Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
WITAJCIE !!!! TO I JA DO WAS WRACAM cież muszę jej troszkę przysłodzić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 20:41
mmarzenak, fairy_tale, beatas, Repose, Pati_89, Helenucha Klucha, Melissa84, madziak2202, kirys, oldżi, JajkoNiespodzianka, cass, SShape, dais, evus, kuleczka777, kasiek87, Magda34, Helen, eidth, Misia15, Maggi-P, ansad, smerfetkaa lubią tę wiadomość
-
Dorjana, super, że wszystko wreszcie się dobrze układa:)
Oldżi, jak mi się zrobiła ropa, to dentysta mi to rozciął i wyczyścił, bo stwierdził,że w ciąży zdjecia nie zrobi, wiec o leczeniu nie ma mowy.. Ale to nie powróciło na szczescie!
Też nie śledzę innych wątków, ale zaraz wejde z ciekawości na grudniówki.. -
Dorjana takie cudowne wiadomości w ten pochmurny dzień!
Jeja nic jeszcze dziś nie zrobiłamjak patrze za okno to mam ochotę zakopać się pod kocem. Niech już mężuś wraca z siłowni i idziemy na polowanie na buty, trzeba sobie poprawić humor
-
Dorjana wrote:WITAJCIE !!!! TO I JA DO WAS WRACAM - chyba oficjalnie i mam nadzieję że już żadne niespodzianki nas nie zaskoczą
Jesteśmy po badaniach genetycznych i II badaniach prenatalnych, które dziś zaliczylismy.
Póki co nasza dzidzia jest ZDROWA !!!!
Lekarze nie dopatrzyli się niczego złego, oczywiście zawsze jest jakieś ryzyko.
Nereczki są delikatnie powiększone ale trzymają się w granicach normy więc pozostały do obserwacji. Mam nadzieję że sytuacja z czasem się ustabilizuje.
Póki co DZIŚ BIORĘ GŁĘBOKI ODDECH i ruszam na podbój ciuszkowy.
Czas na pierwsze sukieneczki dla naszej księżniczki !!!!
Czas TROSZKĘ NACIESZYĆ SIĘ CIĄŻĄ !!! przynajmniej do kolejnej niespodzianki ;P
Jeśli chodzi o wagę - to u mnie już 3,5kg na PLUSIE))
Ostatni miesiąc był przesłodzony na maxa, zajadałam codziennego stresa lodami, pączusiami i orzeszkami w czekoladzie ;P
A zdrugiej strony skoro to ma być dziewczynka to przecież muszę jej troszkę przysłodzić.
Dorjana wreszcie masz wynikistrasznie się cieszę i wiedziałam ze tak będzie choć nie chciałaś słuchać
teraz możesz odetchnąć i cieszyć się z córeczki
-
mmarzenak wrote:a co się działo u majówek, bo nie mogę znaleźc?
-
mmarzenak wrote:Bez sensu są takie kłótnie, kto chciał to poszedł do grupy na fb, a kto nie chciał to został tylko tutaj. Oj mam nadzieje, że już wiecej u nas kłotni nie będzie i nie wyjdą jakies oszustwa:P
dość już tych złych emocji
Wracam do malowania mebli bo na razie to mam w domu lekki Armagedonmadziak2202, kuleczka777, beatas lubią tę wiadomość
-
Dorjana świetnie, że wszystko jest już dobrze! Ciesz się ciążą
Dziewczyny wpadł mi w oko Bebetto Murano - nowość 2016. Widziała już go któraś z Was na żywo? Trochę się boję, że ten Amelis Pro szybko się rozpadnie, aha no i zapomniałam napisać, że spacerówka nie rozkłada się na płasko...
Co do wagi to u mnie już dwa kilo na plusie i widać już brzuszek!
Dziwna sprawa z tym podszywaniem się pod kogoś innego i robienie afery. Mam nadzieję że my mamy już to za sobą
A tak z innej beczki to zrobiłam się ostatnio jakaś rozkojarzona. Dziś w szafce z naczyniami znalazłam blender, a w pojemniku na śliniaki dla dzieci pół drożdżówkinormalnie jak wariatka! No i niestety jestem strasznie drażliwa. Mąż wyprowadza mnie z równowagi przy byle czym. Wczoraj dostał zjebkę, że zostawił w samochodzie moje raffaello... A oczywiście sama go zapomniałam.
Moni15382, Melissa84 lubią tę wiadomość
Mały Ryś -
Helenucha ciążowa głupota cię dopadła hehe
ja tylko raz schowałam chleb do lodówki zamiast do szafki hehe
Szkoda że ta farba nie schnie szybciej bo bym mogła już ciuszki pochowaćprac i tak będę w maju ale chociaż bym miała fajne zajęcie
Helenucha Klucha, kuleczka777 lubią tę wiadomość
-
Kirys - to znaczy, że masz dobrego lekarza
Mi mój lekarz to tłumaczył, że Polskie Towarzystwo Ginekologiczne ma te badania zaznaczone jako obowiązkowe, więc on i jego koledzy z pracy zlecają to. Inni lekarze wzruszają ramionami zapytani dlaczego tego się nie trzymają. Nie zlecają i już, a potem nawet nie wiadomo skąd różne problemy. Bo np. ureaplazma nie daje żadnych objawów. Także nie przejmuj się, tylko zrób te badania, będziesz spokojna
Dorjana, super że jesteś, i taka szczęśliwaDobrze, że się ułożyło
-
Dorjana to wspaniałe wiadomości
Ciesz się teraz podwójne, bo już Ci tylko połowa ciąży została
Szalej z sukieneczkami i wrzuć nam tu fotki
Fairy tale ja mam takie samo zdanie co do publikowania zdjęć dzieci! Nie zamierzam udostępniać nawet znajomym, przecież można wysłać w prywatnej wiadomości lub mailem. Nawet rodzinę będę przestrzegała, żeby nie umieszczali zdjęć z moim dzieckiem, mam nadzieję, że to poskutkuje! Widzę że niektórzy moi znajomi też tak robią.fairy_tale lubi tę wiadomość
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
JajkoNiespodzianka to mnie pocieszyłaś! Super! Dopiero poznajemy się z tym lekarzem, bo chodzę do niego od 9 t.c. Czytałam opinie, że zleca dużo badań, ale wolę tak, niż żyć w niepewności!
Beatas dzięki za dobre słowo, uspokoiłam się, bo oczywiście już sobie wkręcałam, że mała mniej się rusza po tych lodach.beatas lubi tę wiadomość
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
Dorjana dobrze, że wrocilas i to z takimi informacjami
Oj ja też trochę już przytylam 7 kg ;( nie jestem zachwycona ale co zrobić ogólnie ostatnio apetyt mam ogromny na słodycze juz się obawiam, że to jakaś cukrzyca albo co makabra słodycze i słodycze;(
Mi jednak dzisiejsza wizytę przelozyli na przyszły poniedziałek
Syn Filip 28 czerwiec -
kirys wrote:Fairy tale ja mam takie samo zdanie co do publikowania zdjęć dzieci! Nie zamierzam udostępniać nawet znajomym, przecież można wysłać w prywatnej wiadomości lub mailem. Nawet rodzinę będę przestrzegała, żeby nie umieszczali zdjęć z moim dzieckiem, mam nadzieję, że to poskutkuje! Widzę że niektórzy moi znajomi też tak robią.
Wiesz, nie wykluczam sytuacji, że kiedyś jakaś tam fotka mojego dziecka trafi np. na FacebookaAle jeśli ja sama będę takie fotki publikować, to raczej będą to zdjęcia typu spacer z wózkiem czy sylwetka dziecka widoczna gdzieś na dalszym planie. I też będę prosić rodzinę i znajomych, żeby powstrzymali się od publikowania zdjęć mojej pociechy. A już na pewno będę pilnować tego, żeby do sieci nie trafiły żadne zdjęcia np. dziecka gołego czy niekompletnie ubranego