Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati_89 wrote:Jejku dziś sobota to my zaczynamy następny tydzień już 19
czyli 18 skończonych
leci to a leci
A tak z innej beczki całkiem. Macie jakies fajne przepisy na ciasta albo dania? Bo mam urodzinki za nie długo i znowu trzeba coś wymyśleć a lubię zaskakiwać szczególnie mamę hehe
Moi goście bardzo chwalą roladę szpinakową z łososiempiecze się tak jakby biszkopt szpinakowy, do środka serek i wędzony łosoś
fajnie tez wyglądają koreczki caprese!
Na swoje urodziny robiłam tez tort pavlova ( mój ukochany deser) tylko teraz moze byc problem z owocami ...Pati_89 lubi tę wiadomość
-
Patutka myśl pozytywnie, ja łapałam już przy końcu siedzenia deprechę w szpitalu szczególnie jak przyszła nowa dziewczyna z gorszym krwawieniem. Dobrze że wtedy na drugi dzień mnie wypuścili.
Dziewczyny w tesco jest wyprzedaż ciuszków 50 %. Siostra mi poprzysyłała zdjęcia ubranek i miałam sobie wybrać to mi kupiłaCeny tak do 15 zł można już fajne rzeczy znaleźć
-
kuleczka777 wrote:Patutka myśl pozytywnie, ja łapałam już przy końcu siedzenia deprechę w szpitalu szczególnie jak przyszła nowa dziewczyna z gorszym krwawieniem. Dobrze że wtedy na drugi dzień mnie wypuścili.
Dziewczyny w tesco jest wyprzedaż ciuszków 50 %. Siostra mi poprzysyłała zdjęcia ubranek i miałam sobie wybrać to mi kupiłaCeny tak do 15 zł można już fajne rzeczy znaleźć
muszę tam wstąpić
-
Patutka, ja w razie nieprawidłowości wolalabym być w szpitalu, bo gdyby cos się dzialo to w domu dostawalabym zawalu, a tam przynajmniej mozesz powiedzieć i Cie uspokoja..
Pati, wlasnie nic nie podnosilam.. Przesuwałam tylko pudlo z huśtawka pod okno.. Ale juz jest lepiej - polezalam i moge chodzić!
Kuleczka cudne ciuszkiszkoda, ze meza choroba zwinela i sie nie wybierzemy:( moze jutro go namowie:P
-
kuleczka777 wrote:Dziewczyny zamiast ochraniacza to ja kupię takie poduszki chyba, bardziej mi się podobają i jak mam ochotę to zawsze mogę ściągnąć jedną czy dwie http://allegro.pl/poduszki-ochraniacz-modulowy-do-lozeczka-wzory-i5374489341.html
-
HEj Wam LAseczki
Jestem po badaniu u mnie wszystko ok drugi lekarz potwierdził ze bedzie dziewczynka ;-)wiec cos w tym musi byc
Odstawic mi kazał Duphaston chociaz powiem Wam szczeze boje sie z leksza ... ale mowil ze wszystko DObrze jest..
NA Usg moja krolewna siedziałą jak na tronie hehe zamiast lezeć i nie szło fajnego zdjecia strzelic ale jest jakie jest:)
Ale tez za duzo usg nie chce robic bo to szkodzi Tak mówił mi lekarz ...
No niektóre dziewczyny chciały by widzę byc podlaczone najlepiej 24h na dobe hehe pod USg ale toć to już chyba przesada i troche chore
pozdrowkaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 15:34
Repose, oleandra, kirys, Lila2703, Kawa z mlekiem, Kourtney, xpaulinax lubią tę wiadomość
-
Kamenka, pochwal sie zdjęciem! Dobrze, że córa zdrowa:)
ja bym znowu chciala miec usg tak chociaz raz dziennie:P przynajmniej dopoki nie będę czuc wyraznych ruchów:P ale lekarz by mnie wyrzucil i musze sie zadowolic ogladaniem maluszka raz na 3-4 tygodnie:((
Pati, będę wdzięczna, wstrzymuje sie z zamówieniem:P
Chyba czuje maluszka! Takie delikatne laskotanie, jakby babelki! Od czasu do czasu przeplywaja po lewej stronie! Nie jestem pewna czy to dzidzia, ale mam taką nadzieję: DWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 15:26
Repose, kamenkaa, Madzik84, kirys, miluszka, xpaulinax lubią tę wiadomość