Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
JajkoNiespodzianka wrote:Pati, to super, ja po dwóch latach starań też wiem co to za uczucie i wciąż zadziwia mnie cud, że Wojciu jest w moim brzuszku!
A co do glukozy - to Wasi lekarze nie każą jej robić od 24 tyg? Bo słyszałam, że wcześniej cukrzyca może po prostu nie być wykryta, jeszcze się nie ujawnić.
Ja mam dopiero ok. 22.02.
iść.
U mnie właśnie robią badanie w 24 tygodniu. Czekam z niecierpliwością, bo nie ukrywam, że chciałabym to mieć za sobą. -
Moni15382 wrote:dzień dobry:)
To mi teraz dałaś do myślenia...hmm..tylko że dopóki nie kupię nie dowiem się czy mi pasuje:( i co teraz??Adaś ur. 07.05.2016 -
A ja wam pozazdroszcze tych slodkich polskich paczusiow. Pozostaje mi obejsc sie smakiem i czekac na przyszly tydzien na tlusty wtorek na domowe paczki i na semle (takie pyszne ciastko ktore tu jedza na tlusty wtorek- buleczka kardamonowa wypelniona marcepanem i przelozona deserowa bita smietana)
Mi sie czasem zdarzylo zasnac z Olafem jak karmilam piersia. Nic na szczescie sie nie stalo. Tez slyszalam, ze smierc lozeczkowa jest spowodowana problemami z ukladem nerwowym.
Smacznych paczkowWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 10:34
Helenucha Klucha, evus, Melissa84 lubią tę wiadomość
-
O matko co za ciastko!
ja na razie zjadłam jednego pączka ale kiepsko wszedł, nie podchodzą mi w ciąży słodycze.
A co do spania razem z dzieckiem to ja bym mu pewnie nic nie zrobiła ale mąż to tak się rzuca że mi się często oberwie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 10:41
Mały Ryś -
ansad wrote:problem w tym że on jest taki zakręcany na dole i przez to ciężko się obrócić na drugi bok, mi tez tak jak pisałam nie odpowiada wysokość pod głowę, bo śpię na bardziej płaskiej poduszce, ale wiem ze innym pod głowę odpowiada, ja mam raczej miękki materac, dlatego poduszkę pod głową muszę mieć płaską. Ja planuję kupić inną, bo jednak bez poduszki plecy zaczynają boleć, jak inna będzie dobra to tego się od razu pozbędę, bo tylko miejsce mi zajmuje.
To mi chyba jednak będzie pasowała bo zawsze muszę mieć dodatkowy jasiek pod głowę żeby mi było wygodnie, kwestię obracania jakoś rozwiąże:) i tak przeważnie śpie na lewym boku:) teraz tylko się zastanawiam czy warto kupić tą marki motherhood, czy inna też będzie fajna, np. - http://allegro.pl/poduszka-dla-kobiet-w-ciazy-ciazowa-promocja-i5726262777.html?bi_s=ads&bi_m=p2,1&bi_c=69301
na allegro widziałam też takie "zwykłe" wielkie poduchy, tylko wtedy plecy nie podparte - http://allegro.pl/poduszka-do-spania-na-boku-120x40cm-miekka-wygodna-i5251887345.html
a krzywą cukrową miałam robioną w 21 tygodniu - teraz dałyście mi do myślenia czy to nie za wcześnie..
Nasza córeczka -
Kuleczka, widzę, że zaczynasz dzień na słodko: D
Moni, całe szczęście, że wszystko dobrze się skończyło..
Pati, pogratuluj koleżance! Super, że jej się udało!
Dziewczyny, to w koncu takie lozeczka czy kolyski sa bezpieczne? Bo ja juz zglupiałam.. Przecież dookoła jest materiał...
Ansad, mam ten sam:) i właśnie po to on jest, żeby spać całą noc na jednym, lewym boku;D
Magda, wrzucasz na naforum.zapodaj.net i wklejasz tu ostatni link:)Magda34, kuleczka777 lubią tę wiadomość
-
Magda zdjecie wrzucasz na jakis portal typu fotosik i kopiujesz link na fora. Jesli juz masz link skads to wpisujesz
na koncu.
Co do firm stanika to ja kupowalam pierwsze w TkMaxxie i firmy nie znam, a teraz kupilam w jakims zwyklym sklepie odziezowym. Trzyma to biust ale nie jest tak idealny jak zwykly stanik, plus wielki nic nie uwiera. Mam dwa rozmiary, sprzed ciazy mniejszy i teraz wzielam wiekszy i poki co wiekszy jest lepszy. Rozmiary dobierasz podobnie jak koszulke, czyli jesli nosisz M bierzesz stanik M etc. Tyle ze ja nosze M koszulki a teraz wzielam az XLwiec okres ciazy jest specyficzny. Widze ze gatta tez jet prowadzi. Mi on pasuje, ale jesli chcialabym wygladac sexi to bym go nie ubrala
Magda34, Helenucha Klucha lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f8fafc561660.jpg
https://www.facebook.com/626574750776009/photos/a.626587427441408.1073741827.626574750776009/762954473804702/?type=3&theater
Fajny? Dla Męża jako niespodzianka urodzinowa do prezentuWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 11:29
dais, JajkoNiespodzianka, evus, oldżi, mmarzenak, Helenucha Klucha, ansad lubią tę wiadomość
Magda34