Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Nelus wrote:Paputka piękne rączki i buziunia! Ciesze się ze wszystko dobrze, teraz zero stresu i samych radosci zeby corunia to czula!
Co do usg to ja też miałam czekać od grudnia do lutego ale teraz wiadomo, robią częściej ze względu na sytuację choc nadal nie chcą powiedzieć mi płci. Teraz już mi tak nie zależy ważne żeby dzidzia utrzymała się w brzuszku!mam nadzieję że wytrzymam, w końcu to troszkę bezpieczniejszy okres.. no a nóż widelec poczuję i ja coś niebawem....
no i nie moge się doczekać kto tam pod serduszkiem siedzi
To oczywiste bardzo dobrze, że mają Cię na oku. Mam nadzieję, ze leżysz plackiem i odpoczywasz?2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
mloda1995 wrote:Kawokado lekarz w porownaniu z tamtym to bajka! Wszystko pokazal, pomierzyl, na kazde pytanie odpowiedzial. Przejal sie plamieniem bo mialam dzis, ale kazal odpoczywac, nie denerwowac sie i w ogole;)
Jestem mega zadowolona ze zmiany
no to superbezsensu się męczyć u kogoś kto ci nie pasuje
dziewczyny jak myślicie czy do takiej zwykłej morfologii musze byc na czczo? Bo do diagnostyki mam 40min busem i boje sie ze padnę z tymi zawrotami głowy zanim dojade...mloda1995 lubi tę wiadomość
-
zadzwoniłam do znajomej, która jest analitykiem i mogę zjeść
jedynie do oznaczania cukru, żelaza, prolaktyny i czegoś tam jeszcze trzeba być na czczo. Ja na szczęscie tym razem zwykła morfologia wiec jakoś dojade
Repose, mloda1995 lubią tę wiadomość
-
kamenkaa wrote:to świenie ja tez czuje ruchy delikatne cudowne uczucie ..
NAjlepiej to w Nocy moja dzidzia buszujeBardzo wcześnie poczułaś ruchy, mamy ten sam tydzień i dzień, a u mnie jeszcze nic. Pewnie przez łożysko na przedniej ścianie.
kamenkaa lubi tę wiadomość
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
Ale macie piękne brzuszki! Każdy jest piękny i niepowtarzalny
A oto mój, jak sobie pojadłam w świętaWreszcie waga ruszyła mi do góry, mam 1,5 kg na plusie, a że jestem szkieletorem, to cieszy mnie to, bo inaczej martwiłabym się, że z ciążą coś nie tak.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 17:58
Lila2703, Repose, cass, Agabtm, Madzik84, Paula222, aneczka2015, kamenkaa, Misia15, Pati_89, Kiki97, mmarzenak, Nelus, dais, madziak2202 lubią tę wiadomość
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
kirys wrote:
Nie dosyć że ładny brzuszek to jeszcze piękna sukienka w moim kolorze
Gdzie kupiłaś, jeśli mozna spytać -
U nas trzeba byc na czczo na morfologii jedynie to wody sie mozna napić, chociaz jak bylam w szpitalu to przeciez pobierali krew popołudniu na morfologie a jadlam do tej pory wtedy.
Mlodw super ze zmieniłaś jak to mowia lepiej pozno niz wcale.
Ale sie najadlam teraz płatków ehhh az mi ciężko
Nelus to mam nadzieje ze ktos ci pomaga z małą.
Kirys slicznie wygladacie
Cos jeszcze mialam pisac, jutro nadrobie tego czego nie przeczytalam
Paula sliczny dzidziulekja tez ogladalam co chwile filmik co nagralismy na wizycie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 21:23
Paula1991 lubi tę wiadomość
-
Masz racje piękna sukienka
i brzuszek taki okrągły
ja jutro wizyta u Urologa ciekawa jestem co mądrego powie... Ostatnio czekałam 3 godziny aby mnie przyjął jutro zrobię awanturę na wejściu, że nie Zamierzam tyle czekać bo po ostatnim Siedzeniu tak długo skończyłam na antybiotyku...
Syn Filip 28 czerwiec -
kirys wrote:Wow kamenka, ja też tak chcę!
Bardzo wcześnie poczułaś ruchy, mamy ten sam tydzień i dzień, a u mnie jeszcze nic. Pewnie przez łożysko na przedniej ścianie.
A to Twoje również drugie dziecko ?
Bo mówią że przy drugim dziecku szybciej .Np Przy synu czułam dopiero w 19tyg ale to była pierwsza ciąża wtedy wiec wiadomo...
ładny masz już brzusiośliczna sukienka ładniutko wygladałaś
pozdrawiam