Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Susana wrote:dzieki! Ide w piatek prywatnie i licze wlasnie na USG
A cwiczycie? Chodzicie na fitness?
tylko już tak umiarkowanie, miałam iść dzisiaj, ale zaspałam.
Nie podnosi się ciężarów, podskoków, szybkiego biegu.
Czyli przysiadu możesz robić, brzuszki, rozciąganie, bieżnia-tempo średnie, raczej taki szybki marsz i orbitrek :)Część osób chodzi na basen, ja akurat nie jestem jego zwolenniczką, bo pełno tam bakterii .
I trymestr się nie przemęczamy i uważamy, nalezy zwrócić uwagę na oddychanie podczas ćwiczeń i przerwy na łapanie tchu, bo się szybciej meczysz.
Susana lubi tę wiadomość
-
Helen wrote:a z jakiej firmy macie?
rozumiem, że gorszej jakości wychodzą sklepowe? jesli mogę wiedzieć to z jakimi wodami porównywaliście, ja kupuje zwykle wysokozmineralizowane, zywca i nestle nie ruszam...
Juz wiem
Ten ktory Ci wysle rozni sie wygladem od naszego ale w środku ma to samo...http://www.woda.com.pl/p1227,ro-top-csm-filtr-ro6-z-mineralizacja-wody.html
Z tej samej stronki kupujemy wszystko na wymiane.
Takze PolecamHelen lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nelus wrote:Ja z córcia ciągle jadłam słodkie a teraz to mieszam słodkie ze slonym np jogurt truskowy z ogórkiem kiszonym olll jeee
Ale ogólnie nie jem więcej narazie. Brzuszek się zaokragla pomału, już nie jest płaski. No ciekawe ile tym razem przytyje
To bedziesz miala parke w takim razie- oczywiscie wierząc tym przesądom:) Czasem sie sprawdzają, poki co nam sie na córki sprawdzilo:) A brzuszek tez mi sie zaokrągliłWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 19:44
Magda34
-
nick nieaktualnyJeszcze 30 min i Anielka pójdzie spać. O jak dobrze, chwila ciszy, będę mogła spokojnie poleżeć i obejrzeć jakiś film no i pobyć w samotności z mężem Do tego na kolacje wyczarowałam sałatkę grecką, niestety muszę poczekać jak mała zaśnie bo ona nie lubi jak ja jem coś czego ona nie może
-
Tak prenatalne mam 27 listopada u gina, którego poleciła mi moja gin. U mojej gin kolejną wizytę mam jeszcze przed prenatalnymi, 24 listopada
Annielove, już tyle razy miałam Ci napisać, uwielbiam imię Twojej córci, naprawdę, jest po prostu mega, gdyby nie to, że nasza córcia ma być Zosią po babci męża, na pewno byłaby Anielką chociaż kto wie, może druga córka tak będzie miała na imię, kiedyś -
Witam, jestem po wizycie i serduszko pieknie bilo:) jestem bardzo szczesliwa , ale wiem ze badanie za 4 tyg bedzie wazniejsze i wtedy bede sie cieszyc pelna piersia, bo niestety przy ostatniej mojej ciazy ( utracona w ok 6 miesiacu) przeziernosc karkowa wyszla 5,7cm ..... ale poki co jestem pelna nadziei
miluszka, Helen, xpaulinax lubią tę wiadomość
-
Hania222 wrote:Witam, jestem po wizycie i serduszko pieknie bilo:) jestem bardzo szczesliwa , ale wiem ze badanie za 4 tyg bedzie wazniejsze i wtedy bede sie cieszyc pelna piersia, bo niestety przy ostatniej mojej ciazy ( utracona w ok 6 miesiacu) przeziernosc karkowa wyszla 5,7cm ..... ale poki co jestem pelna nadziei
W 6 miesiącu? Bardzo mi przykro. Teraz bedzie wszystko dobrze :*Magda34
-
Hania222 wrote:Witam, jestem po wizycie i serduszko pieknie bilo:) jestem bardzo szczesliwa , ale wiem ze badanie za 4 tyg bedzie wazniejsze i wtedy bede sie cieszyc pelna piersia, bo niestety przy ostatniej mojej ciazy ( utracona w ok 6 miesiacu) przeziernosc karkowa wyszla 5,7cm ..... ale poki co jestem pelna nadziei