Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny melduję sie po prenatalnych! Jestem spokojna i szczęśliwa!!!
Wszystko książkowo, NT 1,3 obecna kość nosowa, seruszko, żołądek, nerki pracują bez zarzutuNa 70% SYN
58mm długości!!!
Dzięki dziewczyny za wsparcie i rady... przed wizyta zjadłam pączka i wypiłam pepsi, mały wiercił się jak by był na jakiś dopalaczachNawet stawał na głowie
ehhh... jestem Najszczęśliwsza!!!!!!!!Quatriona, Pati_89, Madzik84, Nelus, jakka, Helenucha Klucha, Misia15, kamenkaa, Lila2703, mmarzenak, Paula1991, Joana33, Paula222, kirys, dais, xpaulinax, Kawokado lubią tę wiadomość
-
Lila2703 wrote:Ja jestem w pierwszej ciąży i jak tak czytam wypowiedzi doświadczonych mam, to mam zawał...te kwoty mnie zwalają z nóg....
Lila2703 lubi tę wiadomość
-
Lila a nie ma nikogo w rodzinie kto dałby wam coś po dzieciach? Mi odeszlo np kupno łóżeczka, bujaczka,zabawek, poduszki do karmienia, ciuszków tez dostałam mnostwo także jak jest od kogo to warto korzystać bo dziecko szybko wyrasta ze wszystkiego
-
Nelus wrote:Honika gratuluję i ciesze się ze zdrowa dzidzia!!!
Nelus możesz nie wierzyć, ale na tej leżance jak zobaczyłam serduszko to już moogłam zejsć... i nie obchodziło mnie czy jest zdrowe czy nie ... Dziwne to jest strasznie... Dopiero w ciąży zdałam sobie sprawę jaka to jest więź... i to w tak wczesnym etapie... cudowne jest przeżyć to co ofiarował nam BógNelus, Quatriona lubią tę wiadomość
-
HoniKa89 wrote:Dziewczyny melduję sie po prenatalnych! Jestem spokojna i szczęśliwa!!!
Wszystko książkowo, NT 1,3 obecna kość nosowa, seruszko, żołądek, nerki pracują bez zarzutuNa 70% SYN
58mm długości!!!
Dzięki dziewczyny za wsparcie i rady... przed wizyta zjadłam pączka i wypiłam pepsi, mały wiercił się jak by był na jakiś dopalaczachNawet stawał na głowie
ehhh... jestem Najszczęśliwsza!!!!!!!!
Super, gratulacje:)HoniKa89, Lila2703 lubią tę wiadomość
Magda34
-
HoniKa89 wrote:Nelus możesz nie wierzyć, ale na tej leżance jak zobaczyłam serduszko to już moogłam zejsć... i nie obchodziło mnie czy jest zdrowe czy nie ... Dziwne to jest strasznie... Dopiero w ciąży zdałam sobie sprawę jaka to jest więź... i to w tak wczesnym etapie... cudowne jest przeżyć to co ofiarował nam Bóg
Wiem co to znaczy, patrzysz i nie wierzysz ze ma są rączki nozki nosek ehh prawdziwy cud. Zazdroszczę wam tym ostatnich wizyt bo ja na prenatalnych nie miałam tej przyjemnosci żeby pooglądać moje szczescia/e a kolejna wizyta w lutymHoniKa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWoow piekne zdjecia usg
Gratulacje dla wdzystkich po eizytach. Czas zlych wiesci juz sie na szczescie chyba zakonczyl
Ja sie znowu nie odzywam bo jestesmy zajeci pakowaniem. Jutro lecimy w podroz poslubnaHelenucha Klucha, Magda34, kamenkaa, Nelus, HoniKa89, Madzik84, wisnia11, fairy_tale, Helen, JajkoNiespodzianka, Kawokado lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Maggi-P wrote:Helenucha duże
7 i 9 lat, ale pewnie i tak chciałabym nowy dla malucha
Starszaki moje przerabiały po 3 wózki każde (przy czym po dwa mieli prawie takie same) , ale ja to po prostu lubię
No to rzeczywiście wózki sprzed tylu lat to zupełnie coś innego.
Mały Ryś -
nick nieaktualnyHelenucha Klucha wrote:A gdzie lecicie?
nic się nie martw, jeżeli lekarz nie widzi przeciwskazań to leć ze spokojem wypoczywać.
Helenucha Klucha, HoniKa89, Madzik84, wisnia11, fairy_tale, Helen, kamenkaa, Kawokado lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kourtney wrote:Mam nadzieje ze mi nic nie bedzie po samolocie ale to juz bezpieczny czas i ginekolog pozwolil
Będzie dobrze, nie przejmuj się! Lot w drugim trymestrze nie zagraża dzidzi. Ja leciałam w 20 tyg ciąży 10h i dobrze się czułam. A wy gdzie się wybieracie? Miłego odpoczynku