Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziekuje wam za trzymanie kciukow Jest wszystko w porządku. Poprosilam o usg chociaz nie bylo w planach ale zrobil mi bez problemu w koncu to prywatnie. Fasolka moja kochana ma juz 2,5cm i machala do mnie raczkami i nozkami. cos cudownego
Lekarz powiedzial ze juz dawno nie widzial takich wręcz wzorcowych wynikow z badan. Zalozyl mi juz tez karte ciazy.Paula222, Abra, Helen, Magdzialena, AnnieLov, Kawokado, kirys, madziak2202, ruda69742, Morwa, fairy_tale, xpaulinax, redmann, Magda34 lubią tę wiadomość
-
Kourtney wrote:Dziekuje wam za trzymanie kciukow Jest wszystko w porządku. Poprosilam o usg chociaz nie bylo w planach ale zrobil mi bez problemu w koncu to prywatnie. Fasolka moja kochana ma juz 2,5cm i machala do mnie raczkami i nozkami. cos cudownego
Lekarz powiedzial ze juz dawno nie widzial takich wręcz wzorcowych wynikow z badan. Zalozyl mi juz tez karte ciazy.
Super !!! Pokaż zdjKourtney lubi tę wiadomość
-
Kourtney wrote:Dziekuje wam za trzymanie kciukow Jest wszystko w porządku. Poprosilam o usg chociaz nie bylo w planach ale zrobil mi bez problemu w koncu to prywatnie. Fasolka moja kochana ma juz 2,5cm i machala do mnie raczkami i nozkami. cos cudownego
Lekarz powiedzial ze juz dawno nie widzial takich wręcz wzorcowych wynikow z badan. Zalozyl mi juz tez karte ciazy.
Kourtney lubi tę wiadomość
-
Lekarz powiedzial ze juz dawno nie widzial takich wręcz wzorcowych wynikow z badan. Zalozyl mi juz tez karte ciazy.Kourtney lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kourtney codowna wiadomoscccc!!!
trzymalam kciukole mocno i czekalam na wiadomosc tak sie ciesze ze wszystko dobrze i NIuniuś malusi machał do CIebie coś pieknego !!!!!
Teraz ja oczekuje na moja wizyte 10.11 mam nadzieje ze uslysze serducho i bedzie dobrze.Kourtney lubi tę wiadomość