubi tę wiadomość