Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hanucha powiem Ci szczerze, że gdyby moj ukochany wozek był jeszcze produkowany to na pewno kupilibyśmy taki trzeci, ale niestety zastapił go inny model i doopa, znowu stanę przed trudnym wyborem
Gratuluje dziewczynom po wizytachFajnie czyta sie dobre wieści
Kourtney udanej podróżyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 23:25
-
Karolina_karolina wrote:Dlatego ja jestem z tych co wola co miesiąc cos kupic niż zostawić wszystko na ostatnie dwa miesiące bo wtedy w życiu się nie wyrobimy finansowo. A niestety nie mam od kogo dostac cokolwiek bo nie ma u nas dzieci w rodzinie. Jedna kuzynka ma dwójkę ale mieszka daleko. Zrobiłam sobie właśnie listę w Wordzie co musze (chce) kupić i jestem przerażona. Zaczynamy po świętach stopniowo kupować po trochu.
Ehhh mój plan podobny, coś czuję ze strzelimy bankruta...ale przez świta nawet nie chcę o tym myśleć -
Nelus wrote:Lila a nie ma nikogo w rodzinie kto dałby wam coś po dzieciach? Mi odeszlo np kupno łóżeczka, bujaczka,zabawek, poduszki do karmienia, ciuszków tez dostałam mnostwo także jak jest od kogo to warto korzystać bo dziecko szybko wyrasta ze wszystkiego
Niestety nie mam nikogo, była jedna kuzynka , ale we wrześniu po raz drugi została mamą więc raczej słabo, w sumie ja dopiero na czerwiec mam termin, wiec może coś się uda, a tak totalna lipa. Wszystko będziemy musieli kupić sami i to nie tylko wyprawka ale też przerobienie pokoju- raczej klitki- na dziecinny...przeraża mnie to wszystko. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKourtney udanej podróży
Wszystkim gratuluje i życzę udanych wizyt
My w sumie też wkroczyliśmy w 16 tydzieńI z tej okazji kupiłam kilka ciuszków
Wczoraj po wizycie już nie mogłam się powstrzymać..
Kourtney, Pati_89, Lila2703, Helenucha Klucha, Paula1991, Madzik84, munequita, Magda34, fairy_tale, jakka, HoniKa89, Nelus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Maggi-P wrote:Hanucha powiem Ci szczerze, że gdyby moj ukochany wozek był jeszcze produkowany to na pewno kupilibyśmy taki trzeci, ale niestety zastapił go inny model i doopa, znowu stanę przed trudnym wyborem
A jaki to był wózek? My już się zdecydowaliśmy na Bebetto Holland i kupujemy jakoś w kwietniu/maju
Mały Ryś -
Lila2703 wrote:Kochane, a tak z innej beczki, jakie polecacie kremy, balsamy dla przyszłych mam, chodzi mi głównie o nawilżające i przeciwdziałające rozstępom- jeśli to w ogóle możliwe ?
Misia15, HoniKa89 lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny ! Boże jeszcze 4 godziny do usg,stres większy niż przed egzaminem :o
Mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze trzymajmy za siebie kciuki dzisiaj Paula222, Milena91 i wiem ze jeszcze chyba dwie dziewczyny
Kourtney wypoczywaj i korzystajaby uważaj na siebie
Ja za tydzień lot, ale aby do Polski
Malena91, HoniKa89 lubią tę wiadomość
-
Paula1991 wrote:Czesc dziewczyny ! Boże jeszcze 4 godziny do usg,stres większy niż przed egzaminem :o
Mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze trzymajmy za siebie kciuki dzisiaj Paula222, Milena91 i wiem ze jeszcze chyba dwie dziewczyny
Kourtney wypoczywaj i korzystajaby uważaj na siebie
Ja za tydzień lot, ale aby do PolskiMagda34, Paula1991, Malena91, HoniKa89 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! Powodzenia dla wszystkich wizytujacych!
Kourtney, udanej podróży poślubnej!
AnnieLov cudne te ciuszki! Też chce już wiedzieć, co we mnie siedzi
Co do kremu to teraz używam palmersa, bo tylko to znalazlam na I trymestr.. W drugim chce kupić mustele lub bio oil - nie mogę się zdecydować..Malena91 lubi tę wiadomość