Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Nelus wrote:A to mój brzuszek w 10 tyg. Ledwo widoczny ale się zaokragla. Ciekawe do jakich rozmiarów dojde z blizniakami wow. W poprzedniej ciąży miałam 50kg jak zaszłam a w dniu porodu 69kg. Teraz startuje z 53kg bo nie zrzuciłam wszystkiego po 1 ciazy
Super masz figure, ja po poprzedniej ciazy mam brzuch niczym w ogniach tak mi rozstepy polecialy. Niestety to u mnie rodzinne, wszystkim kobitkom w rodzinie sie robia mocne rozstepy od kazdego kg.
-
Nelus wrote:A to mój brzuszek w 10 tyg. Ledwo widoczny ale się zaokragla. Ciekawe do jakich rozmiarów dojde z blizniakami wow. W poprzedniej ciąży miałam 50kg jak zaszłam a w dniu porodu 69kg. Teraz startuje z 53kg bo nie zrzuciłam wszystkiego po 1 ciazy
Super figura wiec nie bedziesz miala problemu z zrzuceniem tego po ciązy. Ja mam 168 i waga mniej wiecej 54-55 wiec podobnie , zastanawiam sie ile bede miec pod koniec ciazy:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 19:27
-
nick nieaktualny
-
dais wrote:Super masz figure, ja po poprzedniej ciazy mam brzuch niczym w ogniach tak mi rozstepy polecialy. Niestety to u mnie rodzinne, wszystkim kobitkom w rodzinie sie robia mocne rozstepy od kazdego kg.
Ja miałam obsesję na punkcie smarowania się oliwka bo moja mama na rozstępy i bałam się ze mi też wyjdą ale mam tylko na jednej piersi i to takie bez koloru. Podejrzewam że teraz nie będzie już tak pięknie! -
Hania222 wrote:Nelus wrote:A to mój brzuszek w 10 tyg. Ledwo widoczny ale się zaokragla. Ciekawe do jakich rozmiarów dojde z blizniakami wow. W poprzedniej ciąży miałam 50kg jak zaszłam a w dniu porodu 69kg. Teraz startuje z 53kg bo nie zrzuciłam wszystkiego po 1 ciazy
Super figura wiec nie bedziesz miala problemu z zrzuceniem tego po ciązy. Ja mam 168 i waga mniej wiecej 54-55 wiec podobnie , zastanawiam sie ile bede miec pod koniec ciazy:)
Oj nie wiem. Wage po livce zrzucalam rok i nadał 3kg zostały. Po porodzie miałam nadal 13kg ba plusie buuu byłam ogromna -
Nelus wrote:A to mój brzuszek w 10 tyg. Ledwo widoczny ale się zaokragla. Ciekawe do jakich rozmiarów dojde z blizniakami wow. W poprzedniej ciąży miałam 50kg jak zaszłam a w dniu porodu 69kg. Teraz startuje z 53kg bo nie zrzuciłam wszystkiego po 1 ciazy.
Powtórzę co dziewczyny Super figura:) Widać, ze malo przytyjesz mimo iz to bliźniaki. Ja mam "aż" 160 cm i waze 52 kg. W pierwszej ciąży przytylam 20-25 kg...masakraMagda34
-
nick nieaktualny
-
Jakie wy jesteście szczuplutkie! Poczułam się jak szafa czterodrzwiowa normalnie Dla mnie podanie wagi publicznie jest obecnie traumą i za każdym razem jak muszę ją krzyczeć do pani w rejestracji u gina (waga stoi kawałek od biurka w takim pokoiku za przepierzeniem) to palę się ze wstydu boję się, ze po ciąży to w ogóle będę ogromna...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKawokado wrote:Kourtney tylko POZYTYWNE MYŚLI!
Serio!
Wiem, ze jest ciężko, ale najgorsze co może być to czarnowidztwo.
Trzymaj się tam :* a jak mdłości, dalej tak cię męczy? -
Clara smutna wiadomosc Współczuję Ci z calego serca..
bobofruit826 witaj milo fajnie tez jestem z Rybnika;)
Ahh jaki to smutne takie wiadomości ...... coraz wiekszy strach mnie dziewczyny ogarnia przed moja wtorkową wizytą ;-( bo tez jakiś szczegolnych objawów nie mam .....Ollaala lubi tę wiadomość
-
kamenkaa wrote:Clara smutna wiadomosc Współczuję Ci z calego serca..
bobofruit826 witaj milo fajnie tez jestem z Rybnika;)
Ahh jaki to smutne takie wiadomości ...... coraz wiekszy strach mnie dziewczyny ogarnia przed moja wtorkową wizytą ;-( bo tez jakiś szczegolnych objawów nie mam .....
Bardzo smutne, też o tym myślęMagda34
-
nick nieaktualny