X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • Repose Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ratujcie ,bo umre.. Jak sie pozbyc migreny?

Aniolek 15 tydz ciazy... 15.07.15 r
    Synek David 25.04.2013r
    72a8ecb302.png
  • agus3004 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Repose spróbuj zimny okład sobie zrobić, w naszym stanie ciężko coś brać :/

Repose lubi tę wiadomość

Moja miłość <3 IGOREK <3
    f2wlx1hp21wq3sfq.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Repose wrote:
    Ratujcie ,bo umre.. Jak sie pozbyc migreny?

Apap

Repose lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• kuleczka777 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Repose wrocilas:) co tam u Ciebie ?

Repose lubi tę wiadomość

f2w3skjoxrbw67ni.png

Widzimy się 29.02 :)
  • fairy_tale Ekspertka

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cass, no właśnie kolejna sprawa, która mnie też uderzyła w historii grudniówek - z tego, co wywnioskowałam w ich postów, ta osoba nie dość, że kradła zdjęcia jakiejś nieświadomej lasce z Instagrama, to w zasadzie wymyśliła sobie życie. I to nie byle jakie - kasa, wyjazdy, dużo wolnego czasu, cudowny mąż, dwoje idealnych dzieci, które idealnie śpią, idealnie jedzą i idealnie wyglądają. A biedne dziewczyny czytały te rewelacje, oglądały wystylizowane foty i popadały w kompleksy... A do tego uchodziła za wątkowy autorytet, dziewczyny zwierzały jej się, prosiły o radę... Straszne :/

Swoją drogą, trzeba mieć tupet i samozaparcie, żeby tyle czasu ciągnąć taką mistyfikację. Jak dla mnie problem z psychiką jest jedynym wyjaśnieniem, trudno mi uwierzyć, żeby ktoś mógł być aż tak podły.

9ewns65gxjq3gces.png
  • Repose Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buu tu nie ma apapu bralam aspegic ale to dla niemowlat i nie dziala mam jeszcze codeine bodajze ale boje sie to wziac.. a nie ma domowych sposobow.

Kuleczka caly czas bylam tylko malo sie udzielalam :)
    Ogolnie dalej mam bole glowy i migreny lekarz twierdzi ze z przemeczenia a ja twierdze ze on jest idiota bo jestem na l4 to czym przemeczona. I tyje jak maly prosiaczek :p

Synek David 25.04.2013r
    72a8ecb302.png
  • Agabtm Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra z takim ludźmi ale racja różnie bywa trzeba uważać na ludzi.... Choroby psychiczne albo np poronienie lub ogromna chęć posiadania dziecka a np choroba, bezpłodnośc kobiety także różne historie przyczyniają się do takiego juz zaawansowanego stanu...

Syn Filip 28 czerwiec ;);)
  • kuleczka777 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ladnie nasrane miala panna w glowie:P

Repose ja tez tyje czuje sie jak bałwan

Repose lubi tę wiadomość

f2w3skjoxrbw67ni.png

Widzimy się 29.02 :)
  • beatas Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczytałam trochę na tych grudniówkach i powiem Wam, że masakra.. Z tego powodu uważam, że dobrym posunięciem było utworzenie grupy na fb.. Bo o ile swoje zdjęcia, czy zdjecia wozka, łóżeczka, ubranek mogę tu wstawić, to po tym, co zobaczyłam zdjęcia dziecka na pewno nie:(

Repose, opuściłaś nas i to na długo! Mi ostatnio na ból głowy pomogły zimne okłady:)

cass, Einin lubią tę wiadomość

w57vpc0zwhxsxpfc.png
  • Repose Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh Kuleczka ja wygladam jak balwan biust-brzuch-biodra ^^

Beatas bylam codziennie tylko ze glownie na swoim kalendarzu i troche z Paula pisalam. :)
    Tez czytalam grudniowki ale czytam dalej bo to nie koniec jeszcze chyba.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 18:03

Synek David 25.04.2013r
    72a8ecb302.png
  • cass Ekspertka

Wysłany: 15 lutego 2016, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fairy racja, wszystko co piszesz, taka sprawa a na dużo rzeczy zwraca uwagę...

beatas okropieństwo z tą gryką, coś tam mi się kiedyś o uszy obiło, ale jak się widzi zdj. takie badziewia... bleee

moni ja kupuję lateksowy - trochę się naczytałam i wyszło mi dużo plusów. Minusem jest na pewno cena, ale zakładam, że będzie służył lata.

helenuchatrochę smutek z tym amelisem.. Chociaż tak sobie myślę, że ja z siostrą nigdy spacerówki na płasko nie rozkładałam - jak spała to na odchylonym, ale nie na płasko... No nic, już zostanę przy nim.

W ogóle mam plan, żeby w tym tygodniu kupić łóżeczko, materac, zamówić wózek, fotelik plus mam koszyk w smyku zrobiony (sprzętowy, nie ubraniowy:)).

Dziewczyny, czy któraś z Was ma w domu ten leżaczek tiny love 3w1? Coś mi się kojarzy, że ktoś kupował... Dobrze pamiętam? Odezwij się Koleżanko droga, bo chcę zapytać, czy rozpakowałaś i czy solidnie wygląda :):)

Moni15382 lubi tę wiadomość

izo5d03.png

See you soon baby girl! :)
  • fairy_tale Ekspertka

Wysłany: 15 lutego 2016, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też czuję się coraz bardziej utyta :P Na wadze już plus 9 kg... Pewnie to też dlatego, że nie mogę za bardzo ćwiczyć, tylko spokojne spacery wchodzą w grę.

I pierwszy raz zdarzyło mi się dziś, że przymierzona w sklepie tunika okazała się za ciasna z powodu brzucha ;)

A z akcesoriów dzieciowych, ostatnio miałam fazę na przeglądanie dekoracji do pokoiku i chyba będę zamawiać takie cudo na ścianę:

http://allegro.pl/naklejka-na-sciane-naklejka-scienna-140cm-i5961546756.html

kuleczka777 lubi tę wiadomość

9ewns65gxjq3gces.png
  • cass Ekspertka

Wysłany: 15 lutego 2016, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fairy super naklejka, bardzo mi się podoba, na pewno ładnie musi wyglądać na ścianie :)
    Ja jutro się dowiem, ile na plusie... Choć antybiotyk mnie mocno osłabił i nie wiem, czy przybrałam :/

izo5d03.png

• Andzia SM Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale info tu się nazbierało
    Gratuluję pozytywnych wizyt:)
    A co do posszywania się pod kogoś to jest okropne. Jaki cel ludzie w tym mają nie wiem:-(

l22nzbmhf5ftteff.png
  • Helenucha Klucha Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cass no powiem Ci, że też jestem zawiedziona... Tak mi się spodobał, a na żywo lekkie rozczarowanie. No i siedzę teraz i czytam wszystkie opinie i rankingi. Dużo osób piszę o tym, że pękła mu rama! Ktoś pisał o pęknięciu przy mocowaniu kół... No a ranking 2015 to jakaś porażka... :( smutno mi bo chciałam zrobić mężowi przyjemność i kupić to moro. Dziś postaram się podjechać do "bobo wózki" żeby zobaczyć Bebetto, który zajął 8 miejsce! chyba model Silvia.

7u229jcgxbetpq3n.png

Mały Ryś <3
  • Andzia SM Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tez napisze ile przytylam jutro;) zaraz po wizycie :)

l22nzbmhf5ftteff.png
  • miluszka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny muszę Was nadrobić ale zrobię to chyba dopiero późnym wieczorem, póki co kasuję pamiętnik po grudniówkowych i majowych aferach. Jedym słowem MASAKRA!!! Mi wcale nie jest szkoda tej podszywającej się laski, szkoda mi tej kobiety i jej dzieci ktorych wizerunek wykorzystała ta *** z grudniówek!

Ignaś 03.06.2016 r . ❤

3jgxhqvkjjzt497d.png
  • cass Ekspertka

Wysłany: 15 lutego 2016, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miluszka jej historia jest bardzo dziwna - i niestety, wydaje mi się znajoma. Mam ogromną nadzieję, że taka sytuacja nie powtarza się w innych grupach.

helenucha a gdzie znalazłaś info o ramie i rankingu? Bo ja przyznam szczerze dużo szukałam o amelisie, ale prawie nic nie znalazłam, a jak się na coś natknęłam to pozytywy, ale tylko o tych nowych wózkach, mających lekko rok. Nawet na blogu jakaś fancy blogerka recenzowała spacerówkę (miała tę w gwiazdki, więc z poprzedniej kolekcji) i super o niej pisała... Wrrr, mętlik teraz mam. Najbardziej to tą ramą mnie zasmuciłaś.

Aaa, i czy któraś z Was kupiła może lub korzysta z otulacza bambusowego?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 18:36

izo5d03.png

• miluszka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helenucha Klucha wrote:
    cass no powiem Ci, że też jestem zawiedziona... Tak mi się spodobał, a na żywo lekkie rozczarowanie. No i siedzę teraz i czytam wszystkie opinie i rankingi. Dużo osób piszę o tym, że pękła mu rama! Ktoś pisał o pęknięciu przy mocowaniu kół... No a ranking 2015 to jakaś porażka... :( smutno mi bo chciałam zrobić mężowi przyjemność i kupić to moro. Dziś postaram się podjechać do "bobo wózki" żeby zobaczyć Bebetto, który zajął 8 miejsce! chyba model Silvia.
    Helenucha, koleżanka ma Silvię i jest mega zadowolona, używa go od września, kolor granat i do tego biały stelaż, mówi, że nie zamieniłaby go na inny. fajnie prowadzi się ten wózek. my wybralismy lucę, bardzo podobny do sylvii, kolor szary:-)

Helenucha Klucha lubi tę wiadomość

Ignaś 03.06.2016 r . ❤

3jgxhqvkjjzt497d.png
  • Dorjana Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny !!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 20:42

Helenucha Klucha, evus, Agabtm, jane, Melissa84, Repose, Misia15, kirys lubią tę wiadomość

‹‹ 895 896 897 898 899 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ