Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDeLaCruz wrote:Clara, na wyniku, który masz tydzień ciąży pokrywa się z wartością hCG. Tam jest napisane 2-3 tydzień, ale licząc od owulacji. Czyli na nasze 4-5tc. Mi się w pierwszej ciąży zupełnie nie zgadzały wyniki z tymi widełkami, a było wszystko ok. Ważne, że na początku było podwojenie, potem już może mniej przyrastać. Wytrzymaj do wizyty i będziesz znać prawdę. Ściskam i trzymam kciuki
to ja już nic nie rozumiem???
dlaczego wszędzie trąbi się o przyroście 114% po 72h.
-
Clara wrote:to ja już nic nie rozumiem???
dlaczego wszędzie trąbi się o przyroście 114% po 72h.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 18:10
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyClara wrote:Czyli znasz sytuację, że beta słabo rosła a ciąża utrzymała się?
I faktycznie jechać na IP - zobaczą coś w ogóle w macicy? -
Dziś pierwsza wizyta u lekarza i...usłyszałam pięknie bijące serduszko! Tydzień ciąży na usg zgadza się z tym z kalendarza bellybestfriend Aktualnie to 6t3d ciąży Kamień z serca...
Quatriona, Pati_89, madziak2202, Clara, Wiaterek, Abra, Kourtney, Helen, krysiak, Kawokado lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa wiem, że tonący brzytwy się chwyta.
Rozmawiałam z mężem. Spytał mnie o laboratorium gdzie oddaję krew.
To jest jedynie punkt laboratoryjny Śląskiego Laboratorium Medycznego.
Laborantka siedzi w punkcie do 10, potem jedzie do głównego laboratorium i tam zostaje krew badana.
Pytanie: czy możliwe jest, że badają krew o różnych godzinach.
Nie sorki fiksuję, wiem... -
nick nieaktualny
-
Clara wrote:
Nie sorki fiksuję, wiem...
spokojnie (wiem, latwo mi pisac) - wierze, ze w srode bedzie u Ciebie wszytsko ok. Z autopsji nie znam sprawy ale fora ciazowe czytam od lat i nie takie akcje z beta "widzialam" a pozniej laski byly w ksiazkowych ciazach. Uszy do gory :*20.10.2015 - 7tc. [*] -
Clara to godzina pobrania krwi jest ważna a nie kiedy ją badają. Dlatego ja nie robiła ju 3 bety. Żeby się nie stresować. Pani doktor kazała Ci brać dalej leki, pójść na wizytę w środę tak? To jeszcze 2 dni. Pęcherzyk widać przy becie ok 1000 z tego co pamiętam, więc w środę powinno już być widać pęcherzyk z żółtkiem. Rozumiem Twoje obawy bo są lustrzanym odbiciem moich, ale Kochana musisz wierzyć, ze tym razem będzie dobrzeWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualnyWiaterek wrote:Clara to godzina pobrania krwi jest ważna a nie kiedy ją badają. Dlatego ja nie robiła ju 3 bety. Żeby się nie stresować. Pani doktor kazała Ci brać dalej leki, pójść na wizytę w środę tak? To jeszcze 2 dni. Pęcherzyk widać przy becie ok 1000 z tego co pamiętam, więc w środę powinno już być widać pęcherzyk z żółtkiem. Rozumiem Twoje obawy bo są lustrzanym odbiciem moich, ale Kochana musisz wierzyć, ze tym razem będzie dobrze
dziękuję Wam, Wam wszystkim
za słowa otuchy, wsparcia.
To ciężki czas dla mnie. Mam 36 lat, dwoje dzieci (jedno niepełnosprawne).
Trochę czasu zajęło mi "urabianie" męża na trzecie dzieciątko.
Zaszliśmy w I cyklu starań, a miałam obawy co do mojej płodności.
Jak sobie pomyślę o staraniach na nowo, temperaturze, testach itd.
to już mam odruch wymiotny.
Mój mąż mówi, żebym nie skreślała jeszcze tej ciąży. Nie mam wyjścia na ten czas. Czekam do środy...jak na wyrok...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
xpaulinax i Annielove - cieszę się ogromnie Waszym szczęściem! Serdecznie gratuluje i rośnijcie zdrowo z Waszymi Maluszkami
Clara - nie odstawiaj leków absolutnie, nie zakładaj czarnych scenariuszy i spróbuj myśleć pozytywnie. Tak jak pozostałe dziewczyny myślę, ze przyrost nie jest zły, więc czekaj spokojnie do środy i uwierz, że będzie dobrze
mmarzenak - trzymam kciuki za trwającą właśnie (jak mi się wydaje) wizytę i czekam na dobre wieścimadziak2202 lubi tę wiadomość
Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
nick nieaktualny
-
Kourtney - wpadłam na pomysł, że może by na 1 str dorysować kto już widział
Co myślicie dziewczyny?Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć...