Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Oldżi i coś Ty najlepszego narobiła się pytam?
Bylam już zdecydowana na fotelik Maxi Cosi, no ale po przeczytaniu tego co napisałaś myślę sobie sprawdzę Cybexy a co mi tam
No i stało się! Zakochałam się w foteliku Cybex Cloud Q... Jest super po prostu, no i jest kompatybilny z wybranymi przez nas wózkami
Cena trochę wysoka, ale wzdycham do niego strasznie i znając życie pewnie taki kupimy
Potem przejrzałam sobie testy ADAC i coś ten Twoj sprzedawca nakłamał trochęale cóż mleko się rozlało i mam nowy obiekt westchnień
Co do psiaków to ja miałam kiedyś bokseraprzecudowny był, do swoich ostatnich dni zachowywał się jak szczeniaczek
a jak bylam w ciąży z Wiktorią to codziennie rano przychodził do mnie, kładł mi mordkę na brzuch i czekał
odchodził dopiero jak poczuł, że mała się ruszyła ile by to nie trwało nigdy nie odpuścił słodziak
evus, Melissa84 lubią tę wiadomość
-
Patutka super brzusio. Pochwal sie jakims zdjeciem wyprawki
Maggi-P ja tez mialam dylemat co kupic, w koncu wybralam ten ktory byl latwiej dostepny- maxi cosi i wg testow z baza nadal goruje. Moze Pan sprzedawca chcial opchnac inne modele
w zasadzie w czolowce jest kilka firm i wszystkie sa porownywalnie bezpieczne.
Maggi-P, Patutka lubią tę wiadomość
-
Maggi slodki ten twój psiak
Patutka piekny brzusio i brawo za zakupyCo to znaczy opchnac teściowa w kat ? Masz na myśli swoją czy jego hehe ?
Wydaje mi sie ze wiecej schodzi tych maxi cosi niz innych fotelikow i poprostu sprzedawcy chca tamte wpychac. Najlepiej sprawdzic na stronie te foteliki -
Patutka super wyglądasz
wyprawka ja skupiła się na ubraniach resztę musze skompletować jeszcze typu kosmetyki rzeczy do szpitala etc etc rozgladamy się nad wózkiem, bujaczkiem
a resztę zamówię przez internet pościele, pizamke dla siebie etc bo wychodzi najtaniej
Patutka lubi tę wiadomość
Syn Filip 28 czerwiec -
Dais ja tam polecam shih tzu (Jak widać na zdjęciu moim). Ja mam suczke tej rasy i nie ma z nia problemów rasa bardzo przyjazna i cierpliwa dla dzieci (jak widzi dzieciaczki to jest szczęśliwa i zawsze chce za nimi iść), a jak ją któreś dziecko za bardzo męczy to poprostu odchodzi od niego i się chowa. Z wychodzeniem też nie ma problemów bo jest śpiochem i czasem trzeba ją prosić żeby wyszła rano. No i nie jest taki mały jak york ale też nie jest za duży. Jedyny minus tp to że chrapie w nocy (problem z przegrodą nosową- dość częsta przypadłość tej rasy), jednak rodzice mają też suczke tej rasy i jest cichutka z prościutką przegrodą
, no i to że wiadomo trzeba raz na jakiś czas je obcinać lub prowadzać do fryzjera
Ale ogólnie rasa przyjazna, spokojna, szybko ucząca się i kochana -
hello
Widzę ze Wasze shitzu tez spiochy tak jak i moja hahai tez chrapnie od czasu do czasu. Moja to mozna brac i robic co się z nia chce a nie ugryzie, taka przytulanka mała.
Patutka lchyba epiej pozno niz wcale tak sie stalo jak okazal sie takim ..... Naprawdę ja nie rozumiem tych facetów co oni maj w głowach. Dasz radę jestes dzielna i silna
Na 10 do ginka, podgladnac mała, a pozniej ide do babki ogladnac ciuszki
evus, beatas lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Nie śpię od 4:30, bo jakoś nie mogę. Wczoraj też się o 4 obudziłam, ale dalej usnęłam. Dobrze, że dziś jeszcze wolne, ale jutro o 7 muszę wyjść do pracy i jak znowu zarwę nockę, to nie wiem jak wysiedzę cały dzień... Też tak macie, że nie możecie spać? Bo ja w sumie nie wiem z jakiego powodu, po prostu nie mogę zasnąć. Co można na to wziąć w ciąży? Jakieś ziółka wchodzą w grę?
Patutka, to niefajnie z Twoim narzeczonymTeraz powinien być z Tobą, a nie z mamusią. Kurczę, nie rozumiem jak dorosły facet tak postępuje. Masz jakieś wsparcie? Ja za wyprawkę konkretnie się jeszcze nie wzięłam, planuję marzec/kwiecień. W lutym co najwyżej pojedziemy wózki oglądać jak mój wróci.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 07:49
kochana córeczka 16.06.2016 -
Witajcie dziewczyny.
Jane ja też mam tak ,że nie mogę spać. Z zaśnięciem nie mam problemu ale zawsze budzę się w nocy i się kręcę z boku na bok przez 2 h.
Budzę się przed 7 rano i to takie dziwne jak na mnie .
Przez pierwsze 5 mc ciąży spałam po 12 h na dobę. Może organizm przygotowuje się do wstawania do maluszka