Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
iw78 To faktycznie na to wychodzi ze mamy podobne gusta.Tylko mam nadzieje ze nie mamy tego samego męża hahah xD My wybraliśmy kolor purple z białą rama i początkowo miały być baranki ale jednak chyba będzie motyw w kwiatki (te ciemniejsze). Niestety nigdzie w mojej okolicy go nie ma i napisałam do tego producenta gdzie mogę go zobaczyć na żywo. Na razie cisza. A gdzie go widziałaś? Jeśli mogę wiedzieć oczywiście
Trochę mnie uspokoiłas,wiec jak go nigdzie nie zobaczę na żywo to wezmę go zamówię w ciemno.
Pati -
Smerfetka dość wysoka ta glukoza na czczo, wynik jest do 90 więc przekroczenie... Ciekawe czy nie skierują Cię do diabetologa...
Właśnie wróciłam umęczona z basenu, jeszcze dziś będę malować paznokcie siostrze... Oj ciężki dzień -
Widziałam i macalam roan bass wygląda podobnie jak wszystkie ale ma lepszą spacerowke od adamexu tzn nie ma tak widocznych metalowych elementów stelaża są w miarę gdzieś tam przykryte w adamexie niestety widoczne są te elementy w spacerowce.... O ile ja byłam bardzo za adamexem po Obejrzeniu go dokładnie stwierdzam, że gondola jest piękna ale ta spacerówka masywna i jeszcze te elementy, które mnie wręcz drażnią. Ja niestety poszukuje nadal wózka mężowi podoba się amelis bo ma ładną spacerowke taka zgrabna ale do końca do nas nie krzyczy kup mnie.Syn Filip 28 czerwiec
-
u nas wszystkie wyniki ok, serduszko bije 138 uderzen/min
co do wczesniakow- lepiej zeby Maluchy za wczesnie nie wychodzily. takze spokoju i jeszcze kilku miesiecy nudow nam zycze
a wozka tez nie wybralismyzachecona opiniami o bugaboo poszlam ogladac- niestety zupelnie nie dla nas
takze szukam dalej
milego wieczorka
ps gratuluje udanych wizyt i pozytywnych wynikowRepose, cass, fairy_tale, cudak, beatas, Helenucha Klucha, Andzia SM, Lila2703, kirys lubią tę wiadomość
-
iw78 tak jest mapa ze sklepami ale nie ma konkretnie podanych jakie są to modele,musiałabym po dzwonić albo sie przejechac.
Agabtm Tak mi sie też własnie wydaja te spacerówki lepsze od adamexu... byłam widziałam barlette (red colecion) to gondola piekna ale spacerówka tragedia (tani plastik)... Ale wiadomo każdy ma inne gustaDlatego chcialabym zobaczyc roana na żywo
Amelis też nam się podobał ale kolory mi nie pasują... dla chłopca napewno bym cos wybrała ale już dla mojej Niuni nic tam nie widze
evus super że wszytsko ok i z mamusią i dzidziusiemevus lubi tę wiadomość
Pati -
Dziewczyny interesują mnie łóżeczka 120x60 bo mam nie wiele miejsca na wieksze lóżeczko,ale chcemy taki zeby jeden bok sie ściągał i powstał taki mini-tapczanik (albo całkiem małe łóżko) bo jak Mała troszke bedzie wieksza to możliwe że bedzie musiała z nami spać. Może ma któraś z was taki upatrzony? Bede wdzięczna za linkiPati
-
tylko 140x70 sluza potem jako takie tapczaniki, ze 120 nie spotkałam.
cass planka mozna robic w ciązy, ja robiłam cały Itrymestr i jeszcze troche, dopiero teraz przy duzym brzuchu robię odwrócony i jest nawet polecany, pozycja brzuch u góry. Potwierdzone przez trenera i nawet na filmikach dla ciezarnych jest to cwiczenie robione, ktos cie wprowadził w bląd.
ogolnie jak ciaza jest prawidłowa to naprawde wiele mozna zrobic cwiczen.
-
Caly dzien mam do nadrobienia, bo odwiedziłam dzis siostrę
Evus, gratuluje udanej wizyty:)
Nie słyszałam o tym roanie, muszę go oblookac:P my juz mamy wózek zamówiony, wiec chociaż z tym mam spokój:D Teraz nie mogę się zdecydować u którego producenta zamówić zestawy minky do łóżeczka i wózka...
Zazdroszczę Wam tych gotujących mężów! Mój to tylko parówki potrafi ugotowaćPatrycjusz, evus lubią tę wiadomość
-
Helen wrote:cass planka mozna robic w ciązy, ja robiłam cały Itrymestr i jeszcze troche, dopiero teraz przy duzym brzuchu robię odwrócony i jest nawet polecany, pozycja brzuch u góry. Potwierdzone przez trenera i nawet na filmikach dla ciezarnych jest to cwiczenie robione, ktos cie wprowadził w bląd.
ogolnie jak ciaza jest prawidłowa to naprawde wiele mozna zrobic cwiczen.
Wiesz, ja nie wierzę żadnym trenerom z fitness clubów, bo oni wiedzą nie grzeszą. Także plank + brak podparcia w leżeniu na plecach wg mnie odpada. A dodam, że ćwiczyłam dużo na ciężarach, technika wykonywania ćwiczeń jest dla mnie b. ważna (interesuję się tematem od kilku lat). Niestety, niektóre ćwiczenia nadmiernie angażujące mięśnie proste brzucha mogą powodować diastasis recti. A wykonanie deski (która również angażuje te mięśnie) nie należy do najłatwiejszych i większość ćwiczących robi ją nieprawidłowo, co prowadzi do nadwyrężenia (np. początkujące dziewczyny często się chwalą, że potrafią w desce wytrzymać półtorej minuty, co przy prawidłowym wykonaniu u nowicjuszek jest średnio możliwe).
Uff. Nie chciałam się wymądrzać - zwracam tylko uwagę na to, że niektóre ćwiczenia nie są wcale w oczywisty sposób sprzyjające
Ale jedno jest pewne - ile osób tyle teorii
-
Witam wieczorem !!!
Nie wiem czy oglądacie moje 600gamow ja nie ,ale jak był akurat odcinek gdzie był Marcel imiennik mojego to dziewczyna z ovu Nie pamiętam który tc ale około 24tc i mały pięknie wyprowadzony jest teraz determinacja rodziców swoje robi!!! -
A powiem wam cosik !!!
My raz w tygodniu jeździmy do przedszkola do dzieci i Marcela gropa 7 osobową gdzie on najmłodszy a tak 2 latki i z czego troje dzieci powinny mieć takie zajęcia rozwojowo-fizyczne conajmniej trzy razy w tygodniu to dziś pojawiliśmy się my plus koleżanka z synem a te matki które powinny być olaly bo wolą cytuję odpocząć w domu niż pobawić się i rozwinąć rozwój dziecka .....Pani skomentowała tylko tyle później będzie gorzej z wyprowadzeniem dzieciaka w grupie a tu za 60 zł na miesiąc się nie chce -
beatas wrote:Caly dzien mam do nadrobienia, bo odwiedziłam dzis siostrę
Evus, gratuluje udanej wizyty:)
Nie słyszałam o tym roanie, muszę go oblookac:P my juz mamy wózek zamówiony, wiec chociaż z tym mam spokój:D Teraz nie mogę się zdecydować u którego producenta zamówić zestawy minky do łóżeczka i wózka...
Zazdroszczę Wam tych gotujących mężów! Mój to tylko parówki potrafi ugotować
Kochana parówki to ja miałam na zareczynach to dopiero mistrzostwo było hihihi ubaw po pachy a nie wspomnę że głodna plus adrenalina zrobiły swoje hihihi Parówki !!!mmarzenak lubi tę wiadomość
-
Paula222 z tymi normami to jest różnie, u nas w laboratorium jest do 99, ale znalazłam tez w internecie do 95 i nawet 92. Mam nadzieje że wizyta u diabetologa nie będzie konieczna narazie
może będę musiała jeszcze powtórzyć test. A jak było w twoim przypadku?
-
cass ja ufam swojemu trenerowi, wiem jaka jest wiekszosc czesto nieudoczonych, zwykły plank jest b.trudny i nie do zrobienia w 90sek. dla nowicjuzek.
ale teorii jest duzo jak sama piszesz.
jak ktos ne umie zrobic to lepiej aby nie robił.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 21:34
-
Beatas parówki to dobry wstęp do gotowania
a ciąża żony to najlepszy czas. Mój przeszedł szkołę życia na początku pierwszej ciąży. Ja nie mogłam nawet przejść koło kuchni, bo zawsze coś tam poczułam i wiadomo jak się kończyło. Musiał mi robić posiłki i przynosić do pokoju. Nigdy nie zapomnę jak ugotował swoją pierwszą pomidorową. Przyniósł mi ją taki dumny z siebie, pachniała ładnie, ale okazało się, że nie ma w niej makaronu. Biedaczek tak się przejął, że nawet nie pomyślał, że coś tam do niej trzeba wrzucić. Grunt to chwalić chłopa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 21:57
Kaja, beatas, Helen lubią tę wiadomość
-
iw78, nie liczę na cud:P kanapeczki czy płatki jeszcze mi robi, a ostatnio nawet zadebiutował z tostami:P ale zupy to się chyba nigdy nie doczekam
ja tam przed ciążą prawie nie ćwiczyłam, więc teraz nie będę organizmowi serwować nowości :dmmarzenak, iw78 lubią tę wiadomość