Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mylola, Kuleczka gratuluję udanych wizyt! Kuleczka ta Twoja córcia to szybko rośnie!
Ja na zaparcia stosuję kiwi i kakao, bo przez lekką nietolerancję laktozy mleko krowie powoduje u mnie rozwolnienie. A jak nic nie pomaga, to gin mi polecił syrop Lactulose, ale że mam akurat Lactulosum, to to stosowałam, bo ta sama substancja czynna.HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
Helen wrote:kirys w netto jest mleko bez laktozy lub w rossmanie masz mleka roślinne, lub jak masz zaparcie to sama mozesz zrobic mleko roslinneHelenka
Rośnij zdrowo córeczko!
-
Dziewczyny, gratuluję wizyt
Dzieciaki super rosną
Ja właśnie zrobiłam dość duże zakupy na allegro i trochę pieniążków poszłoAle czego się nie robi dla dzidziusia
Co do zabobonów, to producenci wózków nie pozwolą na to, mi Pani w smyku ostatnio powiedziała, że na nasz wózek "z fabryki" to tak z 5-7 miesięcy trzeba czekaćszok
Aleksandra, 27.06.2016, 10:51, 54cm, 3600g
2017-7tc💔 -
Na zaparcia pije lactulosum, codziennie od 3 miesiąca
Ostatnio jadłam po kilka kiwi dziennie bo tak mi smakowało, to dziś myślałam że z wc nie wyjdęa nie wiedziałam że kiwi ma takie działanie
córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
Hm, w sumie mówiła nam to już przy zakupie, bo została ostatnia sztuka naszego szarego adamexa. Mój spytał z ciekawości
Może tak powiedziała, żebyśmy kupili
ale gdzieś na internecie czytałam, że właśnie adamex ma to do siebie, że każe długo czekać na swoje wózki
Aleksandra, 27.06.2016, 10:51, 54cm, 3600g
2017-7tc💔 -
dais wrote:Uzywalismy kilku termometrow i sprawdzil sie tylko jeden Microlife NC 100. Polecam firme z czystym sercem, inne termometry mialy spory rozrzut ten zawsze pokazuje taka sama temperature, ew 0.1 roznicy.córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
Helen spojrze sobie na ta aptekę bo nie ma co przepłacać
Co do wózka to My na 99.9% Adamex Barletta Dream Collection - red dream
Jedno jest pewne dodatków amortyzatory pod gondola przyczyniają się do tego ze Nam wózek o wiele lepiej się prowadzi:) można pobujackasju, Helen, mylola lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór!
kuleczka, gratuluję udanej wizyty i witam w gronie antybiotykożerców. Masakra, ja już się czuję bardzo zmęczona tą chorobą. Witamin brać nie można, więc dzidzia jeszcze bardziej wysysa energię
A co do wózka, to ja amelis też kupuję - upatrzyliśmy sobie z mężem ten wózek już w pierwszych miesiącach i zdania nie zmieniliśmy zwłaszcza po obejrzeniu na żywo. Teraz są nowe kolory, więc trwa dyskusja, który wybrać
Co do materaca do łóżeczka, to zdecydowaliśmy się na lateksowy z ikei. Już kilka osób mówiło mi, że gryka wcale nie jest taka bomba, a teraz pchają te materace wszędzieW każdym razie lateks zebrał najwięcej plusów, więc kupimy, zwłaszcza, że w ikei teraz 10% zwrotu na kartę za łózka i materace - pewnie na dniach się po to wybierzemy.
A co do otulaczy muślinowych/bambusowych/bawełnianych to nam skradła serce panda, o taka:
W ogóle na tej stronce cuda można znaleźć http://www.fabrykawafelkow.pl/
No i wyprawka u nas też leży - mamy ubranka, ale na tym się wszystko kończy. Muszę się wykurować, żeby siły zebrać na zrobienie konkretnych zakupówWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 21:31
oldżi, Helenucha Klucha, Melissa84, evus, ansad lubią tę wiadomość