Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Munequita, ja miałam plamienie, jak zbytnio sie przemeczylam - kilkugodzinne zakupy przedświąteczne.. Zadzwoniłam do gina, ale kazał tylko odpoczywać - na szczęście wszystko dobrze się skończyło:)
Pati, slodka kulka!!
Witaj zgredka:) kolejny mężczyzna do nas zawitałmunequita, kamenkaa lubią tę wiadomość
-
Patutka Nelus trzymam za was kciuki I wierze ze bedzie dobrze z waszymi dzidziusiami
Ja dzis sie dowiedzialam ze bede miala Coreczke I jestem strasznie szczesliwabeatas, Pati_89, aneczka2015, Repose, Madzik84, kirys, Kawokado, Helen, Misia15, Kourtney, Nelus, dais, Paula1991, madziak2202, Paula222, Kawa z mlekiem, xpaulinax lubią tę wiadomość
-
Pati_89 wrote:Jest to coś nie smakowitego nie
dziś też mam taką kulkę w tym samym miejscu i aż twarda jest jak dotykam normalnie sie wystraszyłam
Twój Michaś się rozpycha i pokazuje mamusi gdzie jestPati_89 lubi tę wiadomość
Misia15
Naszą Księżniczka - Oliwka -
Mam pytanie - jak podchodzicie do kwestii wspólnego porodu? Jakie macie już doświadczenia? Czy to prawda, że mężczyzna może się obrzydzic? Ja bardzo bym chciała rodzić z mężem, ale boję się, że zobaczy, usłyszy, bądź poczuje coś obrzydliwego i będę żałować... Napiszcie jakie są Wasze opinie!
Repose lubi tę wiadomość
-
jajko niespodzianka moj szwagier byl przy porodzie i nie narzeka za to moj maz twierdzi ze nie bedzie ze to obrzydliwe i najlepiej zebym miala cesarke :p
takze opinie sa podzielone
Dziewczyny gratulacje ^^ zgredek chlopiec a maria dziewczynka taka parka nam sie zrobila ^^ -
JajkoNiespodzianka wrote:Mam pytanie - jak podchodzicie do kwestii wspólnego porodu? Jakie macie już doświadczenia? Czy to prawda, że mężczyzna może się obrzydzic? Ja bardzo bym chciała rodzić z mężem, ale boję się, że zobaczy, usłyszy, bądź poczuje coś obrzydliwego i będę żałować... Napiszcie jakie są Wasze opinie!
ale poród to przecież nie tylko "wychodzenie dziecka"
zazwyczaj poród trwa kilkanaście godzin i taka pomoc bardzo się przyda
Wiem że mój małżonek chce być pierwszym który przywita synkabeatas lubi tę wiadomość
-
JajkoNiespodzianka wrote:Mam pytanie - jak podchodzicie do kwestii wspólnego porodu? Jakie macie już doświadczenia? Czy to prawda, że mężczyzna może się obrzydzic? Ja bardzo bym chciała rodzić z mężem, ale boję się, że zobaczy, usłyszy, bądź poczuje coś obrzydliwego i będę żałować... Napiszcie jakie są Wasze opinie!
Mój mąż był niezastąpiony przy porodzie! Nie wyobrażam sobie bez niego. Był niczym położna, trzymał mi nogi do góry, masowal, dopingowal przy parciu "Nelly jeszcze trochę- widać już czarne włoski", przecinal pepowine i obrzydzenia po tym nie ma. Wręcz wszystkim kolegom poleca haha ale jego nic chyba nie brzydzi. Musicie pogadać z facetami i spytac jak reagują na krew, krzyk i bólWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 22:38
-
munequita wrote:Dziewczyny, zauważyłam lekkie plamienie na brązowo przed chwilą na wkładce. Nie odczuwam jakiś bólów. Nie wiem co może to znaczyć, nie aplikowałam żadnych tabsów ani też stosunków nie było. Możecie coś poradzić?
Lepiej dmuchać na zimne i iść to sprawdzic. Może to być nic np zwykłe pekniecie zylki a może to być początek horroru tak jak u mnie -
fairy_tale wrote:Kurczę, jak o tym po raz pierwszy usłyszałam, to od razu zapragnęłam nabyć taki detektor
Ale chyba za bardzo się boję sytuacji, że nie uda mi się znaleźć tętna i spanikuję.
Bardzo łatwo znaleźć serducho. Ja juz testowałam ta maszynę w 12 tygodniu, mimo mojego naturalnego tłuszczyku na brzuchu juz wtedy było słychać echo z brzuszka ale maszyna nie szczytywala ilości uderzeń na minutę. Teraz bez problemu, przykładam na oślep do brzucha i po echu można wysłuchać gdzie dokładnie jest serduszkofairy_tale lubi tę wiadomość