Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
myszaaa wrote:Witamy się w 16 tygodniu, jutro wizyta bardzo się stresuje...
nie mam w ogóle brzucha... echh kiedy on wyskoczy ?
Nelus, mam nadzeje, że wszystko będzie w porządku! Zdrowka dla córeczki! Widzę, że więcej osób ma problem z imieniem dla chłopca
Kamenka, gorąca herbatka i do łóżeczka! Możesz tantum verde na gardło, a na katar to sól morskaNelus lubi tę wiadomość
-
Cześć Kochane... Gratujuę dziewczyny udanych wizyt...
Neluś współczuje.... dobrze, że córeczka ma w tak młodym wieku, im szybciej tym lepiej.. Chociaz moment jeżeli chodzi o ciąże nie najlepszy... ale, na pewno będzie dobrze
Dziewczyny ja dziś o 17 mam prenatalne i juz od rana sie popłakałam... tak się bojęNie mam brzucha, mam wrrażenie, że jest coś nie tak
Nelus lubi tę wiadomość
-
HoniKa89 ja też nie mam żadnych objawów, a to już prawie koniec 12 tygodnia.
Tylko mały brzuch. Też się martwię. Ale nie każda z nas musi mieć wymioty, zgagę i od razu brzuch - tak to sobie tłumaczę. Przecież każda z nas jest inna. Lecę się szykować, bo za chwilę jedziemy na prenatalne. Nie umiem się doczekać, ale...stres jest. -
Kamenka ja od wczoraj tez mega pociągająca i gardło drapie
U mnie w ruch poszedl taki zestaw: miód z cytryną - kilka razy dziennie, syrop z cebuli, tantum verde, a nos inhaluję solą fizjologiczną - swietnie nawilża śluzówkę i na tym na razie koniec, mam nadzieje że damy radę bez silniejszych leków
Neluś zdrowka dla córeczki i Ciebie. Wiesz co jak moja córcia miała ospę do dostawała jakis lek przeciwwirusowy (niestety nie pamietam co to bylo) i przeszła ją super lekko miała niewiele krostek i nie siedziały mocno, jak synek zachorował wezwaliśmy innego lekarza i nie chciał nam nic przepisać, niestety Malutki bardzo sie męczył
Nelus lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Quatriona wrote:Ja za to mam imie dla chlopca Tymoteusz. Dziewczynka bedzie bezimienna
Honika, Joana, ja też nie mam brzucha - tylko na wieczór się coś pojawiana pewno będzie dobrze! Dajcie znać jak po badaniu:) trzymam kciuki!
Kamenka, siostra w ciąży miała w aerozolu, do psikaniaMalena91, kamenkaa, Quatriona lubią tę wiadomość
-
beatas wrote:Lekarz jej przepisał jak byla chora, ale dla pewności lepiej zapytać jeszcze farmaceuty, bo wiadomo - lepiej się 3 razy upewnić
Ok Dzieki Beaa - mam nadzieje ze pomoze bo strasznie sie z tym mecze
Masakra boli jak diabliWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 08:54
beatas lubi tę wiadomość