Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Patutka
Mialam zawroty głowy do 4 tygodnia później ustąpiły teraz wrócily z większa siłą ale to tez dlatego ze biore "dupka". Najgorzej jest jak stoje długo w jednym miejscu i oczywiście przy wstawaniu i schylaniu.
A jak jest u Ciebie?
Paula222
Dobrej nocy -
Ja mialam zawroty glowy na poczatku. Teraz tez mi sie zdarzaja jak np czekam na peronie na metrze i nadjezdza metro to mnie zawraca. Boje sie podejsc blizej. Dopiero jak pociag stoi.
Dzis ide na wizyte o 17... bojeee siee
macie te poduchy, jakie polecacie?Kruszynko rośnij zdrowo... Kochamy Cię...
1 cykl udany
-
Dzień dobry..
Zmieniam taktykę i czytam na bieżąco.. Jak próbuję nadrabiac,to jeszcze bardziej zagrzebuję się w ogromie treści;)
Ja zawrotów glowy nie mam,może jak za szybko wstanę jedynie..
Za to mdłości tak..Szczególnie po realizacji moich genialnych pomysłów co tu zjeść
Jutro wizyta,zaczynam się bać.. A z drugiej strony nie mogę się doczekać!
-
sylwiak wrote:Ja mialam zawroty glowy na poczatku. Teraz tez mi sie zdarzaja jak np czekam na peronie na metrze i nadjezdza metro to mnie zawraca. Boje sie podejsc blizej. Dopiero jak pociag stoi.
macie te poduchy, jakie polecacie?
Pomysl,że już niedługo i będziesz spokojna! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylwiak wrote:Ja mialam zawroty glowy na poczatku. Teraz tez mi sie zdarzaja jak np czekam na peronie na metrze i nadjezdza metro to mnie zawraca. Boje sie podejsc blizej. Dopiero jak pociag stoi.
macie te poduchy, jakie polecacie?
Ja mam tą w kształcie litery "C" przydała się nie tylko w ciąży ale i w karmieniu piersią
http://archiwum.allegro.pl/oferta/poduszka-kojec-dla-kobiet-w-ciazy-ciazowa-gratis-f-i4949492403.html (ja wzięłam z tym zygzakiem, akurat pasowała mi do Anielki pościeli )
-
mmarzenak wrote:Cześć dziewczynki:) nie było mnie tu 5 dni i jejku ale tu się działo, mam niezłą lekturę do czytania;) pozdrawiam!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 08:40
-
[QUOTE=sylwiak macie te poduchy, jakie polecacie?[/QUOTE]
ja mam poduszkę cebuszkę firmy ceba. to jest taka miękka poduszka z perłą styropianową (tak to się chyba nazywa) i sobie bardzo chwalę.
te poduchy w kształcie litery C są sztywne z tego co sie orietuje.spełniają swoją funkcję wygodnego leżenia i pomocy do karmienia ale... są duże i nieergonomiczne. a te tzw miękkie (takie jakby miały w sobie drobne kuleczki lub piasek) można złożyć na pół (u mnie w tej chwili spełnia funkcję podpórki na plecy na łóżku) układa się pod twoim ciałem (jak chcesz głowe wyżej to sobie przesuwasz wyżej jak chcesz niżej to też tak można) później dziecko się świetnie nią bawi bo sobie przekłada jeden, potem drugi koniec na siebie i tak bez końca. a na sztywnej się może tylko oprzeć. -
Hej laseczki. Kilka dni nie pisalam bo wymioty mnie wywykonczyly. Wczoraj bylam u gina zeby zapisal mi cos na wymioty i moze bedzie lepiej. Mam do was pytanko. Czy oprocz badania moczu i krwi cos badalysie w ostatnim czasie? Buziaki :*
Czekamy na Mikołaja ❤ -
aneczka2015 wrote:Hej laseczki. Kilka dni nie pisalam bo wymioty mnie wywykonczyly. Wczoraj bylam u gina zeby zapisal mi cos na wymioty i moze bedzie lepiej. Mam do was pytanko. Czy oprocz badania moczu i krwi cos badalysie w ostatnim czasie? Buziaki :*
aneczka2015 lubi tę wiadomość