Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się w poniedziałek
Pati spóźnione życzenia urodzinowe, wszystkiego najlepszego
wczoraj spędziłam trochę czasu na necie na oglądaniu rzeczy do zakupienia.
Patrzyłam na kołderki antyalergiczne i po jednej ze stron http://moncziczi.pl
doszłam po producencie gdzie można kupić taniej np kołderki antyalergiczne.
np na http://blanca-baby.pl
i wyczaiłam tam przy okazji z bawełny organicznej rekawiczki niedrapki, które są dużo tansze niż w sklepie producenta jak i otulacz bambusowy texpola, bardz duża różnica w cenie, spójrzcie sobie.
w sam raz na lato do okrycia dziecka
ale zmierzam do tego czy kupujecie kołderkę do wózka?
i tak sobie policzyłam ze w gondoli bedziemy wozic dziecko do konca listopada, wiec sie przyda.
a kołderkę to namierzyłam u nich w rozmiarze łozka czyli 120x90.
sa tez rozmiary wieksze 100x135 ale jakos nie widze sensu kupowania az tak duzej, ponad norme łózka.
jak wy kupujecie?
i mam pytanie co do materaca?
mam taki na oku
Materac dziecięcy kokos-pianka-gryka Danpol 120x60
czy słyszałyscie jakies opinie o tych bardziej naturalnych materacach?
bo tu az tak drogie nie są po 72,84zł. czy jest sens kupowac taki materac?
niby boom jest na te materace i ma dobre opinie na ceneo, ale nie ma jak opinia wasza.
dajcie znac bo koszyk wypełniony?
stoi i czeka na kliknięcie a ja sie zastanawiam w kółko
Pati_89 lubi tę wiadomość
-
Co do psów ja też mam kundelka, ktoś porzucił ją za szczeniaka i znalazła ją moja nauczycielka w tamtych czasach
Ja się zakochałam. Dziś ma 11 lat , jest bardzo wyrozumiała, a narodziny Franka zniosła super
Nie raz się z nim bawi
U mnie za oknem jakby wiosnafairy_tale, Pati_89 lubią tę wiadomość
-
Helen super te naturalne materace, trzeba tylko uważać bo w gryce lubią się zaląc się robaki! Trzeba to kontrolować.
Dziewczyny macie takie uzdolnienia manualne, że ja się tu czuję jak jakiś osiołekale super, że teraz można kupić tyle rzeczy hand made od polskich producentów!
Helen lubi tę wiadomość
-
Wróciłam oczywiście półtorej godziny spóźnienia bo się okazało że recepcja nie zaznaczyła że będzie od godziny później przyjmował. Mała waży 622 gramy +/-
W 20 tyg. ważyła 352 więc dwa razy więcej teraz już waży.
Łożysko mam na przodzie i trochę na boku wiec jakby się przesuwa, ale jeździł mi po brzuchu strasznie wysoko więc się coś tam podniosło. Mała jest ułożona poprzecznie na razie to dlatego dziś czułam koło pępka kopniaki.
Byłam u babeczki po ubranka coś tam powybierałam więc ciuszek wyszedł po 8 zł.
I po drodze wstąpiłam do sklepu z wózkami i innymi dziecięcymi rzeczami i oglądnęłam ten Amelis szaro - miętowy kolor i jest piękny na żywochyba nie chcę już brać od szwagra używanego mutsy w końcu będzie służył o 2 lata pewnie. I pytałam o smoczki te mniejsze to też mają i można kupić na sztuki więc spoko bo nie trzeba dwóch kupować
U nas dziś tak ciepło jakieś 12 stopni chyba, normalnie czuć wiosnęWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 14:15
evus, fairy_tale, mmarzenak, Magda34, Melissa84, kirys, beatas, cass, Pati_89, ansad lubią tę wiadomość
-
Helen my mielismy taki materac przy Olafie i sprawdzil sie super, z jednej strony jest twardszy i uzywasz na poczatku, potem zmieniasz strone. U nas sprawdzil sie idealnie. Z kundelkami wiem, ze moga mnie uczulac, wiec niestety nie biore pod uwage. Moja mama miala 2 kundelki i juz nie ma ich poltora roku a nadal mam katar w mamy mieszkaniu, nie jest to super uciazliwe, ale wolalabym nie szprycowac sie lekami.
Helen lubi tę wiadomość
-
mylola najważniejsze, że dzidziuś zdrowy
Kuleczka777 świetnie, że wszytsko dobrze z malutkaJuż 600 gram o jeja!
U mnie tez piękna wiosna za oknem, aż z zakupów nie chciało się do domu wracaćWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 14:18
-
SShape, super wyszedł Ci ten kocyk
fairy tale, my też chętnie adoptowalibyśmy pieska, a nawet dwa ale niestety z moją alergią to niemożliwe, dlatego wybieraliśmy wśród ras które nie uczulają.
Dom posprzątany, teraz chwila relaksu przed komputeremSShape, fairy_tale lubią tę wiadomość
-
Helen wrote:Witam się w poniedziałek
Pati spóźnione życzenia urodzinowe, wszystkiego najlepszego
wczoraj spędziłam trochę czasu na necie na oglądaniu rzeczy do zakupienia.
Patrzyłam na kołderki antyalergiczne i po jednej ze stron http://moncziczi.pl
doszłam po producencie gdzie można kupić taniej np kołderki antyalergiczne.
np na http://blanca-baby.pl
i wyczaiłam tam przy okazji z bawełny organicznej rekawiczki niedrapki, które są dużo tansze niż w sklepie producenta jak i otulacz bambusowy texpola, bardz duża różnica w cenie, spójrzcie sobie.
w sam raz na lato do okrycia dziecka
ale zmierzam do tego czy kupujecie kołderkę do wózka?
i tak sobie policzyłam ze w gondoli bedziemy wozic dziecko do konca listopada, wiec sie przyda.
a kołderkę to namierzyłam u nich w rozmiarze łozka czyli 120x90.
sa tez rozmiary wieksze 100x135 ale jakos nie widze sensu kupowania az tak duzej, ponad norme łózka.
jak wy kupujecie?
i mam pytanie co do materaca?
mam taki na oku
Materac dziecięcy kokos-pianka-gryka Danpol 120x60
czy słyszałyscie jakies opinie o tych bardziej naturalnych materacach?
bo tu az tak drogie nie są po 72,84zł. czy jest sens kupowac taki materac?
niby boom jest na te materace i ma dobre opinie na ceneo, ale nie ma jak opinia wasza.
dajcie znac bo koszyk wypełniony?
stoi i czeka na kliknięcie a ja sie zastanawiam w kółko
ja do wózka rozważałam kołderkę ale uszyłam kocyk bawełna/minky z wypełnieniem a jak już będzie za zimno to wtedy śpiworek ocieplany kupię -
Dziękuję Kochane za życzenia
To na razie były moje najpiękniejsze urodziny bo w dwupaku
Spróbuje Was potem nadrobić bo widzę że się działoja dopiero wróciłam z pracy bo byłam zawieść ciaska a popołudniu przychodzą przyjaciółki
mmarzenak, beatas lubią tę wiadomość
-
Pati wszystkiego najlepszego:) spóźnione ale szczere:)
Patutka nie rozumiem takich facetów ale dobrze że.masz wsparcie w rodzinie
My dziś byliśmy oglądać wózki bo chcieliśmy N żywo zobaczyć ten co chcemy i go nie ma a N domiar wszystkiego czekam się na niego na zamówienie 8 tygodni. Podzwonimy po sklepach trochę dalej od Nas ale pojedziemy zobaczyć jak beda:) bo raczej jesteśmy zdecydowaninawet w ciemno bo model jest Nam znany:)
Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za kolene:) moja za tydzien i jeden dzień już się doczekać nie moge:)Pati_89 lubi tę wiadomość