X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • Quatriona Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak. Ja sobie nie wyobrazam nie miec Hani. I nie wiem co ja robilam jak jej nie mialam, musialam sie strasznie nudzić

4eWXp1.png
    rYcQp1.png
  • HoniKa89 Ekspertka

Wysłany: 9 grudnia 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny melduję sie po prenatalnych! Jestem spokojna i szczęśliwa!!!

Wszystko książkowo, NT 1,3 obecna kość nosowa, seruszko, żołądek, nerki pracują bez zarzutu :) Na 70% SYN <3 58mm długości!!!

Dzięki dziewczyny za wsparcie i rady... przed wizyta zjadłam pączka i wypiłam pepsi, mały wiercił się jak by był na jakiś dopalaczach :D Nawet stawał na głowie :D

ehhh... jestem Najszczęśliwsza!!!!!!!!

Quatriona, Pati_89, Madzik84, Nelus, jakka, Helenucha Klucha, Misia15, kamenkaa, Lila2703, mmarzenak, Paula1991, Joana33, Paula222, kirys, dais, xpaulinax, Kawokado lubią tę wiadomość

• Quatriona Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lila2703 wrote:
    Ja jestem w pierwszej ciąży i jak tak czytam wypowiedzi doświadczonych mam, to mam zawał...te kwoty mnie zwalają z nóg....
    Nie stresuj sie. Mozna czekac np na promocje ubranek. W internetowym sklepie 51015 czesto sa. Na inne rzeczy tez sie trafiaja. Najlepiej to sobie w czasie rozlozyc wtedy to nie jest taki cios w portfel

Lila2703 lubi tę wiadomość

4eWXp1.png
    rYcQp1.png
  • Nelus Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lila a nie ma nikogo w rodzinie kto dałby wam coś po dzieciach? Mi odeszlo np kupno łóżeczka, bujaczka,zabawek, poduszki do karmienia, ciuszków tez dostałam mnostwo także jak jest od kogo to warto korzystać bo dziecko szybko wyrasta ze wszystkiego

201703012752.png
  • Nelus Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annielove cudowny ten twój mężczyzna! Zdjęcia do ramki i na ścianę! To teraz pewnie już planujesz jak urządzić drugi pokoik? Na pewno będzie rownie piękny jak ten który ma corcia

201703012752.png
  • Nelus Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Honika gratuluję i ciesze się ze zdrowa dzidzia!!!

HoniKa89 lubi tę wiadomość

201703012752.png
  • Nelus Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ile juz macie kg na plusie? Bo ja 4 wow!

201703012752.png
  • HoniKa89 Ekspertka

Wysłany: 9 grudnia 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelus wrote:
    Honika gratuluję i ciesze się ze zdrowa dzidzia!!!

Nelus możesz nie wierzyć, ale na tej leżance jak zobaczyłam serduszko to już moogłam zejsć... i nie obchodziło mnie czy jest zdrowe czy nie ... Dziwne to jest strasznie... Dopiero w ciąży zdałam sobie sprawę jaka to jest więź... i to w tak wczesnym etapie... cudowne jest przeżyć to co ofiarował nam Bóg <3

Nelus, Quatriona lubią tę wiadomość

• Magda34 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HoniKa89 wrote:
    Dziewczyny melduję sie po prenatalnych! Jestem spokojna i szczęśliwa!!!

Wszystko książkowo, NT 1,3 obecna kość nosowa, seruszko, żołądek, nerki pracują bez zarzutu :) Na 70% SYN <3 58mm długości!!!

Dzięki dziewczyny za wsparcie i rady... przed wizyta zjadłam pączka i wypiłam pepsi, mały wiercił się jak by był na jakiś dopalaczach :D Nawet stawał na głowie :D

ehhh... jestem Najszczęśliwsza!!!!!!!!

Super, gratulacje:)

HoniKa89, Lila2703 lubią tę wiadomość

Magda34
    piu3dqk36aa6ip8k.png
    f2w3dqk3g1xvvoi6.png

• Magda34 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelus wrote:
    Ile juz macie kg na plusie? Bo ja 4 wow!

3

Magda34
    piu3dqk36aa6ip8k.png
    f2w3dqk3g1xvvoi6.png

• Nelus Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HoniKa89 wrote:
    Nelus możesz nie wierzyć, ale na tej leżance jak zobaczyłam serduszko to już moogłam zejsć... i nie obchodziło mnie czy jest zdrowe czy nie ... Dziwne to jest strasznie... Dopiero w ciąży zdałam sobie sprawę jaka to jest więź... i to w tak wczesnym etapie... cudowne jest przeżyć to co ofiarował nam Bóg <3

Wiem co to znaczy, patrzysz i nie wierzysz ze ma są rączki nozki nosek ehh prawdziwy cud. Zazdroszczę wam tym ostatnich wizyt bo ja na prenatalnych nie miałam tej przyjemnosci żeby pooglądać moje szczescia/e a kolejna wizyta w lutym

HoniKa89 lubi tę wiadomość

201703012752.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2015, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woow piekne zdjecia usg :)
    Gratulacje dla wdzystkich po eizytach. Czas zlych wiesci juz sie na szczescie chyba zakonczyl :)

Ja sie znowu nie odzywam bo jestesmy zajeci pakowaniem. Jutro lecimy w podroz poslubna :)

Helenucha Klucha, Magda34, kamenkaa, Nelus, HoniKa89, Madzik84, wisnia11, fairy_tale, Helen, JajkoNiespodzianka, Kawokado lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2015, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje ze mi nic nie bedzie po samolocie ale to juz bezpieczny czas i ginekolog pozwolil :)

Helenucha Klucha lubi tę wiadomość

• Helenucha Klucha Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maggi-P wrote:
    Helenucha duże ;) 7 i 9 lat, ale pewnie i tak chciałabym nowy dla malucha ;) Starszaki moje przerabiały po 3 wózki każde (przy czym po dwa mieli prawie takie same) , ale ja to po prostu lubię ;)

No to rzeczywiście wózki sprzed tylu lat to zupełnie coś innego.

7u229jcgxbetpq3n.png

Mały Ryś <3

Wysłany: 9 grudnia 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    Mam nadzieje ze mi nic nie bedzie po samolocie ale to juz bezpieczny czas i ginekolog pozwolil :)

A gdzie lecicie? :) nic się nie martw, jeżeli lekarz nie widzi przeciwskazań to leć ze spokojem wypoczywać.

7u229jcgxbetpq3n.png

Mały Ryś <3
  • Magda34 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    Woow piekne zdjecia usg :)
    Gratulacje dla wdzystkich po eizytach. Czas zlych wiesci juz sie na szczescie chyba zakonczyl :)

Ja sie znowu nie odzywam bo jestesmy zajeci pakowaniem. Jutro lecimy w podroz poslubna :)

Bawcie się dobrze :)

Magda34
    piu3dqk36aa6ip8k.png
    f2w3dqk3g1xvvoi6.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2015, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helenucha Klucha wrote:
    A gdzie lecicie? :) nic się nie martw, jeżeli lekarz nie widzi przeciwskazań to leć ze spokojem wypoczywać.
    Najpierw Egipt a potem Norwegia bo zawsze mi sie marzyla:)

Helenucha Klucha, HoniKa89, Madzik84, wisnia11, fairy_tale, Helen, kamenkaa, Kawokado lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I dzisiaj zaczelam juz 16tydzien :)

Nelus, Magda34, jakka, HoniKa89, Madzik84, Helen, JajkoNiespodzianka lubią tę wiadomość

Wysłany: 9 grudnia 2015, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    I dzisiaj zaczelam juz 16tydzien :)

Podobno w tym tygodniu można już pouczyć pierwsze ruchy! :)

Kourtney lubi tę wiadomość

7u229jcgxbetpq3n.png

Mały Ryś <3
  • Nelus Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:

Będzie dobrze, nie przejmuj się! Lot w drugim trymestrze nie zagraża dzidzi. Ja leciałam w 20 tyg ciąży 10h i dobrze się czułam. A wy gdzie się wybieracie? Miłego odpoczynku

201703012752.png
‹‹ 468 469 470 471 472 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ