Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Paula222 wrote:Dziewczyny przeglądając wątki na forum natknęłam się na temat i cukrzycy ciążowej... Jakie miałyście poziomy na czczo ? Bo ja miałam na czczo równo 100, mój gin mówił , że trochę za wysoki ale nic z tym nie zrobił... Sama nie wiem...
ja miałam 76 na czczo.
-
nick nieaktualny
-
mmarzenak piękne zdjecie, super!już znacie płeć !
kamenka najwazniejsze ze jestes pod dobra opieką :* będzie dobrzei wkrótce wyjdziesz do domu, a tymi historiami się staraj nie emocjonować, pamiętaj że ludek w Tobie odbiera emocje ...
Ja akurat uzywam naturalne olejki plus olejek babydream, długo zastanawiałam się nad palmersem, ale po przeczytaniu składu odpuściłam, ma dość wysoko propylene glycol, jest na parafinie i jest z dodatkiem oleju palmowego, którego produkcja powoduję wypalanie lasów deszczowych. Jak się dowiedzieliśmy o tym procederze to nic nie kupujemy z jego dodatkiem, to jedyny sposób w jaki można walczyć z korporacjami czerpiącymi zyski na niszczeniu ziemi.
kamenkaa lubi tę wiadomość
-
Kourtney wrote:Oj zlecialo. Chociaz te gorsze chwile ciagly sie w nieskonczonosc
Kourtney, bardzo się cieszę, że wszystko u Ciebie wyjasniło się i dzidziuś zdrowy, współczuję Ci tylko tych nerwów i stresu. Ale teraz będzie tylko lepiejRośnijmy zdrowe
Nie moge się doczekać na ten przypływ energii i sił w II trymestrze, póki co głowa mi dzisiaj pęka, leżę od rana, do pracy nie poszłam. Średnio raz w tygodniu taki ból głowy nie pozwala mi normalnie funkcjonować.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 12:45
Kourtney lubi tę wiadomość
-
Paula222 wrote:No właśnie u mnie podobnie, teraz to już sama nie wiem... Hmm... Może powtórzę póki co na czczo ...
mi wyszła 100, ale nie wiem czy wynik jest wiarygodny bo dzien wczesniej dużo wymiotowałam i dopiero przed snem około 3 w nocy udało mi się zjesc normalnie. lekarz zlecił mi test doustnego obciążenia glukozą ale niestety zaraz po przyjeciu glukozy wszystko zwymiotowałam i do konca dnia czulam sie paskudnie. Dzis jest lpeiej wiec jutro spróbuje jeszcze raz podejsc do badania. -
Magda34 wrote:Zmykam zaraz robić toxo, hiv i jeszcze jakieś jedno badanie. Nie cierpie tego pobierania krwi:/
Nic przyjemnego, to kłucie co miesiąc. Ja miałam przeboje na ostatnim pobieraniu krwiTrochę się źle czułam tego dnia, w głowie mi się kręciło, ale pojechałam rano na pobranie krwi. Słabo mi się zrobiło podczas pobierana, babeczki się na mnie patrza i pytają czy mdleć będę, a ja, że nie wiem, ale słabo mi. To one mnie pod pachy i na kozetkę, nogi w górę mi uniosły i tak leżałam kilka minut, nogi mi trzymały. Taką akcję miałam
Juz więcej nie pojadę na żadne kłucie jak się będę źle czuła
-
Paula222 wrote:Dziewczyny przeglądając wątki na forum natknęłam się na temat i cukrzycy ciążowej... Jakie miałyście poziomy na czczo ? Bo ja miałam na czczo równo 100, mój gin mówił , że trochę za wysoki ale nic z tym nie zrobił... Sama nie wiem...
Ja miałam 82 na czczo
-
Moze powtorz badanie jezzcze raz dla samej siebie nawet.
A moze wieczorem zjadlaz cos slodkiego? Mi polozna mowila ze dzien przed od 18 nie moge juz jesc owocow i pic slodkich napojow.
A jak sie dzis czujesz? Lepiej niz wczoraj? Jak plamienia?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 12:52
-
nick nieaktualny
-
Mili_Vanilli wrote:Nic przyjemnego, to kłucie co miesiąc. Ja miałam przeboje na ostatnim pobieraniu krwi
Trochę się źle czułam tego dnia, w głowie mi się kręciło, ale pojechałam rano na pobranie krwi. Słabo mi się zrobiło podczas pobierana, babeczki się na mnie patrza i pytają czy mdleć będę, a ja, że nie wiem, ale słabo mi. To one mnie pod pachy i na kozetkę, nogi w górę mi uniosły i tak leżałam kilka minut, nogi mi trzymały. Taką akcję miałam
Juz więcej nie pojadę na żadne kłucie jak się będę źle czuła
O kurcze to nieźleWróciłam i jakoś to przeżyłam. Bardziej o słabość dziś mnie cena tych badań przyprawiła
Magda34
-
Ja miałam 4,66 mmol/l [norma 3,90-5,50]Magda34
-
Właśnie wyczytałam
Od 1 stycznia 2016 roku obowiązywać będą nowe zasady przyznawania świadczenia rodzicielskiego, popularnie nazywanego becikowym. Każda matka otrzyma co miesiąc – bez względu na dochody i fakt opłacania składek ZUS – 1000 zł przez pierwszy rok życia dziecka. Konieczne jest tylko złożenie wniosku.
Czyli nieważne są zarobkiKourtney, jakka, Joana33, Joana33, Joana33, Joana33 lubią tę wiadomość
Magda34