Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Ja też mam poduchę ( nazywam ją rogal) do spania, taka długa Bardzo wygodna do spania jak już brzuszek sporych rozmiarów jest
No i mam do karmienia, bardzo wygodna rzecz Kładziesz dzidziusia do cycusia jedną ręką podtrzymujesz i luzik
Ale mi się dziś wstać nie chciało , masakra... Synek to chyba pół godz dawał znać że wstał zanim się podniosłam
Aaa i wkraczam w 9 tydz Coraz bliżej 12Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 09:56
Kawokado, Helen lubią tę wiadomość
-
Dzien Dobry
Samych Dobrych wieści dla wizytujących dzisiaj
Ta poducha to swietna sprawa, juz wylądowała na mojej liście ważnych rzeczy Super ze o piszecie o takich rzeczach/sprawach
Ja dopiero wstalam i gdyby nie to ze musze zrobic obiad i później isc do dzieci sie opiekować spałabym jeszcze do południa Uwielbiam spac -
aneczka2015 wrote:Hej laseczki. Kilka dni nie pisalam bo wymioty mnie wywykonczyly. Wczoraj bylam u gina zeby zapisal mi cos na wymioty i moze bedzie lepiej. Mam do was pytanko. Czy oprocz badania moczu i krwi cos badalysie w ostatnim czasie? Buziaki :*
Cześć dziewczyny, witam w 9 tygodniu
Ja mam teraz zrobic toxoplazmoze, hiv,hcv- to moje drugie badania będąMagda34
-
Kamila ;) wrote:Babcine pierogi sa najlpsze
Mnie jak zawsze wkurzy maz a mam składniki to ide lepić pierogi
madziak2202
pierogi ruskie...najlepsze wyślij do mnie kilka sztuk kurierem
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a1a93434aa7d.jpgHelen, Kamila ;) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mmarzenak wrote:a zastanawiałyście się nad przechowywaniem krwi pępowinowej?
Tak, ale chyba się skończy na myśleniu, bo na dzień dziesiejszy mnie na to nie stać
Nelus no Ty masz największe szanse na synka
Imie dla chłopca też mam wybrane, dla dziewczynki nie. Za 3 tyg na prenatalnym może będzie juz widać płeć, ale to nie jest w 100% wiarygodne. Za 6 tyg bardziej- mówił ginMagda34
-
mmarzenak wrote:a zastanawiałyście się nad przechowywaniem krwi pępowinowej?
Ja się nawet nie zastanawiam, nie stać mnie niestety więc to jest temat zamknięty
A co do płci, ja bym wolała dziewczynkę bo mam synka, ale woleć to sobie mogę