Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
hello beatas Pati kirys dais Helenucha Klucha kuleczka777 nooooooo i reszta nie bedę Wymieniac bo mi braknie "kartki" hehe
Jak się czujecie ?
u mnie jako tako dziś cisnienie u mnie w normie .. zastanawiam się nad tym drugim bo jesli jest np 120/60 czy te drugie 60 nie jest za niskie?
Co dzis na obiadek robicie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 14:07
dais, kirys lubią tę wiadomość
-
miluszka wrote:Munequita super fotki
śliczny Maluszek
Aguś gratulacje
Pati hehe jeszczenie nie szyję ale już prawiesuper te materiały, wypełnienia też w porządku, piszę z tel jak mi sie uda to wkleję foto tkanin
Ja miałam dziś gofry na kolację, mniam
kamenkaa lubi tę wiadomość
-
Andzia SM wrote:Witajcie
Ostatnio czasu na wszystko brakuje
Wczoraj wizytowaliśmy
Nasz Maluszek ma 10 cm, rozwija się dobrze, brzuszek lekarz pochwalił ze już ładny się robi lekko zaokrąglony
Serduszko biło jak powinno :)No i okazało się że będziemy mieć Córeczkę, więc prawdopodobnie będzie Zuzia
Suwaczek pokazuje 16 tydz 4 dzień a u lekarza wyszło 17.2
Wzięłam już l4 więc od dziś siedze na wolnyAż dziwnie się czuję, ale czas pomysleć o sobie i Malutkiej
Miłego dnia wszystskim życzę :-*
Andzia gratki !! Super Nastepna dziewczyneczkai prosze również Zuzia -uwielbiam te imię
Andzia SM lubi tę wiadomość
-
A tam grubas, dobrze ze przybiera na wadze, powinnas sie cieszyc
Kamenkaa bardzo sie ciesze, ze cisnienie w normie. To drugie nawet lepiej jak jest nizsze, bo najbardziej niebezpieczne jest jak jest za mala roznica miedzy nimi.
Czuje sie dzisiaj dosyc kiepsko, glowa mi nawala i ogolnie bardzo slabo. Przenioslam sie z pracy do domu i staram pracowac zdalnie, ale chyba zaraz sprobuje sie zdrzemnac i zobacze jak bedzie. Zazdroszcze wam tych L4, ja najwczesniej moge pojsc w kwietniu.kamenkaa lubi tę wiadomość
-
Pola7 wrote:Nie jesteś jedyna. Też wybrałam szary quinny ze względu na dwa koty
daj znać jak go namierzysz -
dais wrote:Kamenkaa bardzo sie ciesze, ze cisnienie w normie. To drugie nawet lepiej jak jest nizsze, bo najbardziej niebezpieczne jest jak jest za mala roznica miedzy nimi.
o to fajnie dzieki dobrze wiedzieć bo zawsze sie nad tym zastanawiałam
tylko wiesz jak mam je niższe to kreci mi się w głowie heheh normalnie wiruje
a bol glowy to juz chyba standard juz sie do niego przyzwyczaiłam .. Z bolem dam rade choć to nie miłe ale byle do czerwca:)
OJ Dais to wspolczucia że musisz jeszcze pracować ale wiesz co z drugiej strony lepiej iśc do pracy niż siedzieć w domu i sie zamartwiać..Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 14:19
-
beatas wrote:Kamenka, niskie cisnienie jest w ciazy norma i to nawet lepiej! Ja mam zazwyczaj 80/40 i lekarz sie smieje, ze "ciążowe"
ooooooooooo Beaaa szok ...to mnie pocieszyłaś i maxymalnie uspokoiłaś
Dostałam Dziś sernik od babci Za odwiedziny heheAż cała blachę kto chętny :p
babcine najlepsze ;pHelen lubi tę wiadomość
-
Pati_89 wrote:Musiałam się położyć bo jakoś mnie boli w kroku aż ciężko mi zdefiniować miejsce. Taki ucisk czuję gdzieś w okolicy warg sromowych albo cewki moczowej sama nie wiem
leż i odpocznij i uważaj na siebie ...
Spokojnie będzie wszystko dobrze... -
Pati odpoczywaj, pewnie cos sie naciaga jak to w ciazy. Ja tez mam raczej niskie cisnienia, nie az takie jak Ty Beatas, ale u mnie norma to jakies 104/60 i puls ostatnio 70. Jak zwykle mialam puls 86 to czulam sie dobrze, przy tych 70 glowa nawala i przemeczona ciagle chodze.
-
dais wrote:Pati odpoczywaj, pewnie cos sie naciaga jak to w ciazy. Ja tez mam raczej niskie cisnienia, nie az takie jak Ty Beatas, ale u mnie norma to jakies 104/60 i puls ostatnio 70. Jak zwykle mialam puls 86 to czulam sie dobrze, przy tych 70 glowa nawala i przemeczona ciagle chodze.
hm moze to jest przyczyną u mnie bólu głowy ten puls po jest okolo 65 .....niski bardzo
i bym tylko spała..Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 15:07
-
Helen wrote:Pola ja tez chce własnie szary z białą ramą, bo czarny wydaje mi się bardziej chłopięcy a u nas dziewczynka, myślałam też o różowym,ale wolę jednak coś bardziej klasycznego i boję sie ze wypłowieje, a tak może drugie powożę w nim, i nie będzie problemu z płcią
daj znać jak go namierzysz
Mnie się czarny z białą rama bardzo podoba, ale właśnie przez moje biało-czarne koty sobie go daruje. Zostaje szary z białym stelażem i już nawet nie chce oglądać innych. Oczywiście dam znać jak namierzę
Helen lubi tę wiadomość
09.2015 - 1 ICSI
06.2016 -Mój Cud ❤
2017 - 2 ICSI - powrót po rodzeństwo-nieudany
2018 - 3 ICSI -
super, dzięki Pola
zastanawia się mnie czy dodatkowo trezba czekać na dany kolor?
Pati89 spróbuj pocwiczyc miesnie Kegla, mi tez pomaga jak rozłoże nogi na żabkę.
To jest ból związany z rozszerzaniem sie macicy, ale mozesz też oczywiście porozmawiać z lekarzem.
-
Kurcze Pati, może coś tam się rozciąga?
Patutka, cieszę się, że z dzidzią coraz lepiej! Musi być dobrze! Wszystkie forumowe ciocie trzymają za nią kciuki;)
Dais, Kamenka, strasznie słaby puls macie! W ciąży to się jeszcze podwyższa, żeby serce było w stanie pompowac wiecej krwi, wiec moze faktycznie stad to Wasze gorsze samopoczucie... -
Hej
Ja już wróciłam, miałam na 12 weszłam przed 14. Wszystko w normieJednak dziewczynka zostaje. Jaka druga lekarka powiedziała że dziewczynka to już chyba siusiak nie wyrośnie
Kourtney proszę dopisz do mnie dziewuszkę
To moja mała smerfetka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 14:15
fairy_tale, cass, mmarzenak, Helen, dais, munequita, beatas, Helenucha Klucha, evus, Kiki97, kirys, Agabtm, Misia15, kamenkaa, Pati_89, Lila2703, Madzik84, Kawokado, Magda34, Kourtney, ansad lubią tę wiadomość