Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
stardust87 wrote:Wczoraj był 13, na jutro mam termin @. Ale jeszcze długo nie będę się cieszyła bo w poprzednim cyklu beta była 23 z kawalkiem w 12 dpo a dwa dni po terminie dostałam @. Więc na razie nie robię sobie dużych nadzieji
-
Cześć dziewczyny jestem niby na maju;) ale nie wiem jak to wyjdzie po wizycie może przepiszę się do was . Tylko ze wizyta dopiero 7 .
Kourtney nic się nie martw nie ma i nie bedzie mi też wczoraj minął termin miesiączki . Zaczęłyśmy razem to damy radę :*Kourtney lubi tę wiadomość
-
Helen moja gin daje lutke tylko objawowo tzn jak są plemienia lub skurcze. Zresztą ja jestem zdania że skoro tak wczesna ciąża się nie utrzymuje to nie bez powodu. Jakby drugi raz mi się teraz pod rzad zdarzylo stracić to wtejdy pójdę do niej po jakieś zlecenia na badania
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja jednak chyba na troche tutaj zagoszcze taka mam przynajmniej nadzieje. Beta z dzisiaj 162 (dwa dni temu 5). Jeszcze tak bardzo nieśmiało ale powoli chyba mogę powiedzieć, ze jestem w ciazy
stardust87, Helen, Kourtney, Effa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
krysiak świetny wynik
mój tez skoczył
z 397,5 do 1080
kropek rośnie
tez mnie boli brzuch, dzisiaj jakiś pechowy dzień, że nas tak bolą te brzuchy, do tego dostałam brązowego plamienia i pojechałam na SOR, i mi tam wytłumaczono, ze wszystko jest ok. Nie robilismy badania, bo kazde badanie to dodatkowe zagrożenie.
Dobranoc laseczkikrysiak, Kourtney lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja dzisiaj, tak dla formalności zrobiłam sikańca. Bo do tej pory jeszcze nie siknelam. Ależ krecha sie pojawiła, od razu. A moje wcześniejsze sikańce pod światłem rozkładałam na części pierwsze by być pewna, ze jakiegoś cienia cienia nie przeoczyłam
-
nick nieaktualny
-
Beta z wczoraj 145,17 (we wtorek była 39.4 ) więc rośnie.
Co do plamien Helen to Ja w ciąży plamilam przez cały pierwszy trymestr i kawalek drugiego a też nic Złego się nie działokrysiak, Kourtney lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPiekny wynik stardust
ja mam maly problem, powiedzcie co zrobilybyscie na moim miejscu. Moj gin z kliniki gdy do niego wczoraj zadzwonilam powiedzial, ze super wszystko, ze mam leki brac nadal tak jak biore i udac sie w przyszlym tygodniu juz do mojego normalnego gina. Dzisiaj zadzwonilam do gina a on w przyszlym tygodniu na urlopie i bedzie dopiero w poniedzialek 5 pazdziernika. Zaraz na poniedzialek dostalam termin, myslicie ze poczekac i nie panikowac czy kombinowac cos....? -
nick nieaktualny