Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Jane, maleństwo na 100% czuje Twoje samopoczucie i możliwe, że dlatego jest dziś mniej ruchliwa. Dobrze, że poczułaś szturchaski, na pewno wszystko jest ok
i zgadzam się z Agabtm, kąpiel, relax, jakaś uspokajająca muzyczka, a jeśli już na prawde bedziesz badzo zaniepokojona, to ktg
Dziewczyny, ja dziś miałam cały dzień zaparcia, a pod wieczór złapała mnie mała biegunkaNa szczęscie chyba juz przeszło, bo póki co spokoj, oby!
A żeby tego było mało, zrobiłam sobie dzisiaj przerwę w leżeniu, podjechałam do rodziców po pocztę, a tam... Wezwanie do komisji wojskowej! Jestem w szokuAleksandra, 27.06.2016, 10:51, 54cm, 3600g
2017-7tc💔 -
Mnie
No właśnie nie wiem czemu, ani w mundurówce, ani w policyjnej nie byłam
Ale wyczytałam, na internecie, i chyba o to chodzi, że wezwane moga byc tez kobiety urodzone miedzy 1992-1997, które kończą lub są absolwentkami szkoły o kierunku medycznym bądź psychologicznym
no a ja w tym roku bronie się z fizjoterapii
więc to pewnie przez to
Niemniej muszę się stawic 26 kwietnia na komisji
Aleksandra, 27.06.2016, 10:51, 54cm, 3600g
2017-7tc💔 -
Ufff dobrze hehe ciekawe mojego rocznika to nie dotyczy także mogę spać spokojnie, że po komisjach nie będą mnie ciągnąć
ciekawe co Ci powiedzą na komisji nagraj ich miny jak wejdziesz tam z brzuchem chyba umarlabym ze śmiechu widząc ich zmieszanie... Biedna jeszcze Cie ciągnąć będą na poligon z brzuchem taki żart oczywiście a swoją drogą musi się chyba coś dziać skoro kobiety wzywają i mobilizują się do roboty w SW.
Syn Filip 28 czerwiec -
jane - dobrze że już wszystko okej:) dzidzia na pewno dostosowała się do Twojego nastroju, a położenie swoją drogą, moja niunia musi mieć dużo miejsca bo dzisiaj i wczoraj czuję ją na samym dole i to czasami jest bardzo dziwne uczucie, a dwa dni wcześniej wychodziła mi prawie przez brzuch na zewnątrz ale zupełnie wysoko..
Nasza córeczka -
jane wrote:Dzięki dziewczyny
Poleżałam trochę, pogadałam do małej i poczułam ze trzy maleńkie szturchnięcia. Aż się popłakałam z radości. Nie spodziewałam się, że będę przeżywać takie emocje.
Niestety mąż nie posłucha serduszka dzidziusia, bo dziś właśnie wyjechał do pracy na trzy tygodniez tego powodu mam doła i trochę się denerwuję, bo samej jest trudno, szczególnie jakby coś się działo. Może dzidzia też to odczuwa i dlatego tak cichutko sobie dziś siedzi.
Jane spokojnie tak jak dziewczyny piszą czasem tak jest
U mnie też sie tak dzieje czasem spokoj nawet 2dni a potem zaczyna kopać najczęściej wieczorami Chociaż od paru dni w dzień już też tak mocno że aż to przyjemne
gora Witaj Tosia Tosieńka ładne imię...
pozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 00:39
gora lubi tę wiadomość
-
myszaaa wrote:Witajcie
My już po glukozie nawet mi to smakowałonic strasznego
Wynik na czczo 78 a po 2h 100
Więc daleko mi do cukrzycy ciazowej
Wizyta 3.03 ktoś też ma w ten dzień ?
Ja mam 3.03 o 16:20A Ty o której ?
kasju hehe to nieźleTo się zdziwią na komisji jak pójdziesz z brzuszkiem
gora witamy
Repose jak poradziłaś sobie z tymi dziećmi ?? Rzeczywiście kiepsko się zachowują, nie wyobrażam sobie żeby jakieś dzieci biegały mi po posesji ( oczywiście sądiadów )gora lubi tę wiadomość
-
Dziękuję za miłe przyjęcie:)
Nasze dziewczę jest bardzo aktywne, szczególnie rano i wieczorem, ale zdarzały się dni, kiedy to ja byłam bardzo aktywna i martwiłam się, że nie odczuwam ruchów. Jedno "milczenie" trwała aż 3 dni ( w 22 tc), co zmotywowało mnie do odwiedzin w szpitalu. Na szczęście wszytko było w w całkowitym porządku, tylko mała się tak ułożyła. Do tego doszły nerwy i zmęczenie....więc kiedy to się powtórzyło tydzień później byłam spokojniejsza i zaczęłam czuć kopniaki następnego dnia:)Agabtm lubi tę wiadomość
-
SShape wrote:Ja jem Iskial. Pytalam gina jakis czas temu o dha i powiedzial, zeby sobie wlasnie tran kupic a nie chemie pchac.
Dziewczyny, rozmawiałam z dobrym dietetykiem, który powiedział, że odradza branie tranu w czasie ciąży, wgle...odradza jedzenie ryb, ze względu na to, że wody są bardzo zanieczyszczone, wręcz skażone i nigdy nie mamy pewności skąd pochodzi dana rybka czy tran.
Generalnie, potrzeba nam dużo kwasów Omega 3, a bardzo bogaty jest niego
OLEJ LNIANY.
Polecam:)Helen lubi tę wiadomość
-
Ilu lekarzy tyle opinii mi też kazała lekarka albo dokupić sa dha albo zmienić suplementy na femibion bo on zawiera dha
U nas dziś piękne słońce na termometrze w słońcu 32 stopnie olaboga nic tylko ubrać strój i się opalaćnormalnie małe alpy gdzie słońce grzeje pomimo zimy można się opalic
Repose lubi tę wiadomość
Syn Filip 28 czerwiec -
Ja biorę Femibion 2 i nic poza tym. Czułam się dobrze, ale dziś w nocy pierwszy raz dopadł mnie skurcz łydki:(
Zastanawiam się, czy to nie jest kwestia braku magnezu/potasu...
Tym bardziej, ze ostatnio mam duży apetyt na pomidory ( pod różnymi postaciami) i banany.