Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Frozenka witaj
Kourtney, super wieści
Dziewczyny, dziś od rana czuję takie kłucie jakby w pachwinie/prawym jajniku. Rano było to takie łaskotanie a teraz co jakiś czas pojawia się taki dzwony ból- jakby kłucie. Jutro rano mam wizytę, ale zastanawiam się czy to może być coś niepokojącego?Kourtney lubi tę wiadomość
-
I ja się witam po długiej przerwie. Przybłąkał mi się duży krwiak - diagnoza w szpitalu "poronienie zagrażające"-więc ostatnie dni to była jedna wielka nerwówka. Na całe szczęście paskud zaczął się zmniejszać, a dzidziuś pięknie się rozwija więc wraca do mnie wiara, że wszystko będzie dobrze.
Teraz biorę się za nadrabianie forum - a jest co czytaćFrozenka, Madzik84, Helen, xpaulinax, Kawokado lubią tę wiadomość
-
madziak2202 wrote:ja co roku robię sok z pigwy (pychotka) do herbaty, z miodem smakuje wybornie
z tego co czytałam, tez ma mnóstwo witamin i polecany na przeziębienie.
z herbatką mniam
Kourtney no to uspokojona jesteśco do błędów to niestety nawet najlepszym się zdarza, trzeba dopytywać i ile nerwów przy tym. Ja np. na karcie mam wpisane grupa krwi 0, a mam B. No i lekarka spisywała z wyniku krwi, więc muszę jej koniecznie powiedzieć, że się pomyliła na kolejnej wizycie.
Dziewczyny a Niffty i Pappa nie określają płci?
No i z innej beczki? Pijecie gazowane napoje? Kurcze mi jedyne co wchodzi to woda gazowana. I piję ją, chociaż nie wiem czy to wskazane gaz w ciąży
A brzuch widać już mi, ale w drugiej ciąży podobno szybciej wychodzi. W pierwszej było COŚ widać w jakims 17 tyg. Teraz 11 i już jest ładnyoby tylko tak szybko nie rósł, bo będzie problem ze zrzuceniem go po ciąży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 15:07
mmarzenak, madziak2202, Kourtney, Helenucha Klucha, Paula222, xpaulinax lubią tę wiadomość
-
miluszka wrote:Frozenka witaj
Kourtney, super wieści
Dziewczyny, dziś od rana czuję takie kłucie jakby w pachwinie/prawym jajniku. Rano było to takie łaskotanie a teraz co jakiś czas pojawia się taki dzwony ból- jakby kłucie. Jutro rano mam wizytę, ale zastanawiam się czy to może być coś niepokojącego?
Weź nospe może i poleż trochę. Jak nie przejdzie to zadzwoń może do swego gina? -
miluszka wrote:Dziewczyny, dziś od rana czuję takie kłucie jakby w pachwinie/prawym jajniku. Rano było to takie łaskotanie a teraz co jakiś czas pojawia się taki dzwony ból- jakby kłucie. Jutro rano mam wizytę, ale zastanawiam się czy to może być coś niepokojącego?
W poprzedniej ciąży też miałam takie kłucia tyle że pojawiały się naprzemiennie po obu stronach - moja gin twierdziła że wraz z powiększającą się macicą rozciągają się jakieś wiązadła (nie pamiętam dokładnie jakie) i stąd takie odczucia. Raczej bym się nie doszukiwała w tym powodu do zmartwień -
Kourtney, termin mam na 22.06. Bardzo się cieszę, że u was jednak wszystko dobrze i maluszek nt ma bardzo ładne. Szkoda tylko, że tyle pieniędzy i stresów przede wszystkim kosztował was błędny pomiar gina. I powoli gratuluję córeczki. Ja też ma genetycznym dowiedziałam się, że będzie dziewczynka i jest
Oleandra, teraz już na pewno będzie dobrze! Niech krwiak ładnie się wchłania i dzidzia rośnie na pociechę rodzicomoleandra, Kourtney lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarka tak nifty pokazuje plec na zyczenie rodzicow. Pappa nie.
Wiec bedziemy wiedzili na 100% co w brzuszku siedzi.
A co do mojego gina to jest to naprawde dobry i znany lekarz. Rowniez jest na tej liscie i posiada certyfikat do usg prenatalnego i ma dobrej jakosci sprzet i pomimo bledu i tak go nie zamienie na innego. A jednak pomylka sie zdarzyla. Powiedzial mi ze w calej swojej pracy to byl jego druhi blad. Pierwszy na samym poczatku jak zaczynal prace. Nie wiem czym go tak wyprowadzilam z rownowagi ze sie pomylil?Kawokado lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadziak2202 wrote:
haha
Ja sobie dzisiaj pozwolilam na duuzo czekolady i lody;)Helen, madziak2202 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kourtney wrote:Marka tak nifty pokazuje plec na zyczenie rodzicow. Pappa nie.
Wiec bedziemy wiedzili na 100% co w brzuszku siedzi.
A co do mojego gina to jest to naprawde dobry i znany lekarz. Rowniez jest na tej liscie i posiada certyfikat do usg prenatalnego i ma dobrej jakosci sprzet i pomimo bledu i tak go nie zamienie na innego. A jednak pomylka sie zdarzyla. Powiedzial mi ze w calej swojej pracy to byl jego druhi blad. Pierwszy na samym poczatku jak zaczynal prace. Nie wiem czym go tak wyprowadzilam z rownowagi ze sie pomylil?
to kiedy wyniki?