Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratulacje dla wszytkich wizytujacych dziewczyn i tez nie mogę się doczekać aż sama zobaczę ❤.
Cara nie martw się a napewno wszystko będzie dobrze jak piszą dziewczyny ważne ze jest przyrost
Ja dzisiaj tez się zamawiam bo synek dostał gorączkę i nie wiem czy to kolejny ząbek czy choroba jutro pewnie się wyjaśni tylko szkoda mi patrzeć jak biedak się męczy narazie jesteśmy po nirofenie i liczę ze gorączka spadnie
Za wizytujacych jutro trzymam mocno kciuki i przespanych nocy wam życzę ☺ -
Odebralam bete.
1290.
zaraz padne ze szczescia:)
jeszcze tylko powtorka w srode, wizyta w czwartek i moze uwierze, ze sie UDAŁOWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 20:21
Helen, Kourtney, fairy_tale, krysiak, Kawokado, Helenucha Klucha lubią tę wiadomość
20.10.2015 - 7tc. [*] -
Annielove wrote:Wróciłam...
Zobaczyć te maleńkie serduszko bijące z ogromną szybkością - coś niesamowitego:)
Według usg skończony 7 tydzień i 1 dzień. Wyznaczony na tej podstawie termin porodu to 01.06.2016. Zarodek ma 10,5 mm, a ja byłam tak szczęśliwa, zakręcona i rozentuzjazmowana, że zapomniałam zapytać o konkrety:) Dostałam kartę ciąży i stos badań które mam wykonać do następnej wizyty, czyli za 4 tygodnie, 14 listopada:) Z badań jestem zszokowana bo jest ich prawie 16 Już czuję jak mnie skasuje to moje laboratorium! -
dziewczyny!!jestem przeszczesliwa! moj maluch ma juz 5mm i widzialam serduszko!! jupi!jupi! a juz myslalam ze go nigdy nie zobacze..ale jest:)termin mi sie zmienil na 2 czerwca,wedlug usg jestem 6 tyg i i 1dniu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 20:24
Kourtney, sedinum82, Pati_89, Helen, Abra, fairy_tale, Wiaterek, krysiak, Morwa, Kawokado, Annielove, Helenucha Klucha lubią tę wiadomość
-
sedinum82 wrote:Odebralam bete.
1290.
zaraz padne ze szczescia:)
jeszcze tylko powtorka w srode, wizyta w czwartek i moze uwierze, ze sie UDAŁOHelen, sedinum82 lubią tę wiadomość
Czekamy na Mikołaja ❤ -
nick nieaktualnymmarzenak wrote:dziewczyny!!jestem przeszczesliwa! moj maluch ma juz 5mm i widzialam serduszko!! jupi!jupi! a juz myslalam ze go nigdy zobacze..ale jest:)termin mi sie zmienil na 2 czerwca,wedlug usg jestem 6 tyg i i 1dniu.
-
mmarzenak wrote:dziewczyny!!jestem przeszczesliwa! moj maluch ma juz 5mm i widzialam serduszko!! jupi!jupi! a juz myslalam ze go nigdy zobacze..ale jest:)termin mi sie zmienil na 2 czerwca,wedlug usg jestem 6 tyg i i 1dniu.
Super gratulacje :*
Czekamy na Mikołaja ❤ -
nick nieaktualny
-
Clara wrote:Ja wiem, że tonący brzytwy się chwyta.
Rozmawiałam z mężem. Spytał mnie o laboratorium gdzie oddaję krew.
To jest jedynie punkt laboratoryjny Śląskiego Laboratorium Medycznego.
Laborantka siedzi w punkcie do 10, potem jedzie do głównego laboratorium i tam zostaje krew badana.
Pytanie: czy możliwe jest, że badają krew o różnych godzinach.
Nie sorki fiksuję, wiem... -
mmarzenak wrote:dziewczyny!!jestem przeszczesliwa! moj maluch ma juz 5mm i widzialam serduszko!! jupi!jupi! a juz myslalam ze go nigdy nie zobacze..ale jest:)termin mi sie zmienil na 2 czerwca,wedlug usg jestem 6 tyg i i 1dniu.
aneczka2015 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHelen wrote:wazny jest czas jej pobrania, masz zapisany? czy ty czytasz z wyniku? sprawdza sie od pobrania, po w probowce nic sie nie dzieje. i te wyniki porównaj, bo moze masz jakies rozbieznosci czasowe.
Helen
I, II i III beta robiona między 8.20 a 8.30. Pewnie nie ma to na nic wpływu.
-
nick nieaktualnyGratulacje dla wszystkich dziewczyn, które miały wizyty, cieszę się, że wszystko dobrze. Trzymam kciuki za kolejne szczęśliwe wizyty. Do mojej jeszcze 2 tygodnie, a na razie czekam na betę. Miała być dzisiaj, ale okazało się, że akurat te badanie wysyłają do innego miasta i wyniki będą jutro, czyli znowu dzień czekania. Za to z tarczycowymi uwinęli się szybko, za to endokrynolog dopiero za tydzień. Cały czas stresy. Jak żyć?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyClara wrote:Helen
I, II i III beta robiona między 8.20 a 8.30. Pewnie nie ma to na nic wpływu.
Helen, modyfikuję. Z ciekawości spojrzałam na wydruki badań i tak:
I beta: godz. pobrania 10:25 (tego nie rozumiem. byłam z samego rana, po 8.00)
II beta: godz pobrania 8:19
III beta: godz pobrania 8:18
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 20:41