Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • Repose Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ratujcie ,bo umre.. Jak sie pozbyc migreny?

Aniolek 15 tydz ciazy... 15.07.15 r
    Synek David 25.04.2013r
    72a8ecb302.png
  • agus3004 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Repose spróbuj zimny okład sobie zrobić, w naszym stanie ciężko coś brać :/

Repose lubi tę wiadomość

Moja miłość <3 IGOREK <3
    f2wlx1hp21wq3sfq.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Repose wrote:
    Ratujcie ,bo umre.. Jak sie pozbyc migreny?

Apap

Repose lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• kuleczka777 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Repose wrocilas:) co tam u Ciebie ?

Repose lubi tę wiadomość

f2w3skjoxrbw67ni.png

Widzimy się 29.02 :)
  • fairy_tale Ekspertka

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cass, no właśnie kolejna sprawa, która mnie też uderzyła w historii grudniówek - z tego, co wywnioskowałam w ich postów, ta osoba nie dość, że kradła zdjęcia jakiejś nieświadomej lasce z Instagrama, to w zasadzie wymyśliła sobie życie. I to nie byle jakie - kasa, wyjazdy, dużo wolnego czasu, cudowny mąż, dwoje idealnych dzieci, które idealnie śpią, idealnie jedzą i idealnie wyglądają. A biedne dziewczyny czytały te rewelacje, oglądały wystylizowane foty i popadały w kompleksy... A do tego uchodziła za wątkowy autorytet, dziewczyny zwierzały jej się, prosiły o radę... Straszne :/

Swoją drogą, trzeba mieć tupet i samozaparcie, żeby tyle czasu ciągnąć taką mistyfikację. Jak dla mnie problem z psychiką jest jedynym wyjaśnieniem, trudno mi uwierzyć, żeby ktoś mógł być aż tak podły.

9ewns65gxjq3gces.png
  • Repose Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buu tu nie ma apapu bralam aspegic ale to dla niemowlat i nie dziala mam jeszcze codeine bodajze ale boje sie to wziac.. a nie ma domowych sposobow.

Kuleczka caly czas bylam tylko malo sie udzielalam :)
    Ogolnie dalej mam bole glowy i migreny lekarz twierdzi ze z przemeczenia a ja twierdze ze on jest idiota bo jestem na l4 to czym przemeczona. I tyje jak maly prosiaczek :p

Synek David 25.04.2013r
    72a8ecb302.png
  • Agabtm Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra z takim ludźmi ale racja różnie bywa trzeba uważać na ludzi.... Choroby psychiczne albo np poronienie lub ogromna chęć posiadania dziecka a np choroba, bezpłodnośc kobiety także różne historie przyczyniają się do takiego juz zaawansowanego stanu...

Syn Filip 28 czerwiec ;);)
  • kuleczka777 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ladnie nasrane miala panna w glowie:P

Repose ja tez tyje czuje sie jak bałwan

Repose lubi tę wiadomość

f2w3skjoxrbw67ni.png

Widzimy się 29.02 :)
  • beatas Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczytałam trochę na tych grudniówkach i powiem Wam, że masakra.. Z tego powodu uważam, że dobrym posunięciem było utworzenie grupy na fb.. Bo o ile swoje zdjęcia, czy zdjecia wozka, łóżeczka, ubranek mogę tu wstawić, to po tym, co zobaczyłam zdjęcia dziecka na pewno nie:(

Repose, opuściłaś nas i to na długo! Mi ostatnio na ból głowy pomogły zimne okłady:)

cass, Einin lubią tę wiadomość

w57vpc0zwhxsxpfc.png
  • Repose Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh Kuleczka ja wygladam jak balwan biust-brzuch-biodra ^^

Beatas bylam codziennie tylko ze glownie na swoim kalendarzu i troche z Paula pisalam. :)
    Tez czytalam grudniowki ale czytam dalej bo to nie koniec jeszcze chyba.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 18:03

Synek David 25.04.2013r
    72a8ecb302.png
  • cass Ekspertka

Wysłany: 15 lutego 2016, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fairy racja, wszystko co piszesz, taka sprawa a na dużo rzeczy zwraca uwagę...

beatas okropieństwo z tą gryką, coś tam mi się kiedyś o uszy obiło, ale jak się widzi zdj. takie badziewia... bleee

moni ja kupuję lateksowy - trochę się naczytałam i wyszło mi dużo plusów. Minusem jest na pewno cena, ale zakładam, że będzie służył lata.

helenuchatrochę smutek z tym amelisem.. Chociaż tak sobie myślę, że ja z siostrą nigdy spacerówki na płasko nie rozkładałam - jak spała to na odchylonym, ale nie na płasko... No nic, już zostanę przy nim.

W ogóle mam plan, żeby w tym tygodniu kupić łóżeczko, materac, zamówić wózek, fotelik plus mam koszyk w smyku zrobiony (sprzętowy, nie ubraniowy:)).

Dziewczyny, czy któraś z Was ma w domu ten leżaczek tiny love 3w1? Coś mi się kojarzy, że ktoś kupował... Dobrze pamiętam? Odezwij się Koleżanko droga, bo chcę zapytać, czy rozpakowałaś i czy solidnie wygląda :):)

Moni15382 lubi tę wiadomość

izo5d03.png

See you soon baby girl! :)
  • fairy_tale Ekspertka

Wysłany: 15 lutego 2016, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też czuję się coraz bardziej utyta :P Na wadze już plus 9 kg... Pewnie to też dlatego, że nie mogę za bardzo ćwiczyć, tylko spokojne spacery wchodzą w grę.

I pierwszy raz zdarzyło mi się dziś, że przymierzona w sklepie tunika okazała się za ciasna z powodu brzucha ;)

A z akcesoriów dzieciowych, ostatnio miałam fazę na przeglądanie dekoracji do pokoiku i chyba będę zamawiać takie cudo na ścianę:

http://allegro.pl/naklejka-na-sciane-naklejka-scienna-140cm-i5961546756.html

kuleczka777 lubi tę wiadomość

9ewns65gxjq3gces.png
  • cass Ekspertka

Wysłany: 15 lutego 2016, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fairy super naklejka, bardzo mi się podoba, na pewno ładnie musi wyglądać na ścianie :)
    Ja jutro się dowiem, ile na plusie... Choć antybiotyk mnie mocno osłabił i nie wiem, czy przybrałam :/

izo5d03.png

• Andzia SM Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale info tu się nazbierało
    Gratuluję pozytywnych wizyt:)
    A co do posszywania się pod kogoś to jest okropne. Jaki cel ludzie w tym mają nie wiem:-(

l22nzbmhf5ftteff.png
  • Helenucha Klucha Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cass no powiem Ci, że też jestem zawiedziona... Tak mi się spodobał, a na żywo lekkie rozczarowanie. No i siedzę teraz i czytam wszystkie opinie i rankingi. Dużo osób piszę o tym, że pękła mu rama! Ktoś pisał o pęknięciu przy mocowaniu kół... No a ranking 2015 to jakaś porażka... :( smutno mi bo chciałam zrobić mężowi przyjemność i kupić to moro. Dziś postaram się podjechać do "bobo wózki" żeby zobaczyć Bebetto, który zajął 8 miejsce! chyba model Silvia.

7u229jcgxbetpq3n.png

Mały Ryś <3
  • Andzia SM Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tez napisze ile przytylam jutro;) zaraz po wizycie :)

l22nzbmhf5ftteff.png
  • miluszka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny muszę Was nadrobić ale zrobię to chyba dopiero późnym wieczorem, póki co kasuję pamiętnik po grudniówkowych i majowych aferach. Jedym słowem MASAKRA!!! Mi wcale nie jest szkoda tej podszywającej się laski, szkoda mi tej kobiety i jej dzieci ktorych wizerunek wykorzystała ta *** z grudniówek!

Ignaś 03.06.2016 r . ❤

3jgxhqvkjjzt497d.png
  • cass Ekspertka

Wysłany: 15 lutego 2016, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miluszka jej historia jest bardzo dziwna - i niestety, wydaje mi się znajoma. Mam ogromną nadzieję, że taka sytuacja nie powtarza się w innych grupach.

helenucha a gdzie znalazłaś info o ramie i rankingu? Bo ja przyznam szczerze dużo szukałam o amelisie, ale prawie nic nie znalazłam, a jak się na coś natknęłam to pozytywy, ale tylko o tych nowych wózkach, mających lekko rok. Nawet na blogu jakaś fancy blogerka recenzowała spacerówkę (miała tę w gwiazdki, więc z poprzedniej kolekcji) i super o niej pisała... Wrrr, mętlik teraz mam. Najbardziej to tą ramą mnie zasmuciłaś.

Aaa, i czy któraś z Was kupiła może lub korzysta z otulacza bambusowego?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 18:36

izo5d03.png

• miluszka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helenucha Klucha wrote:
    cass no powiem Ci, że też jestem zawiedziona... Tak mi się spodobał, a na żywo lekkie rozczarowanie. No i siedzę teraz i czytam wszystkie opinie i rankingi. Dużo osób piszę o tym, że pękła mu rama! Ktoś pisał o pęknięciu przy mocowaniu kół... No a ranking 2015 to jakaś porażka... :( smutno mi bo chciałam zrobić mężowi przyjemność i kupić to moro. Dziś postaram się podjechać do "bobo wózki" żeby zobaczyć Bebetto, który zajął 8 miejsce! chyba model Silvia.
    Helenucha, koleżanka ma Silvię i jest mega zadowolona, używa go od września, kolor granat i do tego biały stelaż, mówi, że nie zamieniłaby go na inny. fajnie prowadzi się ten wózek. my wybralismy lucę, bardzo podobny do sylvii, kolor szary:-)

Helenucha Klucha lubi tę wiadomość

Ignaś 03.06.2016 r . ❤

3jgxhqvkjjzt497d.png
  • Dorjana Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny !!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 20:42

Helenucha Klucha, evus, Agabtm, jane, Melissa84, Repose, Misia15, kirys lubią tę wiadomość

‹‹ 895 896 897 898 899 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ