Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
zastanawiam się nad przewijakiem z tej stronki ale chyba zamówię przez allegro z innymi rzeczami
myślałam o tym http://blanca-baby.pl/produkt/Zdrowie-i-higiena-pl,przewijaki-pl,sztywne-pl/27695-sensillo-przewijak-niemowlecy-na-lozeczko-sensillo-nadstawka-twarda-na-lozeczko-120-x-60-cm-2/53631 ale na allegro jest większy wybór
-
Ja kolderke mam rozmiaru 90x120, ale uzywalam jej bardzo sporadycznie. Nie widze roznicy, zamow taka ktora wg Ciebie jest lepsza, nie sadze aby byla jakas duza roznica. Do wozka uzywalam raczej kocyka a potem spiworka, kolderki chyba ani razu, wiec sie nie wypowiem.
-
kuleczka777 wrote:Wróciłam oczywiście półtorej godziny spóźnienia bo się okazało że recepcja nie zaznaczyła że będzie od godziny później przyjmował. Mała waży 622 gramy +/-
W 20 tyg. ważyła 352 więc dwa razy więcej teraz już waży.
Łożysko mam na przodzie i trochę na boku wiec jakby się przesuwa, ale jeździł mi po brzuchu strasznie wysoko więc się coś tam podniosło. Mała jest ułożona poprzecznie na razie to dlatego dziś czułam koło pępka kopniaki.
Byłam u babeczki po ubranka coś tam powybierałam więc ciuszek wyszedł po 8 zł.
I po drodze wstąpiłam do sklepu z wózkami i innymi dziecięcymi rzeczami i oglądnęłam ten Amelis szaro - miętowy kolor i jest piękny na żywochyba nie chcę już brać od szwagra używanego mutsy w końcu będzie służył o 2 lata pewnie. I pytałam o smoczki te mniejsze to też mają i można kupić na sztuki więc spoko bo nie trzeba dwóch kupować
U nas dziś tak ciepło jakieś 12 stopni chyba, normalnie czuć wiosnęi wizyta udana i zakupy
super!
-
nick nieaktualny
-
Doświadczone mamy ratujcie! Układam ubranka w komodzie i zgłupiałam! Już sama nie wiem jak je dzielić, czy osobno rozmiary 56 i osobno 62? Czy razem? Jak będzie najwygodniej? Jak myślicie? Doradźcie! Bo ja już sama nie wiem, najpierw ułożyłam osobno 56 i 62 ale teraz to już sama nie wiem czy sobie ułatwiłam czy utrudniłam
Helenucha Klucha lubi tę wiadomość
-
Miluszka ja poki co mam w komodzie tylko 56, a jak maly urosnie to zmienie na 62. 62 moze byc zbyt luzne na noworodka, szczegolnie ze na poczatku ma podkurczone nozki i wszystko wydaje sie za duze
Na zaparcia mi pomoglo zalanie sliwek wrzatkiem na noc i rano wypicie wody i zjedzenie ich (6 sliwek na kubek wody), za kilka godzin zwiedzilam toalete a od tego czasu nie mam juz problemow. Zaczelam jesc wiecej owocow, warzyw i pic wode w duzych ilosciach. U mnie zadzialalo, u Olafa jak byl niemowlakiem to ten kompot z suszonych sliwek tez dzialal, bo non stop mial zaparcia.Helenucha Klucha lubi tę wiadomość
-
Oooo mamuśki te ,które używają już termometrow na swoich pociechach pliss dajcie firmy swoich sprawdzonych termometrow bo ten co ja mam ,a używam mega rzadko az teraz i to co mi mąż kupił to jest jakaś porażka mega duże rozbierznosci a posiadam padło z Baby ono !!!!!