Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
dais, Lila2703, kirys, mmarzenak, Kiki97, Madzik84, Helen, Helenucha Klucha, Paula222, Dorjana, evus, Kourtney, Abra, ansad lubią tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Ja i przed ciążą miałam niskie ciśnienie, ale nie aż tak jak Beatas! Ogólnie dobrze się z tym czuję. Często miewam ciśnienie koło 90/60 i puls 90 - śmieję się, że jak wymiary modelki
Mnie w I trymestrze odrzuciło od słodyczy - naprawdęA teraz coraz częściej mnie nachodzi na słodkie zachcianki
kamenkaa, beatas, Helen lubią tę wiadomość
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
Patutka ale śliczny masz brzyszek
Helenucha szkoda ze na jutro przełożył, trudno bedziemy czekać.
Bylam w biedronce nie znalazłam tych musow moze w innych będą ale ale kupiłam kocyk za 25 zl taki duzy i milusi, bardzo lekki ze znakiem zodiaku. Mialam wziąść bliźniaki, ale pierwszy który dotklam to był z byczek z dziewczynką wiec wzięłam ten bo mój tata był ze znaku byka. Jak sie kupuje taki kocyk to wspomaga sie fundację pomagająca w bialaczce. Jakby któraś chciała to polecam -
Ja wlasnie wróciłam od mojej babuni i zaraz pęknę! Babcia Misia napiekła pączków z czekolada i z powidłami
Babcia troche wnuków ma i się autami nie mieścimy pod domem! A juz za rok będziemy mieć jeszcze rodziców do odwiedzenia z wnukiemAgabtm, Helenucha Klucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJajkoNiespodzianka wrote:Czyli Wy też tak dużo słodyczy jecie?
Zastanawiam się czy faktycznie jak się tak nie będę pilnować to w ostatnich miesiącach urosnę do rozmiarów wieloryba...
Ja jem bardzo dużo i najgorzej jak nic w domu nie mam. Potrafię się ubrać iść do mamy albo do sklepu;( też się boję.
Najbardziej mam ochote na lody z bita smietana i polewa albo gofryy;/
-
Oldzi zapomnialam naoisac piękne zdjecia
Patutka Ty w ogóle ładna dziewczyna i szczuplutka
Kiki no najgorzej jak nic nie ma w domu hehe
Maz mi pozwolił kupić płatki cheeriosbo zwykle mi sie juz kończą, a cos ostatnio jestem platkowo mlekowa
Te kocyki sa strasznie duże 130 x 170 i teraz zauważyłam ze pisze ze projekt paprocki i brzozowski
Oldzi fajnie macie taką babcięmiałam taką cicocie starsza co robiła pyszne rurki z kremem ymmmm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 20:45
oldżi lubi tę wiadomość
-
Patutka wrote:Ja tak samo jem, bez mięsa
Jak zupę gotuje na mięsie, to z chustą na nosie xD
Kochana, ja mięsa praktycznie nie jadłam i nie jem. Po prostu większość produktów mięsnych mi nie smakuje. Mogę skubnąć jakąś wędlinkę (najchętniej drobiową), ewentualnie filet z kurczaka, ale to rzadko. No i kiełbaskę z grilla zjemI to by było na tyle
Nauczyłam się jeść tak, żeby zwracać większą uwagę na składniki, których mi może brakować z tytułu unikania mięsa. Generalnie jeżeli jesz nabiał pochodzenia zwierzęcego to spoko, staraj się też od czasu do czasu zjeść potrawę np. z soczewicą, która zawiera dużo białka. Warto też zbadać sobie poziom żelaza we krwi. U mnie jest ok, ale i tak suplementuję, bo w ciąży zapotrzebowanie wzrasta, a mięcho, którego nie jemy jest niestety jednym z ważnych źródeł żelaza. Ale z tym też można sobie radzić jedząc np. orzechy nerkowca czy buraczki -
nick nieaktualnyKuleczka ja tak samo haha, kupilam sobie duża paczke czekoladoowych i codziennie rano na sniadanie wcinaam
No i nie maam ochoty na zadne owoce procz bananów i winogrono mmm
Co do miesa to ja jeść moge,ale jak je przygotowuje jeszce surowe to nie mogę go dotknąć nawet bo od razu mi nie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 20:54