Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Repose wrote:a co oprocz brokulow w niej??
zależy jaka bo robią sałatke z kurczakiem( piersi z Kury)
lub tez z makaronem wtedy dodajesz tam też jajko pomidory marchewka i inne .......no i majonez czy tez ewentualnie jogurtem naturalnym w zależnosci co kto lubi duzo znajdziesz takich w internecie mi one osobiscie mega smakują -
kamenkaa wrote:A to Twoje również drugie dziecko ?
Bo mówią że przy drugim dziecku szybciej .Np Przy synu czułam dopiero w 19tyg ale to była pierwsza ciąża wtedy wiec wiadomo...
ładny masz już brzusiośliczna sukienka ładniutko wygladałaś
pozdrawiam
Dziękikamenkaa lubi tę wiadomość
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
Ja gotuję kaszę i sos na piersi z kurczaka, taki ,ala'' gulasz
Uwielbiam
Albo kupuję warzywa na patelnię z biedronki i do tego jajko sadzone
Co z tego, wieczorne kolacje nadrabiają wszystko i mam te okropne 4 kg wrr
Repose lubi tę wiadomość
-
Repose wrote:Dziewczyny co mozna zrobic na obiad zeby dostarczyc dzidzi to co najlepsze a jednoczesnie nie pochlonac milionow kalori?
xpaulinax lubi tę wiadomość
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
u mnie z kaszy jest tylko kuskus
choc w wielu sklepach szukalam (Francja)
Ja chce zjesc cos cieplego(((
warzywa z patelni tez bym sobie zjadla ale takich typowo jak w polsce mieszanek warzywnych nie ma za to czesto ratatu .. cos tam
nie lubie tego -
Repose tak jak dziś, sałatka jarzynowa z majonezem + 400 ml jogurt jagodowy i bułka poznańska
Jakoś wieczorami ogarnąć się nie mogę, jadła bym i jadła...
Aaa to współczuję, ja bez kaszy, ziemniaków , warzyw na patelnię itp to bym zginęłaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 22:49
-
Repose wrote:Wlasnie szukam po stronach takich przepisow bo juz mnie mdli od ciemnego chleba 3 razy dziennie . w ciazy postawilam na zdrowe odzywianie ..
no zapewne znajdziesz jakies nie koniecznie z brokułami mi akurat brokuły smakuja wiec dałąm taki przykłąd heh;) -
Kawokado wrote:no to super
bezsensu się męczyć u kogoś kto ci nie pasuje
dziewczyny jak myślicie czy do takiej zwykłej morfologii musze byc na czczo? Bo do diagnostyki mam 40min busem i boje sie ze padnę z tymi zawrotami głowy zanim dojade...Repose, kamenkaa lubią tę wiadomość