Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
miluszka wrote:Kochane! Jestem po prenatalnych, wszystko dobrze, CRL 67 mm, NT 1,9 mm, BPD 21 mm, FHR 174 ud/min. Kochane! Będzie SYNEK!
Kourtney, zmień mi TP na 03.06.2016 r. Bo Nasz Wiercipiętek jest tydzień starszy
Tak poza tym to jestem chora, przewiałło mnie na wczorajszym spacerze:-( bylam dzis u lekarza i dostalam zestaw: propolki do ssania, szałwia do płukania gardła, syrop prenalen i oczywiscie miod, czosnek babci i cytryna ah nobi kołdra
Teraz, jak już znamy płeć zacznie się wyprawkowe szaleństwo
GRATULACJE! :*miluszka lubi tę wiadomość
-
Magda34 wrote:Może to dziecinne, ale z tej radości dziś, ze prentalne tak dobrze wyszły to na fejsie pochwaliłam się ciążą
Magda to zupełnie jak mój mążteż po prenatalnych wrzucił zdjęcia na fejsa i to nie jedno, ale wszystkie
a jak zapytałam po kiego grzyba wrzucił zdjęcie mózgu to powiedział, ze to najpiękniejszy mózg jaki widział i musiał się nim podzielić ze światem
Magda34, kuleczka777, Misia15, xpaulinax lubią tę wiadomość
-
Kawokado wrote:Magda to zupełnie jak mój mąż
też po prenatalnych wrzucił zdjęcia na fejsa i to nie jedno, ale wszystkie
a jak zapytałam po kiego grzyba wrzucił zdjęcie mózgu to powiedział, ze to najpiękniejszy mózg jaki widział i musiał się nim podzielić ze światem
Hahaha faceci:) Mój po pierwszym usg wrzucił fotke jak kropka byla hahaKawokado, Misia15 lubią tę wiadomość
Magda34
-
miluszka wrote:Kochane! Jestem po prenatalnych, wszystko dobrze, CRL 67 mm, NT 1,9 mm, BPD 21 mm, FHR 174 ud/min. Kochane! Będzie SYNEK!
Kourtney, zmień mi TP na 03.06.2016 r. Bo Nasz Wiercipiętek jest tydzień starszy
Tak poza tym to jestem chora, przewiałło mnie na wczorajszym spacerze:-( bylam dzis u lekarza i dostalam zestaw: propolki do ssania, szałwia do płukania gardła, syrop prenalen i oczywiscie miod, czosnek babci i cytryna ah nobi kołdra
Teraz, jak już znamy płeć zacznie się wyprawkowe szaleństwomiluszka, madziak2202 lubią tę wiadomość
-
Ojej gratuluję Kochana !!Cudowne wieści
Ansad trzymam kciukimiluszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUff nadrobilam was. Ale juz zapomnialam co chcialam kazdej napisac.
Witam nowa mamusie
Kamenka bardzo sie cieze ze nie masz juz krwiaka i ze wszystko juz ok.
Gratuluje pozytywnych wizyt i poznania plciciekawe czy to sie jeszcze zmieni.
Ja dzisiaj mialam intensywny dzien. Makijaz i fryzura probnaHelenucha Klucha, kamenkaa, miluszka, munequita, Kawokado, xpaulinax lubią tę wiadomość
-
Kourtney wrote:Uff nadrobilam was. Ale juz zapomnialam co chcialam kazdej napisac.
Witam nowa mamusie
Kamenka bardzo sie cieze ze nie masz juz krwiaka i ze wszystko juz ok.
Gratuluje pozytywnych wizyt i poznania plciciekawe czy to sie jeszcze zmieni.
Ja dzisiaj mialam intensywny dzien. Makijaz i fryzura probna
I jak efekty? Zadowolona?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 19:27
Magda34
-
Grzej się pod kołderką i zdrowiej :-*
Byłam dziś odwiedzić koleżankę w 5 10 15 i zwariowałamna szczęście nie miałam portfela i nic nie kupiłam
miluszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kourtney wrote:Czy wy tez macie taki apetyt? Ja nie mige sie powstrzymac od jedzenia...potrafie zjesc 4tosty na kolacje..
Przybralam na razie 1,5kg.
Niestety też tak mam, chciałabym się powstrzymać ale wtedy zbiera mi się na wymioty. Aż się boję pomyśleć ile przytyję w tej ciążyKourtney lubi tę wiadomość
Mały Ryś -
nick nieaktualny
-
Kourtney wrote:Czy wy tez macie taki apetyt? Ja nie mige sie powstrzymac od jedzenia...potrafie zjesc 4tosty na kolacje..
No tez tak mam, dzis na specjalne moje życzenie mąż mi kupil...kebaba. Zjadlam całego i pierwszy raz nie czulam sie najedzonaHelenucha Klucha lubi tę wiadomość
Magda34
-
Kourtney wrote:Tak suoer wszystko. jeszcze w przyszlym tyg ide na brwi henne, rzesy i hybrydy
Nifty wyniku jeszcze nie ma. Mam nadzieje ze juz bedzie w poniedzialek
Napewno bedziesz przepięknie wyglądaćMam nadzieje, ze wrzucisz jakąś fotkę- najwyżej z zamazaną twarzą jak chcesz być anonimowa
Magda34
-
nick nieaktualnyWrzuce fotki pewnie.
Tylko bede was prosic o niecytowanie postow z moimi zdjecmi. Bo nie chce zeby krazyly w sieci w nieskonczonosc.
Zdjecia wrzucam przez iv.pl i one znikaja same po 5dniach. Wiec to taka moja prosbaMadzik84, Magda34, Helenucha Klucha, jakka, Kawokado, xpaulinax lubią tę wiadomość
-
TeżJem nie rzadziej niż co 2 godziny, ale bardzo małe porcje. U mnie waga stoi w miejscu lub minimalnie spada, nadal -4 kg
[*] 18.10.2014 (8tc), 18.08.2015 (7tc) -
Magda34 wrote:Może to dziecinne, ale z tej radości dziś, ze prentalne tak dobrze wyszły to na fejsie pochwaliłam się ciążą
Magda34 zrobiłam dokladnie tak samo jak ty i odzew z fejsa był niesamowity! To takie mile jak wszyscy dzwonią do Ciebie i Ci gratulująKourtney, Magda34 lubią tę wiadomość
Misia15
Naszą Księżniczka - Oliwka -
nick nieaktualnyaneczka2015 wrote:W Ostrowie Wlkp? Ja tu mieszkam
. Pozdrawiam
my mieszkamy w warszawie ale maz z Ostrowa pochodzi i wiekszosc gosci rodziny jest stamtad wlasnie
A co do podrozy poslubnej to hmm.. Bede musiala to z ginem obgadac czy mnie pusci gdzies samolotem. Bo mamy plany ale to wszystko zalezy czy nie bedzie zadnych przeciwskazan