Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam wynik mojej pierwszej bety z wczoraj -> 192,2 mlU/ml, teraz czekam na kolejne bety i ich przyrost, wtedy dopiero będę się cieszyć bądź smucić, chociaż nie powiem liczę na to pierwsze a teraz życzę miłego dnia i zbieram się do pracy
Clara, Annielove, Abra, Kourtney, krysiak, mmarzenak, sedinum82 lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Mam wynik mojej pierwszej bety z wczoraj -> 192,2 mlU/ml, teraz czekam na kolejne bety i ich przyrost, wtedy dopiero będę się cieszyć bądź smucić, chociaż nie powiem liczę na to pierwsze a teraz życzę miłego dnia i zbieram się do pracy
No ślicznie! Gratuluję!
Oby teraz pięknie rosła, żeby nasze grono tutaj tylko się powiększało i nikt nie musiał nas opuszczać
Kiedy powtarzasz betę - jutro?Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej:)
wczoraj robilam bete , wyszlo 256,8 (4 tydz. i 3dni) jutro robię kolejną. Mam nadzieję ze będzie dobrze. Poki co nie mam szczegolnych objawow poza czestym oddawaniem moczu i lekko pobolewajacych piersi:). Chcialabym bardzo aby wszystko bylo dobrze, jestem po dwoch stratach, jedno w 6 tyg. , a kolejne w 6 miesiącu- co najbardziej mnie bolalo. Jestem dosyc silna osoba i postanowilam sie nie poddawac. Ciezko mi patrzec na kolezanki, ktore sa lub niedlugo zostana matkami, ale mysle ze ja tez tego doswaidcze i urodze zdrowiutkie dzieciatko.
Pozdrawiam serdecznie:)Abra, Kourtney, Annielove, Clara, Quatriona, krysiak, Morwa, Wiaterek, sedinum82 lubią tę wiadomość
-
Kourtney wrote:Umowilam soe do kosmetyczki po pracy. Zrobic nowe hybrydy i pedicure. Musze sie zrelaksowac bo dzisiaj praca do 17...
No relaks to podstawa, szczególnie w ciąży
A właśnie: czy wiadomo Wam coś aby we wczesnej ciąży (w jakiej my wszystkie jesteśmy) były jakieś przeciwwskazania do masażu. Niby w gabinecie mówiła mi babka, że nie, ale co Wy wiecie na ten temat?Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
nick nieaktualny
-
Hania222 wrote:Hej:)
wczoraj robilam bete , wyszlo 256,8 (4 tydz. i 3dni) jutro robię kolejną. Mam nadzieję ze będzie dobrze. Poki co nie mam szczegolnych objawow poza czestym oddawaniem moczu i lekko pobolewajacych piersi:). Chcialabym bardzo aby wszystko bylo dobrze, jestem po dwoch stratach, jedno w 6 tyg. , a kolejne w 6 miesiącu- co najbardziej mnie bolalo. Jestem dosyc silna osoba i postanowilam sie nie poddawac. Ciezko mi patrzec na kolezanki, ktore sa lub niedlugo zostana matkami, ale mysle ze ja tez tego doswaidcze i urodze zdrowiutkie dzieciatko.
Pozdrawiam serdecznie:)
Gratulacje!!! Super beta, oby dobrze rosła.
Mam nadzieję, że tym razem będzie Ci dane powitać na świecie zdrowe donoszone Maleństwo i cieszyć się urokami macierzyństwa
Powodzenia!!!!
Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
nick nieaktualnyO boże, jak zimno na dworze, wróciłam z badań...
Moja lista: TSH, Grupa Krwi, Prolaktyna, CRP, Żelazo, Morfologia krwi obwodowej, Glukoza, Badanie moczu, Antygen HBs, HIV, Przeciwciała w kierunku cytomegalii, toksoplazmozy, kiły, różyczki (IgM, IgG) WR i Przeciwciała anty Rh. Do tego wczoraj gin pobrała mi wymaz na cytologie. Mam go odebrać za tydzień ;p A przy kasie aż się złapałam za głowę Wyszło za to wszystko aż 637 zł... Masakra ;/ Jeszcze muszę małej kupić kurteczkę na zimę i sobie też muszę coś kupićWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 09:16
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No też jestem w szoku!
Az się boję jaką listę i jaki paragon ja zobaczę po wizycie.
A tak dla przykładu Annielove - ile w tym lab beta kosztuje?Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
nick nieaktualnyTak wlasnie pracuje ze siedze na forum i szukam na necie takich rzeczy.
Powiedzcie co sadzicie o takim pakiecie? Zastanawiam sie nad tym .
https://www.medicover.pl/szpital/320,ciaza.htm
Tylko ze jestem juz zapisana na nzf i u innego gina. I musialabym sie wypisac chyba jakos od tego prywatnego gina tylko czy tak mozna? -
nick nieaktualnyAnnielove wrote:No to i ja się witam Zaraz zbieram się do laboratorium, muszę jeszcze zanieść L4 do mojej szefowej. W końcu będę mieć wolne, odpocznę trochę A dziś na obiad brokułowa a dla męża dodatkowo pierś z papirusa z suszonymi pomidorami, frytki i surówka z koperkiem z kukurydzą i ogórkiem kiszonym ;p
Annielove lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja zazdroszczę wizyt ja dopiero za 2 tygodnie do gina się wybieram tak że jeszcze musze poczekać aby usłyszeć ❤ a wizytujacych bardzo zazdroszczę .
W poprzedniej ciąży chodziłam prywatnie i na NFZ a badania robiłam od giną z NFZ prosiłam o te same badania co przepisał prywatnie i nie było z tym problemu także jak nie chcecie tak dużo płacić to może pomyślcie dodatkowo żeby nie chodzić na NFZ bo chociaż badania będą darmowe ☺ -
Abra wrote:No ślicznie! Gratuluję!
Oby teraz pięknie rosła, żeby nasze grono tutaj tylko się powiększało i nikt nie musiał nas opuszczać
Kiedy powtarzasz betę - jutro?