Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Helen bede wygladac jak prosiaczek a jeszcze w kwietniu ide na chrzest i trzeba by sie wbic w jakas sukienke mi pozostanie owiniecie sie przescieradlem :p Mnie cholera zawsze na noc ciagnie i zawsze polegne; ç
Jane ja nie powiem co wchlonelam przed chwila bo az mi glupio ale pociesze cie ze twoje paczki to przy tym nic wielkiego;p w ciagu dwoch tygodni prawie 2kg utylam musze jakos zaczac sie kontrolowac ..
Pazur nie wylamuj sie z grupy i jedz :pWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 20:37
-
Helen wrote:hmmm wzięłas cały czarny dla dziewczynki?
a dodatkową oś tą na 4-koła dokupywałas?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c777bf12af4f.jpg
Ogólnie nie wyobrażałam sobie innego wózka niż czarnego.. Zawsze mi się taki podobał.. A dziewczynka przecież też może mieć taki..
Nie zamawiałam jeszcze tej osi, stwierdziłam, że najpierw zobacze jak się jeździ z trzema:)
Repise jem ciasteczka:PRepose, kasju, evus, kirys, Misia15, Moni15382, ansad, Kaja lubią tę wiadomość
-
A ja to bym jadła same konkrety! Nawet nie mogę zjeść moich ukochanych raffaello...
Pazur śliczna buźka!
Repose jak dacie radę to sadzaj go co dwie godziny, no ale najłatwiej przeprowadzić taką akcję latem. Po prostu ściągasz pieluchę. Tydzień prania przesikanych ubrań ale potem już samo dziecko wołaRepose, beatas lubią tę wiadomość
Mały Ryś -
Beatas i Pazur, jedzcie, jedzcie, czemu macie mieć lepiej niż my?
Ja mam na razie 5 na plusie i liczyłam na max jeszcze 7. Najgorsze, ze to jedzenie nigdy w cycki nie idzie, choć i tak w ciąży na wielkość cycków nie narzekamTo na razie jedyna zmiana w moim wyglądzie na plus
Repose, beatas lubią tę wiadomość
kochana córeczka 16.06.2016 -
Pazur ja jeszcze zdjecia nie wrzucilam zeby ich nie straszyc nadwaga ale jesli mialoby sie to pocieszyc to skompromituje sie dla ciebie i postaram sie jutro cos wrzucic :p
Helenucha zazdroszcze ci ja nawet sniadanie na slodko ostatnio ;p latem bede miala juz dwojke i boje sie ze nie ogarne tesciowa mnie straszy ze juz teraz szybko mam go nauczyc bo jak mala sie urodzi to bede ja blagac zeby mi pomogla :p niech zapomni ja mam swoja dume chocbym sobie miala zeby wybic na kaluzach z siuskow to nie bede blagac :p
Jane mi wszystko poszlo w pupe i jak ty mam 5 kg na plusie a planowalam przez cala ciaze max 10 chyba nie wyjdzie :p
Beatas zapij kakao lepiej wchodza ^^Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 20:50
beatas, Helenucha Klucha, jane lubią tę wiadomość
-
super wózek, Beats
Kawokado, idzie mi bardzo powoli, muszę jeszcze nałożyć drugą warstwę farby
Ale myślę, że efekt będzie satysfakcjonujący
przed:
I ogólnie w całym domu panuje bałagan przez to malowanie, wesoło jest
A tu jeszcze mój brzuszek z ranaa co
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 21:04
Repose, Kaja, Helenucha Klucha, jane, Agabtm, beatas, Helen, evus, dais, mmarzenak, ansad, Moni15382, kirys, Kawokado, SShape, kuleczka777, Paula222 lubią tę wiadomość
Aleksandra, 27.06.2016, 10:51, 54cm, 3600g
2017-7tc💔 -
Oooo matko temat jedzenia !!!
Ja mam smaka na McDonalda lub Kfc ale jak na razie nie mam kiedy zrealizować bo Tesciu zawsze mega obiad zrobi a specjalnie z domu 21km do McDonalda to chęci odchodzą
a co do lodów próbowaliście lody Areo ??? Jak dla mnie masakra fujjjj mega niewypał -
fairy_tale wrote:Dziewczyny, pisałyście o krzywej cukrowej, podobno najlepiej ją zrobić w 24-28 tc. Ja już dostałam skierowanie, ale mam się jeszcze wstrzymać, pójdę na badanie gdzieś za 2 tygodnie.
A kolejne usg prenatalne mam umówione na 30t + 1d - termin wyznaczony przez lekarza.
Też mam problem ze spaniem, nie pamiętam już, kiedy przespałam normalnie noc. W pierwszym trymestrze 9-10 godzin snu to był standardA teraz wystarczy wizyta w toalecie albo jakiś hałas na dworze i problem z ponownym zaśnięciem gwarantowany
Co do glukozy też będę robić między 24tc gin mi tak kazał szybciej nie !!