Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Helenucha Klucha wrote:Pati_89 gratuluję synka!
może przez to że się tak wiercił nie było za dobrze widać, zobaczycie kostkę na następnej wizycie.
u nas też wszystko ok, nasza dzidzia ma 5,56cm (trochę nadrobiła bo wg wcześniejszych usg 5 dni młodsza a teraz tylko dwa), widoczną kość nosową, NT w normie i słyszeliśmy serduszko 173 uderzenia na minutę.
Mamy niesamowity filmik jak na początku śpi i trudno ją zmierzyć, lekarz trochę popukał głowicą, dzieciaczek zasłonił buźkę rączką i ładnie się pokazał
Ciesze się,ze wszystko dobrze:) Powiedzieli jaka płeć?Magda34
-
Malena91 wrote:O rozmowa o ślubie u mnie to już rok minął
też pamiętam jak wszystko organizowalam paznokcie, makijaż, fryzura ah wspomnienia wracają
Malena91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda34 wrote:Nie dziękuje
A jak Ty się czujesz przed tym ważnym dniem? Stresik jest?troche sie obawiam ze dalsza rodzina bedzie gadala ze pobieramy sie bo zaszlam w ciaze...ale w sumie to dostali zaproszenia juz w maju a w ciaze zaszlam niedawno
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 09:08
-
nick nieaktualnyJajkoNiespodzianka wrote:Dziewczyny, a nie boicie się używać acetonu w ciąży (przy ściąganiu hybryd)? Ja sama sobie robię hybrydy, natomiast przeraża mnie ten aceton, więc ścieram je pilnikiem...
-
Kourtney wrote:Jest jest
yltroche sie obawiam ze dalsza rodzina bedzie gadala ze pobieramy sie bo zaszlam w ciaze...ale w sumie to dostali zaproszenia juz w maju a w ciaze zaszlam niedawno
A nie przejmuj się, zawsze ktoś "życzliwy" się znajdzie
O której godzinie ślubujecie?Magda34